Koti Artikkelit Kansallinen taistelu Tänään marssitaan kohti vapautta – livepäivitys

Tänään marssitaan kohti vapautta – livepäivitys

118

Tänään 6.12. järjestettävä suomalaisten kansallissosialistien kaikille avoin Kohti vapautta -marssi alkaa kello 15 Helsingin Kaisaniemenrannassa.

Painostuskampanja, jota valtio harjoittaa median ja viranomaisten puolelta, alkoi jo päiviä ennen itsenäinäisyyspäivän marssia. Esimerkiksi valtion mediayhtiö Yle julkaisi useita epätotuudenmukaisia mustanmaalausartikkeleita koskien Pohjoismaista Vastarintaliikettä sekä muita kansallismielisiä yhdistyksiä ja projekteja.

Kansallinen Vastarinta seuraa tämän päivän tapahtumia.

Klo 10.15: Ruotsista saapuneita mielenosoitukseen osallistuvia odotettiin satamassa “resurssipulasta” huolimatta 20 poliisin voimin. Poliisit tekivät ruumiintarkastuksen ja kävivät läpi autot ja tavarat perusteellisesti sekä suorittivat samalla mielipiderekisteröinnin. Koska mitään kiellettyä ei löytynyt, matkaa voitiin jatkaa.

Poliisit odottivat satamassa mielenosoittajia “resurssipulasta” huolimatta.

Klo 12.17: Helsingin pormestarina toimiva ja rattijuopponakin tunnetuksi tullut kokoomuspoliitikko Jan Vapaavuori twiittasi tunteikkaasti kansallissosialisteja vastaan:

Klo 14.30: Myös saksalainen antifasisti Christoph Fröhlich, joka esiintyy aliaksella Sören Kohlhuber, on ilmoittanut tulleensa asioikseen Suomeen raportoidakseen mielenosoituksista. Kohlhuberillä on tapana kuvata kansallismielisiä poliittisessa painostustarkoituksessa, mutta päinvastaisesti kuin tarkoitettu, yleensä kansallismieliset itse päätyvät käyttämään itsestään otettuja kuvia esimerkiksi sosiaalisessa mediassa niiden yleensä hyvästä laadusta johtuen.

Sören Kohlhuber (oikealta nimeltään Christoph Frölich) sulautunee tänään hyvin ympäristöön, sillä hän muistuttaa ulkoisesti tavallista valkoista miestä.

Klo 14.40: kuvia kokoontumispaikalta ja läheisyydestä.

Klo 15.56: Marssi on alkanut. Poliisi yrittää viedä hakaristiliput. Paikalla on ainakin venäläinen uutistoimisto iz.ru.

Klo 15.57: Yhteenotto PolPon kanssa. Muutama marssija joutuu kiinniotetuksi.

Klo 16.00: Poliisi vie hakaristiliput väkivalloin. Marssi jatkuu.

Klo 16.10: marssikulkue on saapunut Helsingin Kallioon.

Klo 16.11: Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Suomen-osaston johtaja Antti Niemi on eräs PolPon kiinniottamista.

Klo 16.17: kuvia matkan varrella näkyneistä vastamielenosoittajista.

Klo 16.27: Vastamielenosoitus Kalliossa on jäänyt hajanaiseksi. Kansallissosialistien marssi on edennyt suunnitelmien mukaan.

Antifasistien vastamielenosoitus.
Antifasisteja Helsingin Kalliossa.

Klo 16.37: marssi lähestyy Töölönlahtea.

Klo 16.45: Antifasistit pysyttelevät poliisin suojissa. Yhden ratsupoliisin raportoidaan pudonneen hevosen selästä.

Poliiseja ja antifasisteja.

Klo 16.53: marssi saapumassa puheidenpitopaikalle.

Klo 17.05: Puheet alkavat. Niklas Suomi arvostelee jyrkin sanoin vallanpitäjiä.

Klo 17.18: Kansan yhtenäisyys -puoluehanke paikan päällä näyttävällä valotaululla.

Klo 17.26: Helsingin Sanomat väittää, että kansallissosialistit hyökkäsivät poliisin kimppuun. Iltalehti toteaa, että poliisi halusi takavarikoida liput mielivaltaisesti.

Klo 17.34: Simon Lindberg puhuu.

Klo 17.50: Lindbergin puhe päättyy voitontervehdyksiin.

Klo 18.15: Lindbergin puheen jälkeen Kohti vapautta! -marssi päättyy. Usean ilta kuitenkin jatkuu osallistumisella 612-soihtumarssille. Artikkelia tullaan päivittämään vielä kuvilla.

Klo 22.28: kuvia paikalta.

Klo 22.45: kaikki PolPon kiinniottamat kansallissosialistit on vapautettu.

Klo 23.10: kuvia paikalla olleesta PolPo:sta.

