Koti Artikkelit Katupartio puhuttaa Oulun poliitikkoja

Katupartio puhuttaa Oulun poliitikkoja

11

Sunnuntaina uutisoimme, että muun muassa Oulun Toppilan alueella maahanmuuttajat ovat ahdistelleet suomalaisia naisia. Tiistaina uutisoimme, että Vastarintaliikkeen katupartio oli löytänyt Toppilan ahdistelijan.

suomalaisapu

Vastarintaliike valvoo Oulussa tänä kesänä tehostetusti alueilla, joilla maahanmuuttajien tiedetään vainoavan suomalaisia. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta sekä suoraan että sosiaalisessa mediassa. Myös muun muassa MTV3, Yleisradio ja sanomalehti Kaleva ovat kirjoittaneet toiminnastamme, joten keskustelu katupartioista ei ole rajoittunut vain Oulun seudulle.

Otimme edellisessä katupartioartikkelissamme kantaa poliisin usein tehottomaan toimintaan sekä viranomaispiireissä valloillaan olevaan poliittiseen korrektiuteen. Oulun poliisi kommentoikin katupartioita keskiviikkona Kalevassa. Toimittaja Ville Koivuniemi oli otsikoinut artikkelin provosoivasti “Poliisi ei halua Vastarin­ta­liik­keen ka­tu­par­tioin­tia Ouluun”. Vaikkei poliisi innostunut kansallismielisten turvapartioista, ei toiminnassamme ole mitään laitonta, minkä vuoksi toimintaamme ei ole häiritty.

Kaleva ei ilmeisesti saanut aikaiseksi tavoittelemaansa julkista reaktiota, joten perjantaina lehti julkaisi jälleen uutisen turvapartioista. Tällä kertaa kohun ainekset olivat kasassa: sosiaalidemokraattien valtuutettu Sari Halonen totesi lehdelle suoraan, että partiointi ennaltaehkäisee rikollisuutta, joten hän ei tahdo tuomita sitä. Halonen myös piikitteli poliittisesti korrektia keskustelukulttuuria ja muistutti, että liberaalit vastustavat turvapartioitamme siksi, ettei kansallismielinen maailmankatsomuksemme miellytä näitä.

Vastaväittäjäksi Kaleva oli löytänyt Meri-Toppilassa asuvan äärivasemmistolaisänkyrän nimeltä Jaakko Alavuotunki. Hänen mukaansa Vastarintaliikkeen katupartioon törmääminen olisi “ajatuksenakin kammottava”. Alavuotunki maalaa verisiä kauhukuvia, vaikkei partiota ole epäilty missään vaiheessa rikoksista maahanmuuttajia, vasemmistolaisia tai ketään muutakaan vastaan.

Halonen on saanut tänään paljon närkästynyttä palautetta puoluetovereiltaan, vihreiltä ja vasemmistolta. Häntä on jopa kutsuttu “luokkapetturiksi”. Muun muassa sosiaalidemokraatit Liisa Jaakonsaari, Reijo Paananen ja Tytti Tuppurainen ovat ilmaisseet järkytyksensä Halosen lausunnosta. Kalevan tänään lainaaman Tuppuraisen mukaan turvapartiot ovat “painajaismainen ajatus”.

Vihreä kulttuurimarxisti Janne Hakkarainen on niin ikään työntänyt lusikkansa soppaan – hän vaati Haloselta jopa anteeksipyyntöä! Halonen ei kuitenkaan ole hätkähtänyt vihaisesta palautteesta eikä hän suostunut pyytämään mielensä pahoittaneelta Hakkaraiselta anteeksi. Kalevan mukaan Halonen totesi: “SDP ei toki ole kanssani samaa mieltä. Minusta vain ihmisarvot ja -oikeudet kuuluvat ihan kaikille, mielipiteistä riippumatta, olivat ne kuinka kyseenalaisia hyvänsä.”

paavoheinonen1 paavoheinonen2

Hölmöimmän ylilyönnin teki kuitenkin vasemmistoliiton oululainen jäsen ja ristiinpukeutumisestaan tunnettu “taiteilija” Paavo J. Heinonen. Heinonen ihmetteli Facebookissa sitä, miksi Oulun rasisminvastaiseen Meillä on unelma -mielenosoitukseen osallistui niin vähän maahanmuuttajia. Hän pohti, johtuiko tämä turvapartion aiheuttamasta “väkivallan uhasta”.

Jatkamme turvapartiointia Oulussa. Mikäli tahdot tietää lisää toiminnastamme etkä ole kiinnostunut vasemmistolaisista salaliittoteorioista, ota yhteyttä: oulu[at]vastarinta.com!

