Koti Uutisia Kotimaa Maahanmuuttoa kannattava rahaelitisti: Ei huolta, talousromahdus ohi juhannukseen mennessä!

Maahanmuuttoa kannattava rahaelitisti: Ei huolta, talousromahdus ohi juhannukseen mennessä!

17
kangasharju

Suomen finanssieliitin rahoittaman Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen Etlan pääekonomisti Aki Kangasharju väitti mediassa hiljattain, että Suomen talousromahdus on loppunut “juhannussaunoihin” mennessä. Kangasharju on toiminut aiemmin myös globalistipankki Nordean pääekonomistina. Hänen tehtävänsä on ohjailla tavallisten suomalaisten yrittäjien ja kuluttajien käytöstä rahaeliitille hyödylliseen suuntaan.

Kangasharju antoi Turun Sanomille “lohdullisen” haastattelun koronan aiheuttaman kriisin pituudesta ja vaikutuksista. Hänen pääviestinsä oli, ettei suomalaisten tarvitse varautua pitkään taantumaan, sillä kesällä kaikki vaikeudet ovat jo takana päin.

– Nyt kun Suomessa näin paljon kiristetään ja rajoitetaan, on todennäköistä, että toukokuun jälkipuoliskolla tai kesäkuun alussa päästään pikku hiljaa rajoituksia purkamaan. Se tarkoittaa, että bkt:n kasvu käynnistyisi juhannussaunojen jälkeen. Tämä on perusskenaario epidemiologienkin mukaan, Kangasharju väitti medialle.

Rahaelitistin mukaan “talous ja bkt ovat suuremmat kolme kuukautta juhannussaunojen jälkeen kuin kolme kuukautta aiemmin keskikesän juhlaa”. Hän myös kiitteli Euroopan keskuspankkia (EKP) massiivisesta velkaelvytyksestä, mutta vaati lisää elvytysrahaa. EKP:n rahapolitiikka on hyödyttänyt tavallisten yritysten sijaan pankkeja ja keinottelijoita, joiden sijoitusten arvoja keskuspankkien halpa raha on nostanut viime päivinä jälleen taivaisiin.

Kuten aina, Kangasharju kuitenkin peräänkuulutti tuntuvien leikkauksien tärkeyttä. Samalla kun EKP syytää ilmaista rahaa yksityisille pankeille, on velkaelvytysten korot kustannettava hyvinvointivaltiota purkamalla. Kangasharjun tärkeimmät poliittiset linjaukset ovat jo vuosien ajan olleet avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikka sekä julkisten palveluiden murskaaminen.

Kangasharjun propagandalle vastakkaisen näkemyksen tarjosi talouspalveluyhtiö Accountor, jonka keräämän datan mukaan ”kesäkuun alussa tuhannet yritykset ovat konkurssissa”. Kangasharjun “juhannussaunassa” tunnelma voikin olla huomattavasti povattua synkempi.

Accountor painotti, ettei valtion elvytyspolitiikka ole onnistunut, sillä rahaa ei ole kanavoitu yrityksille, jotka rahaa aidosti tarvitsisivat. Myöskään pankit eivät ole kantaneet vastuutaan kriisissä, vaan ne ovat kieltäytyneet tarjoamasta suomalaisyrittäjille siltarahoitusta. Valtion ja pankkien petoksen vuoksi Suomi on ajautumassa kriisiin, jota Accountorin toimitusjohtaja luonnehtii “aidosti pelottavaksi”.

Lähteet: Kauppalehti, Turun Sanomat

17 KOMMENTIT

 1. “Etlan pääekonomisti Aki Kangasharju väitti mediassa hiljattain, että Suomen talousromahdus on loppunut ”juhannussaunoihin” mennessä. ”

  Olikohan tuo tahaton lipsahdus. Tuon voi tulkita siten, että talousromahdus on juhannukseen mennessä tapahtunut ja sen jälkeen ollaan pohjalla.

 2. Kuulostaa siltä, että Akille on annettu määräys rauhoitella kansaa. Äänestäjät voisivat vaatia muutoksia hallitukseen.

  “Vielä tuon mäen yli niin ollaan perillä, kohta helpottaa”, vaikka matkaa on vielä paljon jäljellä, on vanha keino, jolla lapset ja sotilaat on saatu jaksamaan pitempään.

   • Luuletko ihan oikeasti että hän päättää asioista?

    Huh-huh. Hiljaiseksi vetää.

    • En tietenkään luule. Hän vain lukee uskottavasti papereita, joita hänelle kirjoitetaan. Välillä käydään poseeraamassa Vogueen. Totalitaristisia pakkokeinoja ja poliisivaltiotason valvontaa suomalaisille kuten DDR:ssä oli. Hän kuitenkin edustaa edellä mainittuja asioita pääministerinä.

