Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Video: Feminismi – lännen syöpäkasvain

Video: Feminismi – lännen syöpäkasvain

11

Länsimaailma on tällä hetkellä katastrofaalisen tilastollisen muutoksen edessä, joka tulee aikanaan johtamaan eurooppalaisten vähemmistöasemaan omissa maissaan. Osasyyllinen tähän on alati laskeva syntyvyys eurooppalaisten keskuudessa. Feminismin ja muun marxilaisen agendan mukaista on ajaa naiset ulos kodeistaan työmarkkinoille.

Onko tämä niin kutsuttu tasa-arvo tehnyt naisista kuitenkaan onnellisempia? Brittiläinen nationalisti Mark Collett puhuu seuraavalla videolla siitä, kuinka feminismiä käytetään ideologisena aseena naisten ja miesten välisen konfliktin luomisessa länsimaailmassa.

Lähteet: Nordfront, Frihetskamp

11 KOMMENTIT

 1. Niinhän se on. Feministit tekevät kaikkensa alistaakseen oman maan miespuolisia kansalaisia. Ja sitä tehdessään he eivät ymmärrä tekevänsä karhunpalveluksen itselleen: kuolevat yksinäisinä eikä kukaan ole auttamassa. Sillä vaikka nykyisin meillä on “yhteiskunta” niin lapset ovat se vanhuuden vara joka jokaisen pitäisi ymmärtää. Feministit eivät ymmärrä sitä yksinkertaista asiaa että yhteiskunta muodostuu sen jäsenistä. Myös lapsista joita käytetään orjuuttamisen ja listamisen synonyymeinä.

  Paljon myös puhutaan naisten “alipalkkauksesta”. Aikaisemmin naiset olivat kotiäiteinä jolloin työttömyys oli vähäisempää ja sen vuoksi palkkataso parempi. Kotitalouden myös pystyivät säästämään omalla työllään kun kaikkea ei tarvinnut ostaa kaupoista. Ruoka oli terveellisempää ja vähemmän lisäaineistettua. Kaikki tämä on muuttunut lasten kotikasvatuksen kanssa feminismin myötä. Naisille tarjottiin heti alkuvaiheessa miehiä matalampaa palkkaa jota perusteltiin sukupuolten välisellä epätasa-arvolla. Ja nyt feministit ovat saaneet ajettua miestenkin palkta alas jolloin kotitalouksissa naistenkin pitää lähteä työelämään jotta perhe saa kohtuullisen toimeentulotason.

  Feminismi on todellakin maailman syöpä. Ja ne ärhäkkäimmät huutajat, niillä on eniten menetettävää. Tai, ne ovat jo menettäneet.

  • Kun minä kävin vielä töissä, niin meillä oli ainakin sellainen asia kuin työehtosopimus. Ammattiliitto tuskin hyväksyisi kohtaa, jossa miehille annetaan suurempi tuntipalkka kuin naisille. Eikä sellaista tietenkään naisten työsopimuksissa näkynytkään. Juutalaisten höpöhöpöjuttuja nämä ovat. Punaniska uskoo, kun paskalehdet kirjoittelevat mitä koukkunokka käskee.

 2. Feminismi estää normaaleja heteroparisuhteita ja perheitä muodostumasta kannustamalla mm. naisia olemaan työelämässä uranaisina 50-v. asti ja vasta tämän jälkeen harkitsemaan lasten hankkimista. Tämä taas lisää naisia alistavia ja yhteiskuntaa rappeuttavia asioita kuten pornoa ja prostituutiota, kun yksinäistenm miesten täytyy näistä hakea lohtua elämäänsä.

 3. Oikeat tervehenkiset ja normaalit naiset, jotka ovat sinut itsensä ja naiseutensa kanssa…suhtautuvat feminismiin liki yhtä epäluuloisesti, kuin terveet heteromiehetkin 🙂

  • Jep. Oma muijani vihaa koko sielustaan femakoita, jutkuja, suvakkeja, musuja, pride-hinttejä ja muita saastaa. Tunnen pari vanhaa homoa ja lesboa, ja heitä ei voisi IKINÄ kuvitella millekään itsensähäpäisymarssille tai REFUGEES WELCOME -vammaisten tapahtumiin. Elävät muutoin kuin seksuaalisen suuntauksensa osilta aivan normaalia elämää.