Klo 23.30: Nykyinen valtiovarainministeri ja entinen sisäministeri Petteri Orpo, jonka virka-aikana Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen kieltohanke pantiin alulle sisäministeriön alaisessa Poliisihallituksessa, osoitti twiittauksellaan, että Suomen laki on vain kumiparagraafi, jossa PolPon mielivaltaa voidaan käyttää omien poliittisten tarkoitusten toteuttamiseen.

Kuvakaappaus YLE:n uutisoinnista.

Klo 23.50: kuvia marssilta.

Antifasisti matkan varrella.
Toinen marssin vastustaja.

Simon Lindberg.

Klo 00.10: päivitykset päättyvät.

118 KOMMENTIT

  • Vapaavuori on taparikollinen. Ei tarvitse kuin tarkastella sen rikoshistoriaa. Eikä siihen edes tarvitse lukea sähkönsiirtoverkon myyntiä Carunalle.

  • Hyvä peliliike nuo hakaristit! Viime päivinä polpo ja media ovat keskustelleet siitä, saako marssilla olla PVL:n lippuja.

   Nyt heille näytettiin, ettei se ole lipuista kiinni, eikä varsinkaan mene miedompaan suuntaan – symbolinen vastarinta siis. Kirjaimellisesti symbolinen 😀

   Lopulta kaikesta ennakkopolemiikista huolimatta en nähnyt yhtään PVL:n lippua vaikka PolPo “olisi antanut luvan”. Ihan niinkuin kansallissosialisti tarvitsisi kansanpetturilta luvan.

 1. Onneksi tämän jälkeen ei tarvitse nähdä PVL:ää marssimassa. Näkemiin äidin pikku-pojat!

   • Ei näitä pölvästejä enää onneksi lippuineen ja karjala-lippikseen kadulla nähdä.

    • Se on “Karjala-lippis”. Ei taidettu kymmpiluokalla opettaa reppanalle?

     Kuinkakohan monta Karjala-lippistä tuolla oli? Itse en bonganut ainuttakaan. AIDS-porukalla menee taas lujaa…

  • Tulee vielä päivä, jolloin tuollaiset stalinistiset pikku nilkit joutuvat ahtaalle.

    • Kommunistit ovat olleet aina tämän planeetan pohjasakkaa ja jutkupankkiirien käsikassara.

  • Jaska — Se on “näkemiin, äidin pikkupojat”. Sait kaksi kirjoitusvirhettä kolmen sanan lauseeseen. Melkoinen saavutus. Ja teidänkö kanssa tulisi käydä debattia? Heh. Taitaa HI-V tehdä tuhojaan tertiäärivaiheessa siellä Jaskankin kalloluun sisuksissa.

   • eikös noista kirjotus virheistä ole aika autistista ulista kaikkia ei se ala ylä asteen äikkä kiinostanut on paljon mukavempiakin aiheita esim matikka kemia fysiikka?

    • Yleensä lukutaito korreloi kirjoitusasun kanssa, joten miten voi oppia kemiasta tai mistään muustakaan yhtään mitään, kun ei ymmärrä lukemaansa?

 2. Koska poikien hissi ei mene ihan ylös asti ja ampuivat itse itseään polveen.

 3. Oleko joku stalinistinen pikku nilkki? Hakaristilippu on hienoin lippu ikinä ja jutkulle punainen vaate. Upeeta, että hakaristiliput ehtivät näkyä maailmalle niinkin pitkään, ennen kuin poliittinen poliisi takavarikoi ne.

   • Nyt parahin “Niina” lähtee hakemaan Jewbookista, 4chanilta tai mistä tahtoo uusia, tuoreita meemejä. Tuo “lääkkeiden ottaminen” on jo hieman elähtänyt.

 4. No nii… Taas on Polpon kivekset kurkussa kun politikot kirkaisivat että “nyt loppuu se marssiminen”. On se säälittävää. Suomessa hakaristilippu ei ole kriminalisoitu ja mielipiteenvapaus koskee kaikkia kansalaisia.

  Eihän Vastarinnan jäsenet vaadi kulttuuri-marxilaisten mielenosoitusten keskeyttämistä tai peruuttamista. Laki ei ole tasa-arvoinen kaikille.

  • Kansallismieliset ja ns. isänmaalliset eivä tunnu osaavan muuta kuin uhriutua. Aina vika on muissa jos ei hommat toimi. Kasvakaa aikuisiksi.

   • Minä olen jo kasvanut aikuiseksi ja elätän yritykselläni viittä perhettä. Montaako sinä?

    Ei tässä ole uhriutumisesta kysymys. Vaan siitä että Suomessa on kaksoisstandardit. Kulttuuri-marxilaisille jotka nuolevat globalisteja on yhdet lait, patriooteille on toiset.

