Koti Uutisia Rikos FBI: Eliittivastaisuus ja toisinajattelu ovat “terrorismiuhka”

FBI: Eliittivastaisuus ja toisinajattelu ovat “terrorismiuhka”

3

Poliittinen poliisi eli PolPo ei ole ainoastaan Suomea vaivaava ilmiö. Yhdysvaltojen keskusrikospoliisi FBI pyrkii laajentamaan kansalaisiin kohdistuvaa vakoilua täsmälleen samoilla tekosyillä kuin Suomenkin poliisi, selviää Yahoo Newsin tuoreesta uutisesta.

FBI:n mukaan “salaliittoteoriat” ovat terrorismiuhka Amerikan kannalta. Poliittinen eliitti kutsuu “salaliittoteorioiksi” kaikkea sellaista poliittista ajattelua ja julkaisutoimintaa, joka pyrkii paljastamaan eliitin korruption ja rikokset.

Yahoo News sai käsiinsä FBI:n sisäisen asiakirjan, jossa käsiteltiin “valkoista ylivaltaa” (eli valkoisten itsemääräämisoikeutta sekä rodullista selviytymistä) tukevia “salaliittoteorioita” sekä näiden yhteyttä terrorismiin. FBI:n mukaan toisinajattelu johtaa yhä useammin terrorismiin Yhdysvalloissa.

FBI myöntää asiakirjassaan, että keskustelu “salaliittoteorioista” on hankalaa siksi, että “aitojen salaliittojen paljastuminen” ruokkii kansalaisten epäluottamusta eliittiä kohtaan. Viimeisin esimerkki aidosta salaliitosta on juutalaisen pedofiilijohtaja Jeffrey Epsteinin yhteydet Amerikan poliittiseen, taloudelliseen ja kulttuurilliseen eliittiin. Myös Yhdysvaltojen finanssikriisin myönnetään julkisesti olleen Amerikan poliittista eliittiä rahoittaneen pankkikartellin rikossalaliiton tulos.

Toisin sanoen FBI pitää “terrorismiuhkana” sitä, että kansalaiset ovat kiinnostuneita eliitin rikosten paljastamisesta. Keskusrikospoliisi pelkää, että mitä laajempaa julkisuutta poliitikkojen ja pankkiirien rikokset saavat, sitä useampi valkoinen kansalainen turvautuu omankäden oikeuteen.

FBI:ssä aiemmin työskennellyt ja nykyään kansalaisten yksityisyydensuojan puolesta kampanjoiva Michael German totesi Yahoo Newsille, että FBI:n perimmäinen tavoite on “massavakoilun” oikeuttaminen. PolPo on nostanut “salaliittoteoriat” propagandansa ytimeen, koska näin voidaan perustella kaikkien poliittisesti “vääräoppisten” Internet-kirjoittajien jatkuva vakoilu.

Lähde: Yahoo News

3 KOMMENTIT

 1. Poliisin on ehkä parempi vain tarkastaa rikokset ilman että kattoo kuka heitä ruokkii. Hyvin paljon rikoksia on jouduttu sivuuttamaan juuri siksi, että rikollisella on rahaa kuin roskaa, ja sitä kautta mahdollisuus ostaa itsensä puhtaaksi.

  Niin kauan kuin moinen jättäminen jätetään osaksi yhteiskuvaa poliisista, on melko selvää, että heihin luottaminen vain heikkenee. Mitä vanhemmaksi olen kasvanut, sitä vähemmän olen jättänyt poliisille soittamiset, koska se on kuin pyytäisi pari lusmuilijaa kattomaan että ‘onko kaikki hyvin’, ja siitä pitäisi vielä maksaa.

  • Tämä on luottamuspula on totta yllättävän monen kohdalla. Vierailkoot vaan kouluissa “poliisi on kaveri”-juttuja suoltamassa, kyllä nykylapset löytävät somesta ne kaikki poliisin rikokset, korruptiot ja mielipidevainot joiden oikeutusta hyväksymättä et edes nykyisin pääse poliisikoulun pääsykokeista läpi.