 

Oulun aktivistiryhmä

11 KOMMENTIT

 1. Hyvä, että demari Halonen on sanonut ääneen sen, mitä jokainen tervejärkinen asiasta ajattelee.

  Mutta miksi nämä tietyt oululaispoliitikot paheksuvat sitä, että suomalaiset pyrkivät suojelemaan suomalaisia väkivallalta?

  Mikä tässä toiminnassa muka on väärin?

  Miksi he paheksuvat tällaista kanssaihmisistä välittämistä, mutta eivät sano mitään siitä, kun ulkomaalaiset ahdistelevat suomalaisia, josta koko suojelutoiminnan tarve johtuu?

  Miten ihmiset sietävät tällaista julkeaa käytöstä poliitikoilta?

  No, tämä sataa SVL:n laariin kyllä. SVL edustaa tavallisia suomalaisia toisin kuin poliitikot ja muu eliitti.

  Toki tämän suojelupartiotoiminnan vihaamisen ymmärtää, koska se on äärimmäisen kiusallinen monikulttuurisuutta ajaville. Mieluiten he vaikenisivat koko aiheesta.

  Kun he jostain syystä sitten ryhtyvät julkisesti paheksumaan suojelutoimintaa, he tulevat osoittaneeksi, etteivät välitä suomalaisten hädästä. Jos he vastaavasti peräänkuuluttaisivat esimerkiksi monikulttuurisia turvapartioita, he yhtä lailla tunnustaisivat ongelman olemassaolon. Itse asiassa he eivät voi vaatia edes poliisille lisää resursseja, koska sekin olisi ongelman olemassaolon tunnustamista.

  Siksi tällaiset suomalaisten hyvinvoinnista vähät välittävät poliitikot eivät voi muuta kuin syyttää ongelmasta vastuun ottaneita suomalaisia ja luottaa siihen, että poliitikon viha on jotenkin oikeutettua, jos kohteena on “väärä” ideologia.

  Mutta sellainen saa nämä poliitikot näyttämään kansan silmissä juuri siltä mitä he ovat: suomalaisen ongelmista piittaamattomilta ja suomalaisten puolustajia mielivaltaisesti syrjiviltä vihapuhujilta. Kansalle teot meinaa aina enemmän kuin ideologia.

  Roskamedia tekeekin siksi kaikkensa, että se onnistuisi johtamaan lukijoita harhaan raportoimalla asioista nurinpäin.

  • Mikäs tämä “suomalainen” tässä sinun kirjoituksessasi on? Minä? Olen kyllä suomalainen, mutta en todellakaan kaipaa kenenkään suojelua, enkä ole sitä pyytänyt.

   Pitäisikö tätä määritystä Rikuseni sun vähän tarkentaa? Kun me kaikki suomalaiset ei olla samasta muotista.

   Jos tarkentaisin vaikka termeillä “nurkkakuntainen”, “pelokas”, “kokematon”, “ennakkoluuloinen” tai vaikka ihan “yhtään ulkomaalaista tunteva” niin saat ehkä rajattua tarkemmin sitä suojeltavaa ryhmää.

 2. Poliisi ei enää suostu suojelemaan suomalaisia koska EU, niin kansalaisten on otettava järjestyksenpito omiin käsiin. Hyvää työtä teette.

  • Helsingissä oli. Kysehän on vain siitä että vastarintaliike tarvitsee uusia jäseniä jotka haluaa tehdä tälläistä toimintaa.

 3. Helvetin hienoa sama homma koko maahan, ja liivejä myyntiin äkkiä. 🙂

 4. Hienoa! Toivottavasti saadaan ylimääräiset pois Suomesta ja Suomi pois EUsta!

  Suomi kuuluu suomalaisille! Maassa maan tavalla tai maasta pois!

  • Tämähän on jo ikuisuuskysymys, mutta mitenkäs se suomalaisuus oikein määritellään?

   Riittääkö että kirjoittelee tänne nettipalstalla teidän “kriitikoiden” kanssa?

   • Suomalainen on se, joka on syntynyt suomalaisille vanhemmille ja asuu Suomessa (täten jakaen kansakunnan huolet, surut ja ilot). Suomalainen pitää suomalaista kansakuntaa ja sen historiallista geenettistä ja memeettistä kompleksia l. suomalaisuutta itseisavona jota ei tarvitse edes perustella tai todistaa moraalisille relativisteille. Se on puolustuksen arvoista ja sillä sipuli! Se on samantapaista suhtautumista kuin suhde äitiin ja isään. Jos tätä et ymmärrä – et ole mikään muu kuin onneton, juureton, yksinäinen moraalinen relativisti, ilman esi-isiä ja lapsia olemassa oleva, täysin tarpeeton henkilö, jonka elämän tarkoitus on yhtä kuin ei mitään.

Comments are closed.