    Onko Niina miettinyt millaisessa taloudellisessa kunnossa Suomi olisi ja kuka tuottaisi Suomelle verotuloja jos kaikki olisivat kuten Vasemmisto ja anarkistit sekä kulttuuri-marxistit?

    Minä joskus mietin että sellainen valtio muistuttaisi kammottavasti DDR:ää jota “Neuvostoliitto” valvoo ja käskyttää.

 5. Missä muuten ovat äärivasemmiston leikkirummut? Onko ne rikki, ja rahat ei riitä uusiin?

   • Hae töitä, niin saat ehkä ostettua uuden rummun, jota voit sitten hurmoksessa paukuttaa.

   • Niina on joku itähelsingin pirihuora, heiluttelemassa keskisormea ja riehumassa, vastustamassa pahoja nazeja. No mitä noilta elämämkoulunisteiltä eli antifalta voi odottaa. Pitäähän kehitysvammaisillakin olla aktiviteettejä.

  • Leikkirummut olivat tänä vuonna vaihtuneet nokkahuiluksi ja hysteeriseksi kirkumiseksi hullun kiilto silmissä. Meidän kulkueet olivat sen sijaan upeat😘. Täynnä itsenäisesti ajattelevia ihmisiä, jotka eivät alistu valhemedian ja (((globalistien))) aivopesulle. Täytyy nostaa hattua sille, että on vielä olemassa suoraselkäisiä ihmisiä, jotka taistelevat tätä kaiken moraalin tuhoa ja mädätystä vastaan. Kiitos PVL.

 6. Meni viimeineisetkin uskottavuuden rippeet, ja tekivät itsestään täysin naurunalaisia. Mikä on hyvä niin loppuu näiden vässyköiden leikit.

  • Suosittelen ottamaan hieman muutakin näkökulmaa tähän pop-kulttuurin hakaristiin, saattaa maailmankuva muuttua merkittävästi. Jos vain kieltäytyy vastaanottamasta jostain epämiellyttävää infoa, on järjelleensä epärehellistä (ja puutteellinen käsitys).

 7. Me nousemme kostona Kullervon
  soma on sodan kohtalot koittaa.

  Satu uusi Suomessa syntyvä on,
  se kasvaa, se ryntää, se VOITTAA!!

 8. Oli kyllä hieno “valoshow” lopussa. 🙂 Harmi, että emme kuulleet Niemen puhetta. Muutkin puhujat olivat loistavia.

 9. Petteri Orpon twiitti 17.33 – 6. jouluk. 2018: >>Oikea päätös poliisilta takavarikoida natsiliput. Veteraanit eivät taistelleet siksi, että natsiliput saisivat liehua. Itsenäisyydestä taisteltiin, jotta suomalaiset saisivat elää rauhassa ja turvassa maassa, jossa ihmisarvo on jakamaton. Natsismi ei edusta mitään näistä.>>

  Kuulehan Orpo, veteraanit eivät taistelleet siksi, että sinun kaltaisesi pikku nilkit päästävät tähän maahan estoitta muukalaisia, jotka raiskaavat jengeissä lapsiamme ja murhaavat ja terrorisoivat suomalaisia. Isoisäni menetti henkensä rintamalla taistellessaa Suomen vapaudesta, mutta sinä ja sinun kaltaisesi maanpetturit ovat näistä uhrauksista piittaamatta myyneet pilkkahinnalla tämän maan globalisteille ja antaneet niille vapaat kädet tehdä mitä lystää banaanivaltion tasolle ajetussa maassa.

  • kansallisosialistit taisteli juuri siksi, että tälläiset kusipää orpot, eivät olisi tulevaisuudessa vallassa.

  • Moni veteraaneista taisi kylläkin loppuun asti taistella natsilippujen aseveljenä. Ennen Lapin sotaa. Hyvin pitkään siis.
   Taas ministeritason taidonnäyte sivistyneisyydestä.

  • Eikös Suomi ollut Saksan eli kansallisosialistien puolella sodassa; taistelussa kansainvälistä juutalaisuutta vastaan? Tällaista se on, kun on nippanappa kutosen oppilaita (Katainen, Orpo, Stubb jne. jne. jne.) “päättämässä” eli huoraamassa maatamme sionisteille ynnä talmudisteille. Paha se on budjetteja tai muutakaan laskea vitosen–kutosen matikalla. Älyllinen vajavaisuus on rankasti edustettuna Arkadianmäellä.

   Mitäköhän se Petturi Kyrvän mainostama “jakamaton ihmisarvo” mahtaa edes tarkoittaa käytännössä? “Mies” suoltaa ihan pelkkää paskaa. Ei itsekään, raasu, tiedä mitä sieltä pulppuaa. Suihkussa hän joutuu viheltämään aina, että tietää onko pesemässä naamaa vai persettä.

   Kyllä Orpoa hinaillaan vielä päättömänä pitkin Helsingin katuja.

