Koti Uutisia Rikos FBI: Eliittivastaisuus ja toisinajattelu ovat ”terrorismiuhka”

FBI: Eliittivastaisuus ja toisinajattelu ovat ”terrorismiuhka”

2

Poliittinen poliisi eli PolPo ei ole ainoastaan Suomea vaivaava ilmiö. Yhdysvaltojen keskusrikospoliisi FBI pyrkii laajentamaan kansalaisiin kohdistuvaa vakoilua täsmälleen samoilla tekosyillä kuin Suomenkin poliisi, selviää Yahoo Newsin tuoreesta uutisesta.

FBI:n mukaan ”salaliittoteoriat” ovat terrorismiuhka Amerikan kannalta. Poliittinen eliitti kutsuu ”salaliittoteorioiksi” kaikkea sellaista poliittista ajattelua ja julkaisutoimintaa, joka pyrkii paljastamaan eliitin korruption ja rikokset.

Yahoo News sai käsiinsä FBI:n sisäisen asiakirjan, jossa käsiteltiin ”valkoista ylivaltaa” (eli valkoisten itsemääräämisoikeutta sekä rodullista selviytymistä) tukevia ”salaliittoteorioita” sekä näiden yhteyttä terrorismiin. FBI:n mukaan toisinajattelu johtaa yhä useammin terrorismiin Yhdysvalloissa.

FBI myöntää asiakirjassaan, että keskustelu ”salaliittoteorioista” on hankalaa siksi, että ”aitojen salaliittojen paljastuminen” ruokkii kansalaisten epäluottamusta eliittiä kohtaan. Viimeisin esimerkki aidosta salaliitosta on juutalaisen pedofiilijohtaja Jeffrey Epsteinin yhteydet Amerikan poliittiseen, taloudelliseen ja kulttuurilliseen eliittiin. Myös Yhdysvaltojen finanssikriisin myönnetään julkisesti olleen Amerikan poliittista eliittiä rahoittaneen pankkikartellin rikossalaliiton tulos.

Toisin sanoen FBI pitää ”terrorismiuhkana” sitä, että kansalaiset ovat kiinnostuneita eliitin rikosten paljastamisesta. Keskusrikospoliisi pelkää, että mitä laajempaa julkisuutta poliitikkojen ja pankkiirien rikokset saavat, sitä useampi valkoinen kansalainen turvautuu omankäden oikeuteen.

FBI:ssä aiemmin työskennellyt ja nykyään kansalaisten yksityisyydensuojan puolesta kampanjoiva Michael German totesi Yahoo Newsille, että FBI:n perimmäinen tavoite on ”massavakoilun” oikeuttaminen. PolPo on nostanut ”salaliittoteoriat” propagandansa ytimeen, koska näin voidaan perustella kaikkien poliittisesti ”vääräoppisten” Internet-kirjoittajien jatkuva vakoilu.

Lähde: Yahoo News

2 KOMMENTIT

  1. Poliisin on ehkä parempi vain tarkastaa rikokset ilman että kattoo kuka heitä ruokkii. Hyvin paljon rikoksia on jouduttu sivuuttamaan juuri siksi, että rikollisella on rahaa kuin roskaa, ja sitä kautta mahdollisuus ostaa itsensä puhtaaksi.

    Niin kauan kuin moinen jättäminen jätetään osaksi yhteiskuvaa poliisista, on melko selvää, että heihin luottaminen vain heikkenee. Mitä vanhemmaksi olen kasvanut, sitä vähemmän olen jättänyt poliisille soittamiset, koska se on kuin pyytäisi pari lusmuilijaa kattomaan että ’onko kaikki hyvin’, ja siitä pitäisi vielä maksaa.

    • Tämä on luottamuspula on totta yllättävän monen kohdalla. Vierailkoot vaan kouluissa ”poliisi on kaveri”-juttuja suoltamassa, kyllä nykylapset löytävät somesta ne kaikki poliisin rikokset, korruptiot ja mielipidevainot joiden oikeutusta hyväksymättä et edes nykyisin pääse poliisikoulun pääsykokeista läpi.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here