Koti Uutisia Kotimaa Rotumuukalainen yritti väkisin suudella naista Lahdessa

Rotumuukalainen yritti väkisin suudella naista Lahdessa

4
Kuvituskuva.

Lahtelainen nainen sai kokea kammottavan hetken, kun rotumuukalainen yritti suudella häntä väkisin maastopolulla Lahdessa. Nainen oli kävellyt Savontien ja Huuhkajantien välistä maastopolkua eilen iltapäivällä, kun polkupyörällä liikkeellä ollut rotumuukalainen pysäytti hänet. Mies oli huonolla suomella yrittänyt sanoa jotain naiselle, jonka jälkeen tämä yritti väkisin suudella naista.

Nainen onnistui puolustamaan itseään ja pakenemaan paikalta. Poliisin mukaan epäilty on noin 20-30 -vuotias, normaalivartaloinen, tummaihoinen ja hänellä on tummat lyhyet kiharat hiukset. Rotumuukalainen oli tekohetkellä pukeutunut tummiin vaatteisiin ja tumman siniseen takkiin, jonka hihoissa on punaisen raidat.

Tekoa tutkitaan pakottamisena seksuaaliseen tekoon.

Lähde: MTV

4 KOMMENTIT

  1. Ohisalo masinoi mustaa että kellertävää tyranniaa välimeren yli lisää tänne.Naiset ja tytöt ovat kusessa.Tämä on alkusoittoa Kataisen 2,5 miljoonan kansanvaihto profetioille.Katainen tuskin itse ja yksin tuota keksinyt ja nyt Ohisalon lumppu toteuttaa vision.Saisi tulla ilmoille jo vastakkaisiakin visioita.

    • Meinasin juuri sanoa, että taas yksi Ohisalon ihannekansalaisista, vielä kun olisi ollut ISIS-huivi päässä ja rynnäkkökivääri kädessä niin ai ETTÄ!

Comments are closed.