   SIEG HEIL‼ ♛➑✠➑♛

   P.S.: Kalliossa elää Suomen todellinen älymystö ja kerma — TAAS kerran saatiin todettua se. Melko laihalaista on tosin näiden vastustus reaalitasolla meitä kansallissosialisteja vastaan. Paskanpuhujia kyllä riittää.

    • On, kuulemma, myös asennuttanut pienen, kilisevän tiu’un perseeseensä, muttei siltikään löydä sitä kahdella kädellä ja taspulampullakaan.

   • Taisi olla kyseessä Vajaavuori, mutta samaa paskaahan nuo kaikki ovat. Orpo perusteli legendaarisesti aikoinaan maahantunkeutuja-aaltoa à la (((EU))) sillä, että hän “pitää etnisestä ruoasta”.

    Orvolla on itsellään kyllä pää täynnä entistä ruokaa…

   • Suomi kyllä taisteli Saksalaisten kanssa jatkosodassa, mutta kannattaa muistaa ennen kun avaa suunsa että Suomessa ei siinä kohtaa juurikaan tiedetty Saksan tapahtumista. Ei nykyisistä, eikä tulevista. Eihän internetsukupovi ehkä ymmärrä että tiedonvälitys oli eri luokkaa, eikä Saksan asiat täällä ollut kiinnostavuuden kärjessä.

    • Suomen johto oli koko ajans alaa vihollisen puolella. Kyllä toisaalta ajattelevat ihmiset ovat aina tienneet, että holokausti on valhetta. Etenkin valtiojohto tietolähteineen

     • Mikä ihmisiä yleensä kiinnostaa muualla maailmassa; tekninen edistys, lääketiede, agrikulttuuri, poliittiset ratkaisut yms.
      Ketä enemmän ja ketä vähemmän siihen maailman aikaan.

     • Mutta se ei kuitenkaan ollut julkista tietoa jota kansalle olisi levitetty ja piiri oli hyvin pieni sekä kurinalainen suomessa.
      Oulan tutkielmassakin on otaksumia ja analyysejä tieteolähteistä joihin ei ilman tutkijan statusta ole asiaa tutustua ja sisksi ne jäävät vain henkilön itsensä tulkinann varaan.
      Mielenkiintoinen aihe sinänsä ja objektiivisuus kannattaa säilyttää tätä tarkastellessa.

     • Niin, mielenkiintoinen aihehan se on. Harmi, että itse en kerkeä siihen juuri tutustua kuin selaamalla teoksia ja tutkimuksia; omat tutkimusmielenkiinnon kohteeni ovat muualla.

     • Aivan, Oulahan juuri olettaa, että koska suomen valtiopoliisi teki yhteistyötä RSHA:n kanssa niin se olisi jollain tasolla velvoittanut etnisiin puhdistuksiin suomalaisten juutalaisten joukossa.
      Toki valtionpoliisi yhtyi vasemmistolaisen aineksen valvontaan sekä poiskitkemiseen strategisista toimista ja jos joku juutalainen sattui olemaan vasemmistolainen /kommunisti ei se atrkoita että saman uskontokunnan kaikkia jäseniä olisi laitettu samalle viivalle.
      Tästä osoituksena oli rintamalle rakennettu synagoka, jota jopa saksalaiset (ne verenhimoiset juutalaisia tappavat natsit) kävivät ihailemassa.
      Synagoka ei haitannut suomalaisia eikä suomessa olevia saksalaisia millään tavoin.

     • Toisaalta historiantutkimuksen lähteiden pitää olla läpinäkyviä, eli kuka tahansa voi ne halutessaan tarkastaa.
      Myöskään se, että tapahtumat ovat ehkä aikanaan olleet yksityisiä, ei tee niistä välttämättä yksityisiä enää. vaan ne ovat voineet vaikuttaa tapahtumien kulkuun merkittävästi.
      Turvallisuuspoliisiyhteistyö ilmeisesti vakutti.

 10. Ei hakaristi ole Suomessa kielletty, vai onko? Itse en ole näin ainakaan ajatellut asian olevan. “Holokaustin” kieltäminenkään ei ole laitonta — siitä olen varma.

  Itselläni ainakin on iso arsenaali itsesuunniteltuja hakaristipaitoja, joita on tullut pidettyä niin Belgiassa kuin Saksassakin. Esim. ympyränmuotoinen hakaristi on kiva ja muutenkin sellaiset joita joutuu vähän miettimään katsoja.

 11. (((Jan Freiberg))) voi haukata neekerin paskaa. Luoti otsaan näille vitun “päättäjille” eli huorille on ainoa oikea kohtalo. Otetaan mallia Romaniasta ’89.

 12. Kyllä isoisät pyörisi haudassaan jos kuulisi nykypäivän poliitikkojen paskapuhetta.
  Nekrut raiskarit ja rättipäät on tervetulleita jos kermaperseet niin sanoo. En usko että tätä varten vuodattivat vertaan.