 2. Eliitti on nimenomaan vannonut että vuoteen 2030 mennessä planeetalla saisi olla enää puoli miljardia ihmistä. Liittyykö tällä hetkellä samanaikaisesti lansaaratut rajattomat vakoiluoikeudet (mm. Google), 5G- langaton teknologia ja virushysteria tähän suunnitelmaan. Alla ruokaa ajatukselle, ei sen kummempaa:

  Murhaamisessa on tärkeää samalla vetää rahaa paremminvoiville, jonka termin aikanaan Jyrki Katainen toi framille Eduskunnassa pitämässään puheessa.

  Tähän auttaisi jos THL on, kuten aiemmissa tapauksissa, kaveri kansainvälisten lääkejättien kanssa, ja levittää sellaista propagandaa joka paisuttaa covid-pandemian uhrilukuja, sekä todellisia että alla linkissä mainitun kaltaisia satuiluja:

  https://vastavalkea.fi/2020/04/10/thl-kuolema-luokitellaan-covid-kuolemaksi-riippumatta-varsinaisesta-kuolinsyysta

  Tuo on varmaan osasyy miksi lääkärit soittelevat nyt vanhuksille tai heidän omaisilleen ja vaativat että hoito-ohjeeseen pitää laittaa että ”EI SAA ELVYTTÄÄ”.

  Elvytyshän ei voi toimia jos annetaan tahallaan väärä diagnoosi.

  Tästä on muuallakin maailmaa nyt kovaa pulinaa. Esimerkiksi New Yorkissa eräs lääkäri vaatii muutosta Covid -hoitoon, jonka hän väittää tappavan potilaat pelastamisen sijaan:

  https://fromrome.info/2020/04/06/dr-cameron-kyle-sidell-says-covid-19-is-not-the-cause-of-the-deaths-on-ventilators/

  ”Tämä tohtori on testannut Covid-19 potilaita ja todennut että nämä eivät kuolekaan siitä syystä kuin oletetaan!”

  Kommenteissa tuodaan esill 5G-taajuus 60GHZ, että sillä on uniikki ominaisuus ”kaapata happi” niin että altistunut henkilö voi jopa kuolla”. En tiedä aiheuttaako se ”standing wave” happimolekyyleihin, vai mistä on kyse?

  ”There is a paper from 2001 which supports Dr Cameron Kyle Sidell’s conclusions
  News | April 10, 2001

  ”Fixed Wireless Communications at 60GHz Unique Oxygen Absorption Properties”

  by Shigeaki (Shey) Hakusui, President, Harmonix Corporation”

  Tykkää

  Vastaus
  The Big Broom
  10.4.2020 21:16
  60 GHz -taajuus imeytyy energiana 98-prosenttisesti happeen. Näin hemoglobiinin kyky ottaa happea hengitysilmasta vaikeutuu, ja ihminen voi jopa kuolla kadulle, kuten 5G -Wuhanissa on käynyt.

  Etu suuryhtiöille on että tällä taajuudella voidaan laittaa lähetysantenneja tosi tiheään samalle taajuudelle ilman että ne häiritsevät toisiaan. Tämä taajuus on siis korporaatioiden näkökannasta se paras taajuus jolla 5G voidaan tuoda alueille joissa on PALJON IHMISIÄ SAMALLA ALUEELLA.

  https://www.rfglobalnet.com/doc/fixed-wireless-communications-at-60ghz-unique-0001

  Toisaalla luemme:

  ”The promotional materials from Telecom companies brag that 5G messes with oxygen molecules. Oxygen is in the air we breathe, it comes from trees. Trees make it out of carbon dioxide. It’s two oxygen molecules and they share electrons. When you hit oxygen molecules with 60 GHz millimeter wave emissions it affects the orbital properties of the electrons of the oxygen molecules. The 60 GHz range is known as the Oxygen Absorption Band. At 60GHz, 98% of electromagnetic energy is absorbed by O2. When 5G reaches the frequency band of 60 GHz, the ability for a person’s blood hemoglobin to bind with oxygen is hindered and this might explain, in part, why people in Wuhan just fall down dead in the streets, which is not a normal thing we see with viral infections.”

  https://drsircus.com/general/virus-5g-and-pollution-combine-to-destroy-wuhan/

Comments are closed.