Koti Uutisia Kotimaa Tummaihoinen mies tunkeutui asuntoon Helsingissä

Tummaihoinen mies tunkeutui asuntoon Helsingissä

7

Helsingin Pihlajamäessä tapahtui lauantaina suomalaisessa mittakaavassa harvinainen ryöstö, kun tuntematon mies tunkeutui yksityisasuntoon ja uhkasi asukkaita väkivallalla, jos he eivät luovuttaneet hänelle omaisuuttaan. Murto tapahtui kahden aikaan aamuyöllä. Sen lisäksi, että uhrille tuntematon mies pakotti uhrin luovuttamaan hänelle omaisuuttaan kodista, hän myös pakotti uhrin hankkimaan omaisuutta asunnon ulkopuolelta.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä ryöstönä ja etsii tekijää. Poliisi on pyytänyt myös yleisöltä apua tekijän henkilöllisyyden selvittämiseksi. Poliisi kuvailee miestä 20-30-vuotiaana tummaihoisena miehenä. Hän on noin 175 – 180 senttimetriä pitkä. Mies on niin ruumiinrakenteeltaan kuin kasvoiltaan hoikka. Miehellä on kiharat hiukset ja hän oli tapahtuman aikana pukeutunut harmaaseen “collegehuppariin” ja tummiin “collegehousuihin”. Poliisin mukaan mies puhuu Suomea ja hänellä on ärrävika.

Poliisi epäilee, että tekijä asuu Pihlajamäessä tai oleskelee alueella usein. Vihjeitä, jotka voisivat johtaa tämän “tummaihoisen” ja “kiharahiuksisen” miehen kiinni saamiseen voi antaa poliisille numeroon 0295 477 151 tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Lähde: Helsingin Sanomat

7 KOMMENTIT

 1. Ihme paskahousuja, nämä nykysuomalaiset.. Tosin ei kerrottu, minkä ikäinen uhri oli, tai oliko hänellä fyysisiä rajotteita.
  Itselle koti on, niin linna, että olisin valmis vaikka linnaan, sitä puolustaessani 🙂

  Tervetuloa minun luokseni “yövierailulle savunahka…tekisin rukkaset ja vessaharjan

  • Paskahousuja? Ei kai sentään kaikki. Mitä jos uhrit olivat vanhuksia? Tai nainen lapsensa kanssa? Hyvä niiden alkaa ruveta tappelemaan jonkun veitsellä aseistautuneen agressiivisen HIV-neekerin kanssa.

   • “Tosin ei kerrottu, minkä ikäinen uhri oli, tai oliko hänellä fyysisiä rajotteita.” Minä nimenomaan ehdollistin sen käsitteen “paskahousu”

   • Mulla on turvasumutin ja kamppailulajitaitoja matuja vastaan. Opettaisin omille tyttärillenikin jos mulla olisi lapsia. Saa musu pelätä tosielämän Lara Croftia. Jos se ei auta, niin sitten mun kääpiöpinserityttö tulee apuun. On siitä pikku vahdista ollut apua ja ajaa häiriköt tiehensä.

    • Oikea asenne! Ja mikään ei ole musulmaanille häpeällisempää, kuin saada pataan naiselta…vieläpä vääräuskoiselta 😀

 2. Suomea on jälleen rikasettu aivokirurgin tai avaruuslentäjän avulla. Kaikki muu ajattelu ja ääneensanominen on rasismia ja natsismia.

Comments are closed.