  Sieg Heil nyt ja aina

  • Kansallisen identiteetin murskaaminen, sukupuolettomuus ja luokattoman yhteiskunnan rakentaminen ovat näiden koukkunokkien intohimo. He ovat olentoja, joilla ei ole omaa maata, minne he ikinä tulevatkin, löyhkää valhe, ahneus ja epärehellisyys siellä. He inhoavat ja haluavat tuhota valkoisen rodun, kaiken siihen liittyvän kansallistunteen ja hyvinvoinnin…

 13. Viekää liput, viekää tunnukset, viekää vaikka vaatteet päältä! Mieltä ja tahtoa ette saa.

 14. Hakaristin ja oman isoäitini Lotta Svärdin jäsenyyden ja toiminnan puolesta jatkosodassa, kiitos hakaristeistä tänään PVL.

 15. Onko täällä muita marssille osallistuneita joilla on outo kutiava tunne päänahassa ja iholla sekä jotenkin vähän sairaalloinen olo?

  Minusta nimittäin tuntuu että taisin saada Kallion kaduilta jotain ärhäköitä täitä hiuksiini sekä jonkinlaisen hepatiittitartunnan. Siinä marssin varrella oli aika kuppaista tautipesää suu ammollaan vaahtoamassa ja ilmeisesti ilman mukana on lentänyt jotain antifasistien hepatiitti-basilleja joita olen sitten mennyt vahingossa hengittämään.

  Miten voi jokin kaupunginosa olla noin tautinen? Miksi se on päästetty tuollaiseen kuntoon? Jonkunlainen puhdistus ja desinfiointi tuossa haisevan paskaväen kaatopaikassa tulisi kyllä ehdottomasti suorittaa.

 16. Hieno päivä ja oli kunnia olla mukana! Hyvä veto myös nuo hakaristiliput, sillä siitä kansallissosialismi saa paljon näkyvyyttä ja mielivaltaan sortunut polpo joutuu nyt tekemään asiasta ennakkotapauksen, jolla se pyrkii takautuvasti oikeuttamaan sikailunsa.

  Mielenkiintoinen kausti kehittyy tästä!

  • Vieläkö tästäkin pitää vaahdota: kreik. ὁλόκαυστον, holokauston=”polttouhri”.

   Ketä siis olit polttamassa?

   • Kausti tarkoittaa asiaa, joka perustuu valehteluun tai liioitteluun koskien kansallismielistä toimintaa. Termi juontaa juurensa kaikkein suurimmasta valheesta eli “holokaustista”.

  • Hienoa ! Nyt voitkin lopettaa perseilyn ja alkaa etsiä vaikka töitä. 🙂

   • Eikö “tavallinen kansa” pysty muuta sanoamaan kuin tätä samaa vanhaa “mene töihin”, siis anteeks mitä? Anna nyt ihmisille helvetti mahdollisuus, kun tunnut olevan niin jäävi. Pahoittelut.

 17. Vaikka “eliitti” hallitsisi meitä joka solulla, me emme alistu heidän tahtoonsa, vaikka ovatkin myrkyttäneet kansamme kehon ja mielen mutta yksi asia pitää pintansa AINA, nimittäin aatteista VÄKEVIN, jota hekään eivät pysty tappamaan, sillä se on AJAN ja LUODIN kestävä. Seuraavat vuodet pistävät heidätkin USKOMAAN vielä tähän. Vaikka kuolemakin koittaa ennemmin tai myöhemmin, ei ole kuitenkaan mitään YLEVÄMPÄÄ kuolemaa, kuin edessä seisova koitos ylivoimainen, jossa puolesta esi-isien ja tulevien sukupolvien puolesta kaatua KUNNIALLA.”

  -Excitavit-

  • Millä luulet että sun suuret ajatukset koskaan toteutuu, kun ei näytä isänmaallisiksi itseään kutsuvilla mennä hissit ihan ylös asti.

   • Odotellessa niitä vieläkin huonompia aikoja 😉 jos et puolusta oikeuksiasi mihin sinullakin on vielä suomalaisena oikeus, älä sitten marmata kun menetät ne lopullisesti.

    • Antifa käyttää portaita, kas kun hississä on liian monta liikkuvaa osaa sen käynnistämiseksi.

     • Näin, kun yritit pöllypäissäsi viisi minuuttia saada Forumin hissiä liikkeelle painamalla seinässä olevaa räkätahraa ja kuinka epäonnistumisesta turhautuneena lähdit kävelemään liukuportaita väärään suuntaan.