   No, kyllä noita isänmaanvihollisia ja muita pervertikkoja vielä päästään mättämään turpaan. Sittenhän nähdään miten käy.

   • • »Natsi»: loukkaava poliittinen epiteetti, jonka keksi juutalainen Konrad Heiden
    • »anti-semiitti»: loukkaava poliittinen epiteetti, jonka keksi juutalainen Moritz Steinschneider
    • »rasisti»: loukkaava poliittinen epiteetti, jonka keksi juutalainen Leon Tortsky (oik. Lev Davidovich Bronstein)
    • »seksisti»: loukkaava poliittinen epiteetti, jonka keksi juutalainen Margaret Feldman, ja lopuksi
    • »juutalainen»: poliittinen epiteetti kaikille maailman »juutalaisille», jotka ovat oikeasti edomialaisia, khazaareja ja juudalaisia (Juudan autiomaan mukaan). Juutalaiset eivät edes oli seemiläisiä vaan jaafetilaisia kuten musupaskatkin. Miten ME voimme siis edes olla “anti-valkoisia” eli anti-semiittejä? Järjetöntä juutalaista PASKAA.

  • Eipä me lihaksikkaat naisetkaan olla feministejä. Harvoin näkee munlaista amatsonia jonkun feministimiehen seurassa, oma miehenikin on mua lihaksikkaampi. Kyllä mä oman naiseuteni hyväksyn vaikka oonkin tällainen Modesty Blaise-kaunotar. Yhdistän äitiyden ja vahvuuden kun se aika tulee. Oon vain sitä miettinyt välillä lapsen teossa että pidetäänkö mua itsekkäänä vanhempana, joka haluaisi lapsen ihmisoikeuksien takia koska joillekin saatan olla vammainen,vaikka lukihäiriössäni kyse on kyse erilaisesta oppimisesta, ei tyhmyydestä. Tiedostan kyllä periytytyvyyden ja oon käynyt niitä asioita läpi. Miehelläni ei sitten taas ole lukihäiriötä. Oon pärjännyt siitä huolimatta hyvin elämässä ns. normaaleihin verrattuna ja nytkin on amk-koulutus edessä. Uskoisin kuitenkin pitäväni lapsista paljon parempaa huolta verrattuna feministeihin ja omaan kuitenkin terveemmät elämäntavat heihin verrattuna. Feministit oikeasti halveksuu munlaisia naisia vaikka luulin heidän pitävän vahvoista naisista, mutta eipä se heille käy. Todellisuudessa he väheksyvät naisten kykyjä ja haluavat sukupuolesta säälipisteitä.

   • No ei sulla kyllä mitään lukihäiriötä ole tai sitten joku muu kirjoitti tuon tekstin.

    • Tunnen lukihäiriöisiä, jotka osaa kirjoittaa hyvin. Ei oma mieheni tai vanhemmat toimi avustajana, kun mulla ei ole fyysisiä tai henkisiä rajoitteita. Niin mullekin annettiin pienempänä erityisopetusta ja sehän leimaa helposti, jos jollain on ennakkoluuloja meitä kohtaan. Lukihäiriö ei ole kirjoitus- ja lukutaidottomuutta vaan kyse on erilaisesta oppimisen tavasta. Olen suorittanut kaksoistutkinon ja aloitan fysioterapeuttiopinnotkin. Tarvitsen aikaa lukemiseen ja aikaa tarvitsin yo-kokeissakin. Olen opetellut venäjän kielen englannin lisäksi ja saanut ysin molemmista. Älliä on tässä ämmässä. Tunnen armeijan käyneitä ja korkeakoulutuksen käyneitä lukihäiriöisiä. Todella sisukkaita ovat ja tehneet kovaa työtä tavoitteiden/unelmiensa eteen. Yläasteaikaisella kotitalousopettajallanikin oli lukihäiriö, eikä se vähentänyt hänen ammattitaitoaansa mitenkään. Oli todella kova auktokriteetti kyseinen opettaja muistellessa kotitaloustunteja.

     • Armeijasta tulee pelkkiä hinureita nykyisin. SA-hint — “miesten” koulu. Siellä komennot “asento!” ja “taakse poistu!” saavat aivan uudet merkitykset. Minulla oli duunikaverina pari lukihäiriöistä tyyppiä ja sangen teräviä kavereita olivat. Toinen oli käynyt jopa apukoulun, mutta sangen oppinut; sivistynyt sälli.

Comments are closed.