Koti Uutisia Sionismi Sionisteille jälleen takaisku: Kiina torjuu autoteollisuuden Iran-saartoa

Sionisteille jälleen takaisku: Kiina torjuu autoteollisuuden Iran-saartoa

1

Sionistilobbyn johtama Yhdysvallat on pyrkinyt pakottamaan muut valtiot osallistumaan ”finanssisotaan” Irania vastaan. Yhdysvallat painostaa Irania siksi, että maata pidetään sotilaallisena uhkana juutalaisvaltio Israelille.

Sionistit kokivat kuitenkin kovan takaiskun vajaa viikko sitten, kun maailman toiseksi suurin talous Kiina päätti kieltäytyä osallistumasta Iranin öljysaartoon. Nyt Kiina jatkaa vastarintaa myös autoteollisuuden alalla.

Yhdysvallat on uhannut boikotoivansa täydellisesti jokaista eurooppalaisyritystä, joka käy kauppaa iranilaisten kanssa. Sionistien uhkailun vuoksi muun muassa ranskalaiset autovalmistajat ovat pakenemassa Iranista. Sionistit eivät kuitenkaan ehtineet juhlia voittoaan kauan.

Ranskalaisten vetäytymisen vuoksi Iranin teollisuus kärsi autonosien puutteesta. Tiivistyvä yhteistyö kiinalaisten kanssa on kuitenkin helpottamassa tilannetta.

Autot ovat Iranin teollisuuden toiseksi suurin sektori. Myös Kiinassa ala on vauhdikkaassa kasvussa, minkä vuoksi maan tilannetta on verrattu 1970-luvun Japaniin. Iranin suurin automerkki Khodro onkin ilmoittanut tahtovansa korvata ranskalaiset osat kiinalaisilla.

Sionistien asettamasta saarrosta huolimatta Iranin yksityisen autosektorin yhteistyö kiinalaisten kanssa on viime kuukausina kasvanut yli 14 prosenttia. Nähtäväksi jää, kuinka Donald Trump selittää tappionsa israelilaisille isännilleen.

Lähteet: Al-Monitor, The Times of Israel

1 KOMMENTTI

  1. Juuri nyt, kun kaikki myyvät paniikissa, kannattaa ostaa teollisuuslaitoksia Iranista. Isolla rahalla isoa teollisuutta, pienellä pientä.

    Kiinalla on autoteollisuudessa yksi erinomainen etu: OMA TUOTANTO.

    — Jos saarto pitää, kaikki puuttuvat Renaultin osat kyllä osataan valmistaa Kiinassa ja pian autossa ei ole yhden ainutta Ranskalaista osaa. Ja lopulta ei ole edes nimeä.

    — Jos saarto ei pidä voi nuo tehtaat myydä takaisin muhkealla voitolla.

    Itse uskon, että pian tehtaat alkavat valmistaa Kiinalaisia autoja.

Comments are closed.