      Eli en keksinyt ihan itse, teini-ikäinen sukupuoliepästabiili kakaraslangia ylpeästi vääntävä huumehipin esiaste auttoi oivalluksesn saamisessa… 🍄

 18. “Lyökäämme käsi kätehen,
  sormet käsivarsien lomahan,
  turvataksemme kansan,
  sen suojaksi pannaksemme,
  kuulla noien kultaisien,
  tietä mielitehtoisien,
  nuorisossa nousevassa,
  kansassa kasuavassa
  näitä väkeviä sanoja,
  sävelien säestämiä
  vyöltä vanhan Väinämöisen,
  alta ahjon Ilmarisen,
  päästä kalvan Kaukomielen,
  Joukahaisen jousen tiestä,
  Pohjolan peltojen periltä,
  Karjalan kankahille”

  -Excitavit-

   • Mikäs helvetti tää “mee töihin” homma oikein on? Luuletko ettei vastarintaliikkeen, tai heidän kannattajien joukossa olla työmaailmassa?

   • Olen töissä käyvä keskiluokkainen, mene itse kun joudat täälläkin, äkseeraamaan.

    • Samoin. Ja opiskelen historiantutkijaksi. Varmaan pettymys vihervasemmistolle.

   • Usein kuulen omien luokkalaistenin jauhavan tätä “mene töihin”, tottakai, töitä pitäisi hankkia ken nyt kukakin, mutta tuo on vain naurettavaa, sanoa jollekkin aatteen kannattajille että menkääs nyt töihin kun he ovat jo töissä kävijöitä..
    Ja työ ei nyt niin sanotusti liittynyt edes tähän, sinun pitäisi perustella asiat paremmin ja rauhallisemmin, ihan miten vain…

 19. Saisitte saatana kaikki mennä takasin kotio kasvamaan. Kuvottaa katsella tuollasta menoo itsenäisyyspäivänä. Ei pojille ja tytöille tullu mieleen että hyvän maun raja menee jossain. Mieltä saa osoittaa mutta antisemitismin ilmaisemin helsingin kaduilla swastika lipuilla ei ole normaalia käytöstä. Pitää olla pojilla joku päässä niin helvetisti vialla että tulee tällainen mieleen. Olen ylpeä suomalainen ja suomen kansalainen mutta tänään sain hävetä maani kansaa. Häpesin kaiken lisäksi oman maani kansaa, en maahanmuuttajia, meidän omia poikia, jotka kasvatettu ruisleivällä ja puurolla katsoen elovenotyttöä purkin sivussa. Mikä saa ihmisen käyttäytymään näin? Kouluttamattomuss vai syrjäytyminen? Molemmat? En tiedä miksi edes viitsin tätä kirjoittaa. Toivottavasti joku tämänkin lukee ja herää takaisin tähän päivään ja poistuu 30-luvulta…

  • Mistä sait päähäsi, että swastika-lipuilla ilmaistaisiin antisemitismiä?

  • Se tuttu+ Mitä niin palvomisen arvoista on näissä edomiitti juutalaissa jotka eivät tarkkaan ottaen edes ole alkuperäisiä seemiläisiä? Se lukee heidän omissa lähteissäänkin.

   http://esau.today/esau-is-edom/

   Miksi pitäisi samaistua valheelliseen nykytodellisuuteen? Etsi The Impartial Truth video kanava ja opi vaiettua historiaa. Tai katso EUROPA – The Last Battle dokkari.

  • Jo hävetti katsoa näiden pöljien, isänmaallisiksi itseään kutsuvien äidin poikien toimintaa. Porukka vaan nauraa teitä, ja samoin myös Odinin pikku poikia. Arvostus on nolla. Menkää töihin ja alkaa maksaa veroja

    • Ainoa ketkä siellä itsensä nolasivat niinkuin aina on antifan roskasakki! Se tuttu – Kuvottaa katsella sinun kaltaisia aivottomia lampaita, jonka elämällä ei ole mitään merkitystä. Mene takaisin telkkariin ääreen kattoon linnanjuhlien uusintoja. Myötähäpeä sinun ja narkkiniinan puolesta.

 20. Näin marssille osallistuneena on pakko tiedustella tätä tempausta hakaristilippujen kanssa, mikä siinä oli perimmäinen ajatus?

  • Vapauden symbolin esiin tuominen ja kunnioittaminen. Herätkää nyt rakkaat ystävät horroksesta, pyyhkikää usvaverho pois ja myöntäkää totuus holokaustin iljettävästä, koukkunokkien juonittelemasta valheesta…

  • En usko että hakaristin tuominen oli mikään floppi, antaa ihmisten sitä sitten pohdiskella.
   Tottakai se olisi oikeus että mekin pystyisimme näyttämään hakaristilippua vapaasti, ja samalla kun poliisit riehaantuivat, sekin kertoo jo jotain, jos tavallinen kansalainen välittää huomioda sen.

  • Ajatus on, että jos te, kansanpetturit, kiellätte meiltä käyttämästä meidän omia symboleitamme – sitten tilalle tulee sellasia symboliikkaa, joista teitä alkaa vääntämään pahemmin kuin Perkelettä vääntää Olibaanihartsi!

