Koti Uutisia Kotimaa Maahanmuuttokiihkoilija Petteri Orpo leikkaa taas suomalaisilta

Maahanmuuttokiihkoilija Petteri Orpo leikkaa taas suomalaisilta

6

Hallitus tahtoo Kokoomuksen Petteri Orpon johdolla jatkaa tavallisten suomalaisten hyvinvointiin kohdistuvia leikkauksia. Sama hallitus on pakolaiskriisin myötä tuhlannut valtavasti veronmaksajien rahaa elintasopakolaisiin.

Hallitus varautuu parhaillaan jopa 100 000 uuden elintasopakolaisen vastaanottoon. Tämän vuoksi valtio aikoo ottaa lähitulevaisuudessa ulkomailta huomattavasti ennustettua enemmän velkaa. Korkokulut hallitus aikoo kattaa tuhoamalla hyvinvointiyhteiskunnan palveluita.

Kokoomuksen, Sinisen tulevaisuuden ja Keskustan hallitus on ottanut mediassa kunnian Suomen viime vuosien “talouskasvusta”. Yleisradion mukaan kasvun huippukohta on nyt nähty. Suomi suuntaa jälleen kohti taantumaa.

Ulkomaisten keskuspankkien luoman velkakuplan aiheuttaman “talouskasvun” tuotot eivät ole heijastuneet tavallisten suomalaisten arkeen. Tuotot on kavallettu finanssieliitin taskuihin samalla, kun poliitikot kurjistavat rehellistä työtä tekevien suomalaisperheiden arkea.

Orpo valmistautuu myös rankaisemaan Suomen työttömiä entistä rajummin ottein, vaikka hallituksen globalistinen talouspolitiikka on juuri johtanut työpaikkojen katoamiseen. Lue aiheesta lisää artikkelista “Aktiivimalli – vasemmiston ja oikeiston harhat“.

Lähteet: Yle, Kauppalehti, Keskipohjanmaa

6 KOMMENTIT

  1. Lyhtypylvääseen tämäkin maanpetturi, inhimillisyyden nimissä, toki

  2. Heiii…. minä olen esittänyt ennakkovarauksen, koskien Petteriä jo liki 2v sitten. Katson siis kiistattomasti toteennäytetyksi, että kun H-hetki koittaa…se olen minä, joka jakkaraa potkaisee 😀

    • Toivotaan että viereiselle jakkarandajaccaralle saadaan Sipilä, joka näyttää miten se kikyloikka suoritetaan oikeaoppisesti reippaalla lestan askeleella.

  3. Petturi Urpo, saippuaa ja lampun varjostimia tuostakin pitäisi tehdä.

  4. Jokainen tietää, että jotta lehmä antaisi enemmän maitoa ja söisi vähemmän – sitä tulee lypsää enemmän, ruokkia taas tulee vähemmän. Mielestäni Orpo ja muut kansanpetturit hallituksessa ja eduskunnassa tekevät oikein hyvää työtä. Ei ole muuta keinoa herättää kansaa syvästä hypnoosista kuin nälkä. Se on fakta, että kansanpetturi Orpoa ja muita kansanpettureitaa äänestää valtaan itse kansa, joten se on vain oikeudenmukaista että kansa saa sitä mitä tilaa.

    Kun kerään Kansan Yhtenäisyys ry.n kannatuskortteja näen kaduilla ja toreilla paljon onnettomia, alistettuja, köyhiä Systeemin orjia, suorastaan lampaita, jotka paradoksaalisti vastustavat vastarintaa Systeemille ja täten kannattavat orjuuttaan. Valtaenemmistö on tyytyväinen tällä hetkellä.

    Joten muuta ei voi toivoa, että Suomea hallitsevat korruptoituneet politiikot-kansanpetturit ryöstäisi sheeplen röyhkeästi ja mahdollisimman nopeasti – koska vain äkilliset muutokset pahempaan voivat herättää sheeple takaisin ihmisiksi.

Comments are closed.