Koti Uutisia Sionismi Suomenkielinen dokumentti “Juutalaiset USA:n ruorissa?” katsottavissa

Suomenkielinen dokumentti “Juutalaiset USA:n ruorissa?” katsottavissa

2
AIPAC on Yhdysvaltojen merkittävin Israel-lobbausjärjestö.

Yleisradio lähetti 2011 hätkähdyttävästi otsikoidun dokumentin “Juutalaiset USA:n ruorissa?”, jonka alkuperäinen nimi on “The Jewish Lobby”. Nyt dokumentti on ladattu Bitchute-palveluun. Kuten Kansallisen Vastarinnan lukijat tietävät, erilaiset juutalaiset lobbausjärjestöt vaikuttavat Yhdysvaltojen kautta kansainväliseen talouteen, politiikkaan ja kulttuuriin tehokkaasti.

Amerikan ulkopolitiikkaan vaikuttavista juutalaisista lobbausjärjestöistä vaikutusvaltaisin on AIPAC, joka on vaatinut Yhdysvaltoja hyökkäämään lukuisia Israelin vihaamia valtioita vastaan Lähi-idässä. AIPAC:n tiedetään kirjoittaneen jopa valmiita lakiesityksiä, jotka on kierrätetty kumileimasimina toimivien poliitikkojen kautta.

“Yhdysvalloissa juutalaisten AIPAC –järjestön väitetään kontrolloivan pörssikauppaa, elokuvateollisuutta, mediaa ja valtakunnanpolitiikkaa. Miten AIPAC toimii, vai ovatko puheet juutalaisten ylivallasta vain myytti?”, todetaan Yleisradion esittelytekstissä. Koska kyseessä on valtavirtainen dokumentti, ei se luonnollisesti uskalla käsitellä kokonaisvaltaisesti länsimaiden juutalaiskysymystä. Tästä huolimatta se nostaa esille kansallissosialistienkin kannalta tärkeitä poliittisia kysymyksiä.

Jos et näe alla olevaa videota selaimellasi, voit katsoa sen suoraan TÄÄLTÄ.

2 KOMMENTIT

  1. Kun YLE näytti tämän dokkarin, ei jutskulobby Suomessa uskaltanut haastaa YLE:ä oikeuteen.
    Kun MagneettiMedia kirjoitti samasta, jutsku lobby hyökkäsi, ja €50.000 sakot räpsähti.
    YLE ei enää uskalla tehdä tai näyttää tällaisia dokkareita. Israel-lobby on saanut vallan Suomessa.

  2. Sitä ymmärtää Hitleriä päivä päivältä enemmän. Tämä on vastenmielistä.

Comments are closed.