 21. Te nolaatte itseänne tietämättömyydellänne. Tutkikaa nyt jumalauta edes pinnallisesti perusasiat. Kukaan ei kannattaisi kansallisosialismia, jos Saksa ja Hitler olisivat OIKEASTI tulleet yhdessä yössä hulluksi (kaikki, koko kansa yhtäaikaa) ja alkaneet teurastamaan ihmisiä. Holokausti on osoitettu valheeksi jo vuosikymmeniä sitten; kaikin mahdollisin tieteellisin, väestötillastollisin ja matemattisin tavoin ja monen mm. kemistin, ilmakuvaspesialistin ja professorin toimesta.

  Holohoax on myös miljoonaluokan bisnes, sillä n. 4 -miljoonaa Juutalaista sai Saksalta korvauksia (ja tuo korvausten hakijoiden määrä tekee jo itsessään holokaustin mahdottomaksi, koska Hitlerin valloittamilla alueilla oli vain 3- miljoonaa Juutalaista) – sodan jälkeen. Nyt on kai menossa jo kolmas sukupolvi, joka saa Saksalta korvauksia.
  Joten ottakaa selvää asioista ennen kun tulette tänne nolaamaan itsenne täydellisesti. Tieto on kaikki saatavilla kun vaan jaksaa nähdä vähän vaivaa.

  Kyllä täälläkin meistä jokainen on holohoaxiin uskonut, koska voittajat kirjoittavat historian ja sitä on tungettu kurkusta väkisin alas väkisin (meille jokaiselle) -ala-asteelta saakka – ja mm tv:sta aamusta iltaan.

  Jos holokaustin valheellisuus tulisi ilmi nyt yhtäaikaa kaikille Eurooppalaisille, niin se olisi viimeinen naula arkkuun niin monelle asialle mm poliittisesti (sitä päivää odotellessa). Se on vaarallinen totuus tulla julki maanpetturipäättäjillemme koko Euroopan mittakaavassa, sillä suuttumus tulee olemaan Euroopan kansolla hirmuinen.

  Tuota totuuden päivää odotellessa me yritämme herätellä -vapautemme uhallakin valheessa uinuvaa kansaa, jotta te kaikki meitä täällä solvaavat ihmiset tulisitte ajoissa tietämään totuuden mm 2.maailmansodan historiasta, ennen kuin tämä koko maa ja maanosa on tuhottu kokonaan maantasalle ja sen kansa vaihdettu uuteen.

  • Hienosti olet nämä asiat kasaan laittanut. 🙂
   On se vain hassua kun nämä keitä nyt ovat, sanotaan vaikka nyt että vasemmistolaiset, tulevat tänne inttämään asioita mutta eivät edes syvällisesti jaksa perehtyä mihinkään. Eivät he hanki aikaa näiden asioiden miettimiseen.
   Esim. js minä olen kommunismia vastaan, tietenkin siitä pitää ottaa selko ja syvällisesti, että voit oikeasti vastata siihen kuulostamatta vähän tyhmältä, ja tottakai, se myös vie aikaa tämä tutkiminen, se tarvitsee myös miettimistä ja ympärilleen katsomista jne.
   Kiitos.

 22. Nyyh, vittu nyyh. Minnehän osa kommenteista katosi? Harmittaako oma menestys?

 23. Nyt on marssit marssittu pojat! Aika mennä takaisin kouluun, sitten tulevaisuudessa töihin ja osaksi yhteiskuntaa 🙂 Me kaikki olimme teinejä joskus eli nämä tyhmyydet annetaan kyllä sitten anteeksi.
  Mukavaa joulun odotusta !

  • Tutustu Vastarintaliikkeen näkökantoihin ja tule vasta sitten nolaamaan itsesi tänne tyhjillä kommenteillasi.

  • Mitä tarkoitatte?
   Osa kannattajista voi olla teinejä vielä, (jotka eivät olleet osana marssia)
   mutta marssissa olleet naiset ja miehet ovat aikuisia, perheineen ja TÖINEEN, niinkuin kehotitte…
   Kiitos samoin joulun odottelemiseen!

 24. Nyt on marssit marssittu pojat!
  Me kaikki olimme teinejä joskus eli nämä tyhmyydet annetaan kyllä sitten anteeksi.
  Mukavaa joulun odotusta !

 25. On se kumma ku poliisin resurssit riittää kansallismielisten jahtaamiseen, mutta rajat vuotaa ku seula paperittomien koukkunokkien ja hiekkaneekereiden rynnätessä sen yli….

 26. Ah kommenttiosiota selatessani voin todeta, että hakaristiliput olivat äärimmäisen hyvä veto, jolla saatiin median, polpon ja aivopestyjen lampaiden huomio. He jotka tulevat tänne kirjoittelemaan ryönää, eivät tajuakkaan että me voitimme kun he vierailevat sivustollamme ja meuhkaavat tuttavilleen järkyttävistä hakaristilipuista : D Kiitos ilmaisesta mainostamisesta ja näkyvyydestä.

