Koti Uutisia Rikos Daily Stormer julkaisi El Pason ampujan manifestin

Daily Stormer julkaisi El Pason ampujan manifestin

14

Yhdysvalloissa maahanmuuttovastaisen miehen epäillään ampuneen 20 ihmistä Walmart-ostoskeskuksessa. Ilmeisesti hänen kohteenaan oli meksikolaiset maahanmuuttajat. Rynnäkkökiväärillä aseistautunut mies oli ennen tekoaan julkaissut manifestin, missä selittää motiivejaan.

Kansallissosialistinen Daily Stormer -sivusto julkaisi ampujan manifestin omilla sivuillaan sen jälkeen kun tekijä oli itse julkaissut sen 8chan-sivustolla: https://dailystormer.name/full-text-of-alleged-manifesto-of-el-paso-shooter/

14 KOMMENTIT

 1. Ohion ampuja oli Hesarin mukaan äärivasemmistolainen. Kovalla kiireellä hänen todettiin samassa jutussa kärsineen mielenterveysongelmista.

  Samaan aikaan vaaditaan El Pason “äärioikeistolaiselle”” ampujalle kuolematuomiota ilman mielentilatutkimusta.

  Tässä länsimaiden ylistämä ns. oikeusvaltiokäsitys pähkinänkuoressa. Kun rotat ja näitä palvelevat valkoiset neekerit johtavat maailmaa yhdessä niin varma voi olla vain siitä, että valkoisen kulttuurin ja synytyvyyden murskaaminen jatkuu myös tulevaisuudessa.

  • Olin ihan silmät pyöreinä kun näin että joku suomalainen iso paskamedia oli todellakin kertonu lammaskarjallensa Ohion ampujan poliittisista taustoista niinkin paljonvaikka se soti pahasti sivuston omaa agendaa vastaan.

  • toisaalta jos joku on äärivasemmistolainen, niin ilman sen kummempia testejä voidaan sanoa, että kyseinen hyypiö on hullu. kukaan tervejärkinen ei vasemmistoa kannata.

 2. Tässäkin El Pason tapauksessa kannataa olla hiukan kriittisenä ennen kuin ihan kaikkea hyväksyy mitä media tuutista ulos työntää.

  Syytä muistaa että valtaapitävillä on mielitekonaan viedä kansalta aseet.

  • Aseiden viennin lisäksi on tarkoitus leimata nationalistit terroristeiksi ja laittaa heidät leireille. Tätähän on juutalaisten keskusjärjestöt vaatineet jo pitkään eli ääri-islamilaisiin rinnastamista täysin. Britanniassa ollaan jo pitkällä tämän suhteen ja Suomessakin jo alettu lehtikampanjointi. USeampia ampujia on jo havaittu ja nämäö manifestijutut epäilyttävät. Iskujen samanaikaisuus myös.

   • Eikä ketään oikeasti ammuttu, niinkö?

    39 %:ssa kotitalouksia on aseita USA:ssa. Ihmisiä on yli 300 000 000. 18 000 murhaa vuodessa, josta suurin osa käsiaseilla. Toiseksi yleisin ase on määrittelemätön tuliase, kolmantena veitset ymv., nelosena “muut aseet”, seiskana kiväärit, kasina haulikot, ysinä “muut tuliaseet” jne.

    Noita ampumisia oli nyt kolme taajaan; parin päivän sisään. Kuolleita ehkä joku 50, eikö? Vuosittaisesta tappoluvusta saatiin siis nyt parin vuorokauden aikana kuitattua 0,28 %. Normaalisti Jenkkilässä siis tapetaan tasantarkalleen puolen tunnin välein eli 48 päivässä. (Hurjia lukuja!)

    Näiden tilastojen valossa pari–kolme tuollaista ammuskelua ei tunnu missään, ihan oikeasti. Toistetaan vielä kerran: siis 48 murhaa tapahtuu ihan “normipäivänä” Jewnited States of Zionissa.

    Hui-hai.

 3. Ampuja on Patrick Crusius
  — Allen,
  — Texas
  — Lähellä Dallas’ia.

  Joku muutti hänen “mylife.com” profiilia ampumisen jälkeen siten, että puoluekanta muutettiin demokraatista republikaaniksi.

  https://www.sott.net/article/417998

 4. Jenkeissä murhataan 18 000 ihmistä vuodessa. Suurin osa käsiaseilla. Ei hätää, pojat.

 5. Vassarit aina itkevät että valkoiset kyllä tekevät näitä joukkoampumisia eniten kaikista. No, eihän se näin ihan ollutkaan:

  https://mvlehti.net/2019/08/07/selkea-vahemmisto-usan-joukkoampujista-valkoihoisia/

  Toinen hyvä fakta on tämä → https://mvlehti.net/2019/07/17/tummaihoinen-hyokkaaja-hakkasi-saksalaisen-kaupunginjohtajan-hockenheimissa/

  Sieltä löytyy värivammaisten yliedustuksesta rikoksissa hyvää dataa.

  Tai tämä: https://mvlehti.net/2019/07/05/europol-tilasto-euroopassa-24-jihadisti-terroristien-hyokkaysta-2018/

  Juttu kertoo että kaikki EU:ssa 2018 tapahtuneet terroristiset tapot olivat — yllatys, yllätys… — mohamettilaisten tekemiä.

  Faktoilla on kiva nujertaa vassareita ja muita mätäpäitä. MV:ssäkin joskus järkeviä artikkeleita!

 6. Columbinen ampujat olivat juutalaisia, eivät valkoisia. Tuota ei moni tiedä varmaankaan.

Comments are closed.