Koti Uutisia Kotimaa Marjaana Toiviaisen kunniaa loukattu – yli 30 henkilöä oikeuteen

Marjaana Toiviaisen kunniaa loukattu – yli 30 henkilöä oikeuteen

18

Helsinkiläispapitar Marjaana Toivaisen kunniaa on loukattu kymmenien eri henkilöiden aloitteesta. Oikeudenkäynti sisältää myös yhden laittoman uhkauksen. Toiviainen on tullut tunnetuksi erittäin äänekkäänä suomalaisten kansanmurhan kannattajana ja maahantunkeutujien invaasion puolustajana. Hän on aiemmin yrittänyt estää poliisin virantoimitusta pakkopalautuslentoihin liittyen.

Syyttäjä Juho-Mikko Hämäläinen on tehnyt useita syyttämättäjättämispäätöksiä tapaukseen liittyen. Syytteitä on jätetty nostamatta asioista, jotka liittyvät Toiviaisen papintyöhön. Tämä johtuu siitä, että Suomessa saa kritisoida ja arvostella julkista virkaa, tässä tapauksessa pappeutta. Syyttäjän mukaan taustalla ei ole organisoitua lokakampanjaa vaan yksittäisiä ihmisiä, jotka ovat hermostuneet Toiviaisen käytökseen. Syytteet nostetaan kunnianloukkauksista, jotka liittyvät Toiviaiseen henkilönä.

Syytetyille voi tuomita korkeintaan sakkoja kunnianloukkauksista. Laittomasta uhkauksesta tuomio on korkeintaan kaksi vuotta vankeutta. Tapaus käsitellään käräjäoikeudessa aikaisintaan ensi keväänä.

Lähde: Keskisuomalainen

Aiheeseen liittyen: Toiviainen uhkaa muuttaa pois Suomesta 

18 KOMMENTIT

 1. Voi voi… Missäs on Luterilaisen seurakunnan ja sen työntekijän “anteeksianto”? Ei ole Marjaana tainnut lukea uutta testamenttia kovinkaan tarkasti. Ja vanhan testamentin väki on sodassa niiden kanssa joita Marjaana puolustaa.

  No, niin tai näin, anteeksiantoa ei näköjään omaa mielenrauhaansa pönkittävällä papittarella ole.

  Mietin kun ilmestyskirjassa puhutaan seitsenpäisellä pedolla ratsastavasta portosta… Mitä tahoja tai keitä tahoja se portto palvelee? No, ei saa miettiä enempää ettei tule syytettä.

  • Onkohan tuo papitar Toiviainen riivattu? Pahasti mielisairas hän ainakin on.

   • Onhan tämä hullu pastoritar kertonut avoimesti mielenterveysongelmistaansa ja taisi syömishäiriöstäkin jotain puhua. Hänen paikkansa ei ole töissä, vaan mielenterveysosastolla. Näköjään hänen ei tarvinnut minkäänlaisista seurauksista kärsiä kun Metsälässä koitti estää virkavallan toimia.

   • Onhan tuo hullu pastori avoimesti kertonut mielenterveysongelmistaan. Ei vaikuta vieläkään terveeltä koko nainen. Hän on vielä rikollinenkin kun Metsälässä oli keskeyttää virkavallan toimet, mutta mitään seurauksia siitä ei koitunut!

 2. Mainetta Luciferin punapapilta kyllä löytyy, kunniaa saattaa olla vaikeampi löytää saati loukata.
  Vanhaa sanalaskua (ja tuomarinohjetta) “Huorat ja varkaat ne kunniaansa käräjiltä hakevat” ei ole syytä jättää huomioimatta.

  • Tuota en ollut kuullutkaan, vaikka lautamiehenä olen pitkäänkin istunut.

 3. Olis toikin suvakki lehmä lähteny afrikkaan raiskattavaks,niinku lupas.

 4. Tiesittekö että savolaistyttö Marjaana Toiviainen leikki jo isoa tyttöä 13-vuotiaana ja esitellen sekä tarjoten teinipillua karkkirahasta naapureille saunassa.
  Mielenterveyden ongelmiensa kanssa ja otsikoissa kouristeleva pastori ei ole vieläkään löytänyt paikkaansa yhteiskunnassa kärsien menneisyytensä varjoista.

  • Niimpä. Miten jotkut voi saada kunnianloukkaus syytteet tässä tapauksessa, koska eihän tuolla ole mitään kunniaa mitä loukata.

 5. Ööööhhhh… Papin “kunnia” taitaa tänä päivänä olla vähän niin ja näin.

 6. Kiitos toiminnastanne!

  Loiset pois! Me kaikki teemme työtä. Emme politikoi eli emme hoida yhteisiä asioita. Mutta kun on näin että ihme jannut tekevät sen niin mikä on meidän vaihtoehto?

  Totaali toiminta!

  Kiitos!

  Arwid

 7. Saatanan synagogan asialla nämä mätäpäät ovat. Miten tuollaisen 2. luokan porton “kunniaa” voi enää kukaan mihinkään suuntaan hetkauttaa? Pelkkiä loisia nämä ovat ja loiset on tuhottava, kuten me kaikki tiedämme. Perusasioita.

 8. Nyt ämmä hakee 84 000 euroa korvauksia… Onhan tuokin tapa yrittää – huom.: toistan: YRITTÄÄ – elantonsa hankkia.

 9. MV-lehti: “Nyt syytetyt on tuomittu. Heille tuli yhteensä maksettavaksi noin 30 000 euroa pastorille kunnianloukkauksista. Jokainen tuomituista määrättiin myös maksamaan Toiviaiselle oikeudenkäyntikuluja 868 euroa, yhteensä hieman yli 24 000 euroa.

  Toiviaisen korvausten lisäksi tuomitut joutuvat maksamaan myös sakkoja. Määrä vaihteli 20 ja 45 päiväsakon välillä.”

  Hahahaha! Poliisi Marianne Kiukkonen ajoi 2005 miehen yli pakettiautolla. Mies kuoli lähes heti sairaalassa. Marianne sai 50 päiväsakkoa eli 600 euroa järjestyspoliisin paskalla palkalla. Saattoi olla aivan mahdollisesti tahallinen murha, sillä kiukkonen on mm. urkkinut ainakin kolmen henkilön tietoja poliisin järjestelmistä sekä käynyt tapaamassa linnassa kymmenen vuoden huumetuomiota istuvaa liivijengiläistä.

  Mitäs tuohon sanotte? Hän kävi siellä kiven sisässä kaiken lisäksi työajalla ja viipyi sellissä ainakin puolitoista tuntia. Hän luovutti aivan taatusti vangille tietoja kuulusteluista, tutkimusten edistymisestä sekä muiden pidätettyjen lausunnoista.

  Muistakaa: ajakaa vihamiehenne yli autolla! Vain 50 päiväsakkoa!!

Comments are closed.