  Heil Hitler.

 27. Suomessa kaikki itsenäisyyden tunnusmerkistöt on häpäisty. Ja juurikin ne tärkeimmät, jotka tulevat ryminällä vaikuttamaan meidän arkeemme ja vaikuttavat jo.

  Nyt kun upeasti PVL testasi kuinka käy, kun Suomen lippua häpäistään on mahtava nähdä nämä peppukipureaktiot etenkin poliitikkojen kohdalla.

  Aivan kuin nyt oltaisiin tehty joku valtava särö Suomen jo menetettyyn itsenäisyyteen. Lippu onkin ainoa joka itsenäisyydestämme onkin jäljellä.

  Siitä sitten nämä Orpot, Mykkäset, Sipilät ja kumppanit haluavat pitää niin kovasti mukamas kiinni. Vaalit lähestyy ja näille saatanan lyhtypylvässä loppusijoituspaikaksi kuuluville rahavallan kumartajille todellinen lippu on EU-lippu. Sen tietää jokainen.

  Sama näille Kallion asukkaille. Teille ei mikään Suomi ole tärkeä. Teille tärkeintä on hillua kamapäissään pitkin katuja sosiaaliturvan tai ikuisen opintotuen varassa. Siinä ympärillä onkin sitten kiva, että on olemassa yhteiskunta joka antaa tämän elämäntyylin olla sallittua.

  Koittaa kuitenkin vielä aika jolloin viimeistään luonnonkatastrofi muuttaa tämän. Se ei ehkä koske teitä vielä, mutta jälkipolvia kyllä. Ne tulevat kuitenkin olemaan kaltaisianne, koska vässykän kasvattamasta lapsesta ei tule kuin hiivapillu tai Veikka Lahtisen näköinen cuckold.

 28. Ja nämä “muka suvaitsevaiset” Kallion neitimäiset “miehet” kävivät fyysisesti (tuttuun totuttuun kommarityyliin) n.55- kiloisen pikkusiskoni kimppuun pariin otteeseen, joka oli striimaamassa kohti vapautta – sekä soihtukulkuetta. Voiko enää kieroutuneempaa sakkia olla, kuin “rasismin” (= etnisen itsepuolustuksen) vastustajat, jotka hakkaa läpimädän ideologiansa varjolla naisia, kuten eilen siskoani. Olette kieroudessanne kuvottavia! Tämä, jos jokin on noloa!

 29. Oli hieno marssi ja kaikki jaksoivat pysyä tyynenä, jopa he jotka näin ‘otettiin kiinni’. Nuo viimeiset kuvat ovat todella kauniita, ja toivon että nämä saisivat jatkua.
  Muutos kyllä vie aikaa. Kaikkia sotiemme veteraaneja ja liittolaisia kohtaan syvä kunnioitus sekä marssijoitakin kohtaan! 🙂 Olisi ollut mahtavaa olla itse siellä, mutta matka on pitkä.
  On se hassua kun vasemmistolaiset aina jaksavat tulla inttämään, miksi ette vain mieti hetken? Mikä on se että te olette ne jotka ovat vihasta sokaistuneet, ja aivot menneet nurin?
  Lopettakaa huutaminen ja itkeminen, lopettakaa valittaminen, seuratkaa tilannetta jos te oikeasti välitätte jonkinalisesta poliittisesta mielipiteestä jonka yrittäisitte muodostaa, älkää katsoko vain tumblreria, tai vastaavaa, ainoastaan.
  Meillä on aate, ja me kannamme kortemme kekoon… Meissä ei ole mitään väärää, ja jokaisella meistä on perhe ja työ, jota niin pidämme tärkeänä.
  Jokainen vasemmistolainen ei ole varmaan koskaan miettinyt “entä jos se ei olekkaan näin” tai muuten vain ottanut aikaa miettiä, vaan puhunut mitä sattuu.
  He eivät välitä mistään. Jos selitän jotain, ei tarvitse kuin olla välittämättä, koska mikään mitä me niin korkealla pidämme ei ole heidän jäisen sydämensä lähellä lainkaan, he eivät näe siinä mitään arvoa. Menevät kuten “tunteensa” haluaa.
  Ei koskaan kasvanut aikuiseksi, ja nyt leikkii sillä mihin me uskomme ja toimimme.
  Kritiikki on aina sallittua, sitä saa tulla meidän puolelle.

  Ensi vuoteen! 🙂 t. teini pohjoisesta

 30. Hieno ja onnistunut marssi. Hakaristilippujen käyttö oli rohkaiseva ja hyvä veto.

  Kauan eläköön PVL!

Comments are closed.