Koti Artikkelit Kansainvälinen solidaarisuuskutsu murhatun nationalistin muistolle!

Kansainvälinen solidaarisuuskutsu murhatun nationalistin muistolle!

6

Teksti on Defend Finland Telegram-kanavalta:

Kutsua saa levittää omatoimisesti omissa kanavissaan.

Ruotsissa tapahtui viime viikonloppuna poikkeuksellisen röyhkeä rikos, jossa musta raiskaaja raiskasi ruotsalaisen tytön ja murhasi väliin menneen kansallismielisen 19-vuotiaan miehenalun. Me Defend Finlandissa olemme tapauksesta paitsi surullisia, myös erittäin vihaisia.

Murhattu ruotsalaismies Tommie Lindh oli kansallismielinen nuori, joka ystäviensä mukaan ei pelännyt tuoda poliittisia näkemyksiään ilmi. Hänellä oli myös suunnitelmia elämälleen poliittisen aktivismin saralla, kuten elämälleen muutenkin.

Nämä suunnitelmat kuitenkin kariutuivat viime viikonloppuna, kun hän todisti mustan miehen raiskaavan ruotsalaista tyttöä. Aatteelleen sekä kansalleen lojaalina henkilönä hän meni automaattisesti väliin estääkseen teon, mutta sudanilainen Abubaker Mohamed puukotti Tommieta rintaan kuolettavasti. Murhan jälkeen Mohamed vielä viimeisteli raiskauksen.

Me kutsummekin nyt ihmisiä osoittamaan solidaarisuutta murhatun nationalistin kunnialle! Hän kuoli puolustaessaan oman kansansa tyttöä joutumasta monikulttuurisen raiskauksen uhriksi – Tommien voi siis hyvällä syyllä sanoa kuolleen aatteensa puolesta.

Kerätkää siis kasaan paikalliset toverinne ja osoittakaa solidaarisuutta Tommien perheelle sekä kaikille ruotsalaisille nationalisteille. Levittäkää sanaa sekä kuvia tempauksista omissa medioissanne sekä sosiaalisessa mediassa. Sytyttäkää soihdut ja huutakaa:

TOMMIE LINDH – PAIKALLA!

6 KOMMENTIT

 1. Haittamaahantulijoiden elämä pitäisi tehdä niin tukalaksi että haluavat pois täältä. Viranomaiset eivät sitä tee, sillä he ajattelevat näin:

  “Painetaan suomalaisten ja muiden länsimaisten päästöt mahdollisimman alas. Elintasosta tai edes selviytymisestä ei juuri tarvitse piitata. Lapset jätetään hankkimatta.

  Kehitysmaihin kaadetaan entistä enemmän rahaa, koska jollain logiikalla ne maat, joihin kaadetaan rahaa ilmastonmuutoksen takia, kärsivät ilmastonmuutoksesta enemmän kuin ne, joiden koko elämäntapa tieten tahtoen hävitetään ja joilta vielä nyhdetään rahat kehitysmaita varten.

  Rahan kaataminen kehitysmaihin toteutetaan, jotta ne voivat jatkaa elämäänsä nykyiseen, tuhovoimaiseen malliinsa, samalla kun meidän on muutettava omia tapojamme.

  Avataan rajat loputtomalle määrälle “ilmastopakolaisia”, koska hehän ovat liikkeellä vain ja ainoastaan meidän saastuttavien valkonaamojen takia. On yleisesti tiedossa, että pakolaisen geneettinen erityispiirre on olla hiilineutraali, joten heidän päästöjensä kasvua länsimaahan siirtyessä ei tarvitse ajatella. Vain valkoiset tuottavat päästöjä.

  Pakolainen on muutenkin ympäristövaikutusneutraali, joten vaikka Suomeen ahdettaisiin 5 miljoonaa pakolaista, eivät suomalaiset luontoarvot siitä vaarantuisi. Meillä on tilaa. Kun kantasuomalaisilta otetaan autot pois ja pakataan ne kaupunkien kaksioihin, vapautuu huomattavasti mukavaa, luonnonläheistä tilaa muulle väestölle.
  —–
  Ajoittain tällä teemalla näkee julkaistavan tajunnanvirtaa, josta on vaikea ymmärtää, miten aikuinen ihminen voi vakavissaan moista väittää. Tällaista on esim. se, kun vasemmiston puoluelehti Kansan Uutiset puhuu siitä, miten ilmastonmuutos uhkaa Sambian ruoantuotantoa. Sambian väestö kasvaa jopa Afrikan maalle huimaa 3% vuositahtia, ja väestön siellä ennustetaan viisinkertaistuvan tällä vuosisadalla. Mitäs luulette, kumpi vaikuttaa maan ruokatilanteeseen enemmän: ilmaston lämpeneminen asteella-parilla vai se, että ruokittavia suita onkin viisi kertaa enemmän kuin aiemmin?

  Koko Afrikan mantereella väestö 3,5-kertaistuu tällä vuosisadalla. Tähän ilmastoaktivisteilla ei ole mitään kommentoitavaa, koska tämän faktan huomioiden on vaikea perustella “ilmastopakolaisten” ottamista. Jos väestönkasvun ottaa huomioon, päätyy vääjäämättä ymmärtämään, että ilmastolla ei ole lähtemisen kanssa mitään tekemistä. Väestönkasvu ei ole meidän syymme vaan afrikkalaisten itsensä, joten se ei luo meille vastuuta auttaa näitä ihmisiä, jotka itse aiheuttavat ahdinkonsa lisääntymällä kuin rotat. Afrikan maiden talous ei ylläpidä edes nykyistä väestöä, ja paras suunnitelma, joka punavihreillä on meille tarjota, on että ylijäämäväestö pakataan Eurooppaan.”

  https://kantasuomalainen.net/2020/02/18/vihervasemmiston-kestamaton-kehitys/

  • Ilmasto lämpenee. Esim. Lapissa ja itä-Suomessa on enemmän lunta kuin koskaan, mutta ilmasto lämpenee. Jos juutalainen yliherra näin sanoo, niin se on näin. Afrikasta, Aasian kehitysmaista ja Lähi-Idästä tulee myös Suomen & Euroopan talouden pelastajia. Tuohonkin väitteeseen kannattaa uskoa ihan yhtä paljon.

 2. “Elämäni ei pääty kuolemaan. Päinvastoin, se alkaa silloin.”
  -Adolf Hitler

Comments are closed.