Koti Uutisia Immosen lausunnosta lähetetty vääristeltyjä käännöksiä ulkomaan medioihin

Immosen lausunnosta lähetetty vääristeltyjä käännöksiä ulkomaan medioihin

4

UK_Immonen

Suomen monikultturistit raivon valtaan saaneesta Olli Immosen Facebook-päivityksestä on viime päivinä alettu lähettää vääristeltyjä käännöksiä ulkomaille. MV-lehden torstaina julkaiseman uutisen mukaan tekstit on lähetetty osoitteesta [email protected], jonka on selvinnyt kuuluvan Johan Bäckmanille. Osoite löytyy Bäckmanin blogisivulta.

Bäckmanin lähettämissä englannin- ja venäjänkielisissä valheellisissa tiedotteissa Immosen teksti paisuu “väkivaltaisiksi hyökkäyksiksi monikulttuurista yhteiskuntaa vastaan” ja hänen kirjoitetaan esiintyneen julkisesti jonkinlaisena toisena Anders Behring Breivikinä. EU Reporterin vastaava toimittaja James Drew kertoi Immosen päivitystä koskevassa uutisessa saaneensa tekstin virallisena “lehdistötiedotteena”.

Breivik-vertausta vahvistaakseen Bäckman on virheellisesti kirjoittanut Immosen julkaisseen päivityksensä Breivikin veritekojen vuosipäivänä 22. päivä, vaikka Immonen julkaisi tekstin 25. päivänä. Immonen ei myöskään missään vaiheessa ehdottanut väkivaltaisia hyökkäyksiä vaan painotti monikulttuurisuuden äärimmäistä haitallisuutta Suomelle. Lisäksi hän puhui siitä, että monikulttuurinen yhteiskuntarakenne tulee pitkällä aikavälillä hajoamaan täysin.

Lähteet: Hommaforum, MV-lehti, EU Reporter, Financial Times

4 KOMMENTIT

  1. Bäckman taas vauhdissa. Vanha kommunisti jolta on pudonnut kaikki uskottavuus jo ennen Neuvostoliiton romahdusta, silti puuskuttaa menemään kuin vanha veturi. Tosin veturi menee eteenpäin, Bäckman taaksepäin.

  2. Jos Bäckman väittäisi, että taivas on sininen, niin olisi pakko käydä itse tarkistamassa. Ensin Lavrovin huuhaaraportti ja nyt Bäckman, luulisi että Venäjän hörhöillä olisi parempaa tekemistä kuin änkeä saastaiset sormensa Suomen kansallismielisten asioihin.

  3. Eipä yllätä että Bäckman takana. Vaikka en itse kuulu ns. kansallismielisiin niin ärsyttää että herra dosentti antaa ymmärtää tekstien olevan jotain muuta kuin ne ovat. Bäckman voisi muuttaa sinne Venäjälle.

  4. Johan Bäckmaniin ei voi luottaa ollenkaan, kerta vaati puolueiden kieltämistä Suomesta, koska imperiaalinen Venäjä voitti Saksan toisessa maailmansodassa.

Comments are closed.