Koti Uutisia Ulkomaat Merkel kertoo Saksan lahjoittavan 60 miljoonaa euroa Auschwitzin museolle

Merkel kertoo Saksan lahjoittavan 60 miljoonaa euroa Auschwitzin museolle

15
Morawiecki, Merkel ja Lauder katselemassa todisteita Holokaustista, eli vanhoja kenkiä.

Angela Merkel vieraili ensimmäistä kertaa Auscwitzin keskitysleirillä, ollessaan Saksan kansleri yhdessä Juutalaisten maailmankogressin (WJC) presidentin, Ronald Lauderin ja Puolan pääministerin, Mateusz Morawieckin kanssa. Samalla hän ilmoitti Saksan lahjoittavan leirin muistomuseolla 60 miljoonaa euroa saksalaisen veronmaksajan rahaa.

Myös Lauder on kerännyt kymmeniä miljoonia euroja kansainvälisesti museon artefaktien ja rakennusten suojeluun.

Auschwitz-Birkenau -säätiö tavoittelee yhteensä 120 miljoonan euron lahjoituksia.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

15 KOMMENTIT

 1. Niin, ja ollessaan Stasin palveluksessa Merkel toimi järjestelmässä, joka toimi todellisuudessa kuten kansallissosialistien väitettiin toimineen.

 2. Melko klassista juutalaistoimintaa…rahastaa tyhjällä arvalla vuosikymmeniä

 3. On kyllä nii-in vakuuttavia todisteita! Ihan hirvittää. Missä ne juutalaisten nahkasta tehdyt lamput ovat, George Soroksen makuuhuoneessako?
  On totta että Buchenvaldissa oli erittäin pirullinen pariskunta joka teki pahojaan, yksittäistapaus. Kyseinen herra Koch teloitettiin SS-joukkojen toimesta. Vaimonsa teki itsarin vuonna 1967 elinikäistä vankeuttaan “nauttimassa”.

 4. Hetkinen, miksei monesta muusta kansanmurhasta tai hirveydestä ole kiellettyä keskustella ja todistella vastoin väitteitä? Johtuisiko siitä että niistä on sen verran näyttöä että haastaja jäisi nopeasti toiseksi?

  Se että holokaustin laajuuttakin epäilevä voi joutua vankilaan, sekä hänen asianajajansakin voi joutua vankilaan, koska puolusti oikeudessa asiakastaan empiirisin todistusmenetelmin (FORENSIC EVIDENCE), viittaa osaltaan vahvasti siihen että väitteet “nazien pahuudesta” ovat äärimmäisen liioiteltuja.

  Lisää tähän liittoutuneiden hirmuteot SODAN JO LOPUTTUA, jossa pari miljoonaa Saksalaista murhattiin ihan vaan “kostona”, ja jossa miljoonat muut laitettiin kävelemään kodittomina.

  Tästä viimeksimainitusta ei ilmeisesti haluta vaatia liittoutuneita korvauksiin tai edes tunnustamaan hirmutekonsa ja pyytämään anteeksi Saksan kansalta?

  On hassua että muuten erittäin tehokkaina ja metodisina pidetyt Saksalaiset eivät muka olisi keksineet näännyttää “6 miljoonaa juutalaista” nälkään, mikä olisi ollut se halvin menetelmä “joukkotuhon” tai holokaustin toteuttamiseen.

  Liittoutuneet kyllä näännyttivät eli murhasivat valtavan määrän Saksalaisia, siviilejäkin, eväämällä ruoan saannin heiltä, sodan jo loputtua. Linkitetyssä tekstissä mahdollisesti vähätellään USA:n puolen roolia murhattujen määrän suhteen:

  “His best estimate is that some three million Germans died unnecessarily after the official end of hostilities. A million soldiers vanished before they could creep back to the holes that had been their homes. The majority of them died in Soviet captivity (of the 90,000 who surrendered at Stalingrad, only 5,000 eventually came home) but, shamingly, many thousands perished as prisoners of the Anglo-Americans. Herded into cages along the Rhine, with no shelter and very little food, they dropped like flies. ”

  https://www.telegraph.co.uk/culture/books/3664526/How-three-million-Germans-died-after-VE-Day.html

 5. Nämä ovat niitä ennakkoluuloja ja stereotypioita, että juutalaiset olisivat rahan perässä. 🤔😂

  • Aivan. Ovathan raha-rabbitkin ilmaisseet että raha on vain keino päästä massamurhailemaan miljoonia kristittyjä, mieluiten henkilökohtaisesti. Tästä syystäkö juutalaiset Warburg ja Schiffs -herrat piipahtivat Neuvostoliitossa Punaisen Ristin kuljettamina?

   “Repeat: The author is the son of the Chief Rabbi of Rome, and a professor of Jewish Renaissance and Medieval History at Bar-Ilan University in Israel, just outside Tel Aviv.”

   https://thisiszionism.blogspot.com/2009/03/wall-street-and-bolshevik-revolution.html

  • Kylläpä joo… Zionismin isä, Theodor Herlz, itse sanoi monta asiaa kirjassaan jota Juutalaiset toteuttavat tänäänkin, ja hän itse sanoi että Juutalaiset hallitsevat kaikkia mahdollisia aloja, esim. pankkeja, Zionismin periaatteena… ja moni poliitiikko tai kansanpuhuja joka on vastustanut pankkeja on saanut surmansa…
   Tälläiseen asiaan liittyy monien monien vuosien maailmanhistoria ja monien maiden historia joihin he ovat vaikuttaneet… Jos sinua kiinnostaa historiaallinen faktatieto niin kannattaa perehtyä, mutta jos sinua ei kiinnosta niin älä perehdy, ei kaikkia ole sellaiseen luotu. Pitää mennä syödään ja katsoa telkkua..

  • ja voit oikeastaan lukea juutalaisten omia sivustoja ja lehtiä… parhaiten he itse sen sanovat, eikös niin… kyllä se siitä

   • (((HS)))-tyyliin: “Juutalainen lääkäri kertoo Auschwitzista”.

    Kukapas sen parempi kertomaan. Ilmastouskovainen, downsyndroomaista pentua fanittava on myös oiva auktoriteetti kertomaan “ilmaston lämpenemisestä”, AIDS-sairas ulosteensyöjä “tasa-arvosta” ja pedofiili pikkulasten oikeuksista.

 6. Saksa oli itsenäinen valtio viimeeksi 1945. Olit Hitleristä mitä miltä tahansa niin hänet valittiin valtaan laillisilla vaaleilla. Toisesta maailman sodasta lähtien on USA miehittänyt saksaa ja myös Suomi on vapaaehtoisesti USAn ja Britannian orja ja rahoittaja.

  Holokausti on muuten myös huijaus. Väestönlaskennassa paljastui 1980 – luvulla että ei ole ollut mitään 6 miljoonan juutalaisen katoamista ja se on muutamalla uunilla myös matemaattinen mahdottomuus.

Comments are closed.