Koti Artikkelit Maailmankatsomus Kuka on kansallissosialisti?

Kuka on kansallissosialisti?

5

Kansallinen Vastarinta julkaisee 11.1.1941 Kansallissosialisti-lehdessä julkaistun lainauksen “Kuka on kansallissosialisti”.

 

[quote type=”center”]

Se, joka on valmis kansansa puolesta niin toimimaan, ettei todellakaan tunne mitään korkeampaa ajatusta, kuin oman kansansa menestyksen ja joka asettaa henkiset ja aineelliset kykynsä sen mukaisesti kansanyhteisöä palvelemaan on sosialisti.
Ken tuntee vähäisemmänkin kanssaveljensä ja sisarensa omakseen, ken kansansa jokaisessa jäsenessä näkee yhteisömme elimellisen jäsenen, ken syvästi tuntee, että hänen kansansa silloin voi menestyä, kun ei ole sorrettuja eikä sortajia, vaan kaikki kykynsä mukaan täyttävät velvollisuutensa kansankokonaisuuden hyväksi, ken on valmis määrätietoisesti kehittämään alkuvoimaisia kansallisia henkisiä ja ruumiillisia voimia kansankokonaisuuden menestykseksi sekä ennen muuta seisomaan arvokkaimman kansanosamme – nuorisomme – puolesta suojaten sen henkisen ja ruumiillisuuden kasvun, hän ei ole ainoastaan sosialisti, vaan sanan korkeimmassa mielessä myöskin – kansallissosialisti.

[/quote]

5 KOMMENTIT

  • Ei välttämättä edellytä, kuten tämä esimerkki näyttää:
   https://youtu.be/c4YOacxfewI
   Lainauksessa ei manita mikä kansa on kyseessä, koska esitetty ajatus pätee mihin tahansa kansaan.
   Aika typerästi “humanistit” väittävät että ihon väri on se asia joka ratkaisee kaiken. Veriset sodat afriikassa loppuisi ja negroidien IQ nousisi 30 pistettä maalaamalla negroideja valkoisella maalilla.

 1. Kyllä kaikki kansalaiset täyttävät tämän määritelmän, huolimatta siitä onko neekeri, vinosilmä tai valkoihoinen. Jos on syntynyt Suomessa, ja etenkin jos vanhemmat ja isovanhemmat ovat, kaikilla on velvollisuus kantaa tämän yhteiskunnan hyvinvointia.

 2. kansallissosialismi on kaikille kansoille ja roduille mutta erikseen. Esimerkiksi japanissa kansallisosialismi tarkoittaisi japanilaisen geeniperimän ja kulttuurin säilyttämistä.

Comments are closed.