     Ohisalo on hallituksen heikoin lenkki: hard core – tason totalitarismia suomalaisille – mutta rajat auki maahanmuutolle kun Eurooppa on romahduspisteessä. Vain Vihreä sisäministeri kykena näkemään tällaisessa yhtälössä mitään tulenarkaa.

    • Unohdin vihreiden ulkoministeri Pekka Haaviston, jonka päävastuulla on 150 000 “suomalaisen” lennättäminen Suomeen ilman tarkastuksia. On syytä epäillä, että siinä porukassa tuli muitakin kuin ulkomailla olleita suomalaisia. Sitä ennen Haavisto yritti junailla omin valtuuksin Al Holin väkeä Suomeen.

     Vähemmästäkin on ministereitä erotettu.

     • Ei Suomessa ketään enää eroteta mistään. Vanhasen jälkeen tuli selväksi että ovat koskemattomia. Lehtomäki, Kaikkonen, Perkkarinen — rikollisten listaa voisi jatkaa. Mitään seurauksia näille ei tule. Eikä tullut Sipilällekään, vaikka kanavoi veronmaksajan rahat sinne kaivospaskaan, jossa oli hänen sukulaiset tietysti osakkaina.

      Lehtomäkikään ei omistanut osakkeita, vaan niitä oli hänen alaikäisillä lapsillaan ja miehellään, vaikka pikku-Paula ministeriön edustajana tiesi tasantarkkaan etukäteen mitä ja missä tullaan kaivosmaailmassa tekemään.

 3. Kesällä vielä kansa ryyppää vitutukseen ja odottaa, että paremmat ajat tulevat. Kun syksy alkaa ja päivät lyhenevät+sää kylmenee, laskut kerääntyy ja oman perheen/oma talous romahtaa lopullisesti, niin silloin se kansan vitutus räjähtää.

  Siinä ei mitkään korona-karanteenit/tiesulut/älypuhelinseuranta auta…

 4. että Suomen talousromahdus on loppunut

  Suomeksi:
  Romahdusmainen talouden alamäki saavuttaa pohjan juhannukseen mennessä. Sitten alkaa kivinen tie feodaaliyhteiskunnassa josta keskiluokka on saatu siivottua pois häiritsemästä nwo-jumallaikkejä.

 5. Osakesijoittajat möivät osakkeita paniikissa, kurssit romahtivat. Nyt kurssit ovat jo lähteneet uudelleen nousuun. Monet ajattelevat että osakkeet menisivät vielä syvemmälle ja koronakriisin suuri romahdus olisi vasta edessä. Sijoittamisessa lauma-ajattelu on usein merkki jostakin. Kun enemmistö ajattelee samalla tavalla, tapahtuukin päinvastoin. Kun enemmistö odottaa että romahdus olisi tulossa, osakkeet lähtevätkin nousuun, ja voivat nousta monta vuotta. Uskon että todellinen romahdus tulee jossain vaiheessa, jolloin on kansallismielisten aika iskeä. Koronakriisi ei kuitenkaan minun mielestäni ole vielä “se” romahdus. Olen siinä suhteessa Kangasharjun kanssa samoilla linjoilla, että nyt meneillään oleva romahdus menisi ohi suhteellisen nopeasti.

 6. Wiktor, lue alle linkattu sisältö, ero nykymenoon on että kansa onkin teljetty sisätiloihin eikä ulos leireihin. Asuntoja “pakkolunastetaan” pakottamalla yritystoiminta seis, ja työläiset asuntovelalliset maksukyvyttömiksi.

  https://kantasuomalainen.net/2020/02/27/eri-viranomaiset-harjoittelevat-ja-valmistautuvat-salaa-yli-miljoonaan-turvapaikanhakijan-ottamiseen-suomessa/

  “…Tarkoitus on ottaa Suomeen miljoonia turvapaikanhakijoita mahdollisimman nopeasti, jotta kantaväestö ei ehtisi reagoida ja yrittää estää toimintaa. Tarkoitus on antaa “Death blow” kaltainen isku kantaväestölle. Kun tulijat sitten alkavat raiskaamaan naisia ja lapsia, polttamaan autoja, asuntoja, kouluja, ryöstämään, pahoinpitelemään ja tappamaan kantaväestön ihmisiä. Eivät viranomaiset tule tekemään yhtään mitään, vaan antavat sen tapahtua, aivan kuten nytkin. Mikäli kantaväestö nousee kapinaan tai alkaisivat tappamaan turvapaikanhakijoita. Olisivat kaikki viranomaiset kantaväestöä vastaan sotimassa ja mukana tappamassa kantaväestöä. Väestönvaihdossa ei ole koskaan tarkoitus säilyttää kantaväestöä elossa, vaan se on aina tarkoitus hävittää ja tuhota mahdollisimman nopeasti.

