Koti Artikkelit Kohti Vapautta! -liike edusti Kotkan Meripäivillä

Kohti Vapautta! -liike edusti Kotkan Meripäivillä

8

Itsenäisyyspäivän marsseja useina vuosina järjestänyt kansallissosialistinen Kohti Vapautta! -kansanliike on alkanut toimia yhä aktiivisemmin tänä keväänä ja kesänä. 27.7. liike järjesti katutapahtuman Kotkan Meripäivillä.

Kansanliikkeen toimintaan kuuluvat niin paikalliset kuin valtakunnalliset urheilu-, patikointi- ja aktivismitapahtumat. Kansanliike on aktivoitunut myös sosiaalisessa mediassa. Siihen saa yhteyden Twitterin ja VK:n kautta sekä sähköpostitse (yhteys[at]kohtivapautta.com).

Kansanliikettä voi tukea Bitcoin-lahjoituksilla: 18gYHdVDT7vZuWokeqcZCnE25rAvTj9bzr

Kansanliikettä voi tukea myös Monero-lahjoituksilla: 48YmJe8h1q9TosCt67RrYfLSNg5ZFHdXVJRiwe7pgJR2DZ9DuUSppR8MAmfpxQAxz64uff9QUFHazY5hnjDuDTCGBFXBNMo

Tarjoamme journalistisista syistä näkyvyyttä alun perin KohtiVapautta.com-sivuilla julkaistulle tapahtumaraportille. Mikäli et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen suoraan TÄÄLTÄ.

Aktivismia Kotkan Meripäivillä

Kotkan jokavuotiset meripäivät pidettiin hyvin helteisessä säässä ja ihmisiä oli runsaasti liikkeellä. Myös Kohti Vapautta! -liikkeen aktivistit osallistuivat Meripäiville lauantaina 27.7. ja kansallissosialistinen sanoma tavoittikin suuren määrän yleisöä. Radikaalille sanomalle ja toiminnalle vaikutti olevan tilausta ihmisten kanssa käytyjen keskustelujen perusteella.

Nykyinen kansanvaihtopolitiikka sekä äänestämisen kautta kykenemättömyys vaikuttaa asioihin mielletään suurimmiksi ongelmiksi. Tunnustuksena aktivisteille heidän tekemästään työstä, ihmiset toivat kylmää juotavaa ja eräs henkilö jopa pyysi saada halata jokaista aktivistia. Paikalla kävi myös läheisen baarin sananvapautta vihaava järjestyksenvalvoja pyytämässä lopettamaan lentolehtisten jakoa, tosin tuloksetta, kuten aina.

Aktivismin lähetessä loppuaan resurssipulasta kärsivä PolPon partio päätti kerätä henkilötiedot ylös ja kysellä tyhmiä, antaen aktivismin kumminkin jatkua ongelmitta.

Onnistuneen ja helteisen päivän jälkeen lähdimme käymään vielä Haminassa esillä olevissa Mannerheim-ristin ritari Lauri Törni 100 -vuotta ja Suomalainen Waffen-SS-vapaaehtoispataljoona Saksassa -näyttelyissä. Näyttelyissä käytiin läpi Lauri Törnin menestyksekästä sotilasuraa kolmessa eri armeijassa sekä yleisesti suomalaisten Waffen SS-vapaaehtoisten historiaa. Lopuksi kävimme vielä yhdessä ruokailemassa ja vaihdettiin kuulumisia tovereiden kesken.

8 KOMMENTIT

 1. Olisi mielenkiintoista kuulla tarkemmin, mitä hevonpaskaa polpo käy jauhamassa joka kerta aktivismin aikana. En vieläkään käsitä, että mikä helvetin oikeus noilla on kerätä henkilötietoja ylös, kun mitään rikosta ei ole tapahtunut, eikä ole syytä epäillä että tapahtuisikaan.

  • Niillä on tarkoitus kartoittaa keitä poliittiseen oppositioon kuuluu.Näin ainakin poliisipartio sanoi joskus Vastarintaliikkeen aktivismin aikana.

 2. Itse Kymenlaaksosta lähtöisin olevana tyttönä voin sanoa, että siellä päin ei montaa “muka suvaitsevaista” ole, vaan juurikin päin vastoin! Kovin on etnisen itsesuojeluvaiston omaavaa porukkaa, sekä vieraan varaista, ystävällistä, ihanaa Aitoa Suomalaista katoavaa kansanperinnettä. En tunne yhtäkään suvakkia Kymenlaaksosta ( Kotka, Hamina, Sippola, Elimäki, Kouvola, Koria, Voikkaa, Kuusankoski).

  • Entäs Iitti, Karhula tai Pyhtään suunta? Sitten jos puhutaan entisaikojen suur-Kymistä, niin eikös mukaan voida ottaa Lappeenranta ja Imatrakin?

   Tahtoisin itselleni ihanan, kymiläisen tytön… Täytynee tehdä asian eteen jotakin eli käyttää luontaista charmiani.

  • Nam, suomalainen, isänmaallinen tyttö — ei ole olemassa parempaa. Sillä ei ole väliä onko blondi vai brunetti — vaiko joko punapää!

 3. Joudun käymään pari joskus kolme kertaa viikossa ruokatäydennyksillä kaupungissa. Kolme nuorta suomalaista tyttöä (nuorta naista) käveli siellä irakilaisen kanssa. Miksi?

Comments are closed.