Koti Artikkelit Kohti Vapautta! -kansanliike Porissa – katso video

Kohti Vapautta! -kansanliike Porissa – katso video

3

Itsenäisyyspäivän marsseja useina vuosina järjestänyt kansallissosialistinen Kohti Vapautta! -kansanliike on alkanut toimia yhä aktiivisemmin tänä keväänä ja kesänä. 14.7. liike järjesti katutapahtuman Porissa.

Kansanliikkeen toimintaan kuuluvat niin paikalliset kuin valtakunnalliset urheilu-, patikointi- ja aktivismitapahtumat. Kansanliike on aktivoitunut myös sosiaalisessa mediassa. Siihen saa yhteyden Twitterin ja VK:n kautta sekä sähköpostitse (yhteys[at]kohtivapautta.com).

Kansanliikettä voi tukea Bitcoin-lahjoituksilla: 18gYHdVDT7vZuWokeqcZCnE25rAvTj9bzr

Kansanliikettä voi tukea myös Monero-lahjoituksilla: 48YmJe8h1q9TosCt67RrYfLSNg5ZFHdXVJRiwe7pgJR2DZ9DuUSppR8MAmfpxQAxz64uff9QUFHazY5hnjDuDTCGBFXBNMo

Alla on video Porin tapahtumasta sekä KohtiVapautta.com-sivuilla julkaistu tapahtuma-artikkeli. Mikäli video ei avaudu selaimellasi, voit katsoa sen TÄÄLLÄ.

Sunnuntaina 14.7. Kohti vapautta! jalkautui Porin kaduille valistamaan kansalaisia radikaalista liikkeestämme ja keskustelemaan tulevan viikon Suomiareena -tapahtumasta, jonne pankkiirien sätkynukeista koostuva maamme kansanpetturieliitti kokoontuu verkostoitumaan.

Päivä alkoi lippu- ja banderollitempauksella vilkasliikenteisen maantien ylittävällä sillalla. Runsaiden yläpeukkujen vastaanottamisen jälkeen vuorossa oli siirtyminen Porin keskustaan.

Eetunaukiolla liikkeen aktiivit saivat runsasta näkyvyyttä striimaajien ja mtv3 -kanavan kuvaajilta. Myös tavalliset kansalaiset kuvasivat puhelimillaan banderollin ja lippujen pitäjiä, ja heiltä kysyttiin solkenaan, että saako heidän kuviaan lähettää sosiaaliseen mediaan ja eri pikaviestimien keskusteluryhmiin.

Kahteen kertaan megafonilla pidetty ytimekäs puhe sai kummallakin kerralla jalankulkijat pysähtymään ja kuuntelemaan liikkeen sanomaa.

Aktivismin puolivälissä resurssipulasta tunnettu poliisi saapui paikalle siviiliauton ja kahden partion voimin. Todennäköisesti kaiken takana oli paikallinen vasemmistovaikuttaja, joka kävi keskustelemassa ainakin yhden partion kanssa. Vasemmistolaisen seurassa saapunut nuorehko henkilö, jonka sukupuoli jäi epäselväksi, rohkeni jopa keskisormen näyttöön pitkän etäisyyden päästä ja välittömään paikalta poistumiseen.

Esitteitä jakaneet aktiivit kävivät useita keskusteluja puolesta ja vastaan paitsi yhteiskunnallisista asioista, myös uskonnoista ja ympäristöasioista. Katujen ihmismäärän tasaisesti kasvaessa kasvoi myös esitteiden menekki helposti kolmenumeroiseksi. Päivän tulisimmaksi keskustelijaksi kohosi fanaattinen sionisti, joka solvasi palestiinalaisia vulgaarein sanakääntein. Iäkkään öykkärin mukaan aseettomien mielenosoittajien tappaminen rynnäkkökiväärein on täysin perusteltua, koska hän vetosi sionistien laajalti käyttämään ihmiskilpi -valheeseen.

Napakymppiin osuneen päivän jälkeen oli aika vaihtaa kuulumiset tovereiden kesken ja suunnitella tulevaisuutta.

Porin kadut kuuluvat kansallissosialisteille!

Aktivoidu jo tänään!
yhteys[at]kohtivapautta.com

3 KOMMENTIT

Comments are closed.