  Poliisi harjoittelee myös isänmaallisten kansallismielisten, jotka ovat aseistautuneita ja kieltäytyvät luovuttamasta asuntojaan ja omaisuuttaan turvapaikanhakijoille ampumista hengiltä. Aseistautuneet, jotka vastustavat luovutusta ammutaan kuoliaaksi, jotta turvapaikanhakijat voidaan majoittaa mahdollisimman nopeasti. Tarkoitus on myös tehdä selväksi kantaväestölle, että jokainen aseistautunut, joka vastustaa asuntonsa ja omaisuutensa luovuttamista tullaan tappamaan heti. Viranomaiset ovat jo aikaisemmin hankkineet miljoonia ruumispusseja tähän tarkoitukseen. Ruumiit on tarkoitus hävittää nopeasti polttamalla.”

  • Todella hyvä sivusto nimimerkki suurennuslasilta. Jokaisen kannattaisi lukea tuota sivustoa, koska tuossa asia selitetään rautalangasta mitä suomalainen korruptoitunut eliitti on suunnitellut ja mitä se tekee juuri nyt. Tarkoitus on aina ollut tuoda Suomeen miljoonia islamisteja elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä ja korvata kantaväestö näillä islamisteilla. Suurin osa näistä islamisteistä sitten elää koko elämänsä sosiaalietuuksilla ja Suomen perustan mukaan yhden sosiaalietuuksilla koko elämänsä elävän islamistin elinkaarikustannukset ovat miljoona euroa tappiota. Pankkiirien tarkoitus on saada Suomeen jatkuvasti lisää turvapaikanhakijoita ja pakolaisia, jotta Suomen valtio velkaantuisi jatkuvasti lisää. Homma toimii ja on toiminut jo 20 vuotta.

 7. Kansanmurhan dynamiikka
  Tuukka Kuru selittää kuinka kansanmurha käynnistyy.

  Ensin maahan tulee ulkomaalaisia, jotka sopeutuvat melko hyvin.
  Nämä kuitenkin kannattavat ja tukevat maahanmuuton lisäämistä samoin kuin heidän suomalaiset ystävänsä, jotka luulevat tulevienkin maahanmuuttajien sopeutuvan yhtä hyvin kuin heidän ulkomaalaistaustaiset ystävänsä.
  Maahanmuuttajien määrän lisääntyessä sopeutuminen on kuitenkin yhä vähäisempää ja tuki maahanmuuton lisäämiselle entistä voimakkaampaa. Näin rajat vähitellen aukaistaan.
  Ainoa keino estää tämä prosessi on pitää maahanmuuttajien määrä erittäin pienenä ja vaatia lähes täydellistä kulttuurista ja geneettistä sopeutumista.
  https://laitonlehti.net/2020/04/13/kansanmurhan-dynamiikka/

  • Kansanmurha käsitettäneen kansan jäsenten tuhoamiseksi ja yleensä hyvin väkivaltaisesti sekä julmasti.

   Kumminkin kansa voidaan hävittää muutenkin. Kansa on eri asia kuin yksilöt. Kun saadaan yksilöt eli kansan jäsenet unohtamaan kansansa kulttuuri ja kieli, kansa on hävinnyt. Prosessi kestää useita sukupolvia. Lopulta on vain yksilöitä, jotka ovat omaksuneet toisia kulttuureja ja kieliä. Nämä yksilöt eivät tunne kuuluvansa esivanhempiensa kansaan. He eivät välttämättä edes tiedä paljoakaan hävinneestä kansasta.

   Kansa voidaan siis murhata eli suunnitelmallisesti lopettaa sen olemassaolo ilman, että siihen kuuluneita ihmisiä jälkeläisineen tarvitsee tuhota.

   Entä mikä on nykytilanne. Suomalaisten kansallistuntoa yritetään vähentää ja siinä onkin jonkin verran onnistuttu. Suomalaisten ja ruotsalaisten olemassaoloa on yritetty kiistää. Ruotsalaisuutta kuulemma ei ole vaan kaikki mitä Ruotsissa on, on tullut maan ulkopuolelta.

   Elämme Suomessa hitaan kansanmurhan prosessia. Se on niin hidas, että sitä ei välttämättä tiedosteta ainakaan laajasti. Onko tämä prosessi luonnollinen automaatio populaatioiden elämässä vai onko se ulkoaohjattua ja suunniteltua?

 8. Mainitsiko Kangasharju, minkä vuoden juhannussaunoja tarkoitti?

Comments are closed.