Koti Uutisia Ulkomaat Yhdysvallat mahdollisesti siirtämässä ydinaseitaan Puolaan

Yhdysvallat mahdollisesti siirtämässä ydinaseitaan Puolaan

7

Yhdysvaltojen Saksan suurlähettiläs Richard Grenell pyrkii saamaan Saksan pitämään Yhdysvaltojen Euroopan ydinaseet maaperällään Saksan ilmoitettua aikeistaan mahdollisesti poistaa ne. Hänen kollegansa, Yhdysvaltojen Puolan suurlähettiläs Georgette Mosbacher ilmoitti tälle Puolan olevan vaihtoehto ydinaseiden säilytykselle.

“Mikäli Saksa haluaa vähentää ydinkapasiteettia ja heikentää Natoa, niin kenties Puola, joka maksaa reilun osuutensa, ymmärtää riskit ja joka sijaitsee Naton itäpuolella, kykenisi sijoittamaan kapasiteetit sinne.” Mosbacher ilmoitti somessa.

Jos Yhdysvallat siirtää ydinaseensa Puolaan, sen väitetään mahdollisesti johtavan vuoden 1962 Kuuban ohjuskriisin uusintaan, jolloin Yhdysvallat siirsi ydinaseitaan Turkkiin ja Neuvostoliitto vastasi tähän lähettämällä omiansa Kuubaan.

Lähde: RT World News

7 KOMMENTIT

 1. His­to­ri­an kul­ku­a ei voi es­tää. Puo­la on tuo­mit­tu tu­le­maa­n ai­na uu­des­taan mie­hi­te­tyk­si ja sit­ten va­pau­te­tuk­si. Ja kaik­ki taa­s a­lus­ta uu­des­taan.

  Tsaa­rin val­lan ai­ka­na myös suo­ma­lai­set so­ti­laat o­li­vat so­ti­mas­sa Puo­lan va­paus­tais­te­li­joi­ta vas­taan Ve­nä­jän puo­lel­la.

  Puo­lan kan­nal­ta on­gel­ma on sii­nä, ku­ka tu­lee puo­lus­ta­maan maa­ta so­dan sat­tu­es­sa. Niin­hän se en­nen tois­ta maa­il­man­so­taa pe­rus­ti tur­val­li­suu­ten­sa sii­hen, et­tä Eng­lan­ti kyl­lä tu­lee­ a­puun. Mut­ta tu­li­ko. Et­tä maa­ on “va­paa te­ke­mään mi­tä ta­han­sa”, kos­ka kor­ke­am­mat ta­hot puo­lus­ta­vat si­tä.

  Puo­lan hal­li­tus ei voi lau­kais­ta yh­tä­kään nois­ta y­di­na­seis­ta. Ei mis­sään ti­lan­tees­sa. U­SA:n puo­les­taan kan­nat­taa si­joit­taa­ y­di­na­se Puo­laan, kos­ka täl­lä ta­val­la to­si­ti­lan­tees­sa se voi neu­vo­tel­la e­dul­li­sen rau­han käyt­tä­mäl­lä Puo­laa mak­su­vä­li­nee­nä. U­SA:n neu­vot­te­lu­a­se­ma pa­ra­nee en­ti­ses­tään, jos Suo­mi­kin saa­daan vaih­to­ra­hak­si rau­han­neu­vot­te­lui­hin.

  • Puolaa johtaa juutalaiset, joten ei se ihme ole,jos puola olisi ollut aina terve nationalistinen maa ilman jutku johtajia, voisi historia olla erinlainen

 2. Kylmä sota ja kauhun tasapaino olivat jättiläismäinen bisnes. Rahamiehet haluavat vanhat hyvät ajat takaisin täyttääkseen lompakkonsa entistä täydemmäksi.

  Uusi kylmä sota Venäjän ja Lännen välillä olisi samanlainen rahasampo kuin alkuperäinen kylmä sota, molempien puolien olisi pakko varustautua sotaan isolla rahalla mutta kumpikaan ei luultavasti uskaltaisi ryhtyä sotaan joka voisi johtaa täysimittaiseen ydinsotaan, joka tuhoaisi maailman. Rahaa tulisi ovista ja ikkunoista varustautumisen rahoittaville pankeille, ilman suurta riskiä maailman laajuisesta ydintuhosta. Pankit luonnollisesti, kuten aiemminkin, rahoittavat ja rahastavat molempia uuden kylmän sodan osapuolia eli käytännössä veronmaksajia.

  Ilmeisesti Sota Terroria Vastaan ei ole tarpeeksi tuottavaa tai se alkaa olla jo ohi ja pankkiirit etsivät uutta, tuottavampaa tulonlähdettä.

  Ei kuitenkaan ole mahdotonta, että uusi kylmä sota muuttuisi ydinsodaksi. Sota tultaisiin käymään Amerikan, Euroopan ja Venäjän valkoisten kansojen välillä. Afrikka ja muut tummat maanosat selviäisivät sodasta tuhoutumatta täysin. Ydinsota tuhoaisi valkoiset kansat sukupuuton partaalle ja edesauttaisi valkoisten kansanmurhaa.

  Pelote ydinsodan välttämiseksi on edelleen olemassa mutta pienempi kuin aiemmin. Tekniikka on kehittynyt ja rahalla selviää aina, jopa ydintuhosta.

 3. Onneksi “ydinaseet” lienevät vain yksi juutalainen kusetus loputtomien kusetusten joukossa.

  • Kannattaa seurata mitä Afrikassa pian tapahtuu. Kiinan ja USA:n välinen kina, Pandemia ja öljysodan aiheuttamat taloudellisten liittolaisuuksien voimatasapainojen muutokset ovat syöksemässä monet maat Afrikassa erilaisiin konflikteihin.

 4. Ydin aseet on huijaus ei todellisuutta niinkuin joku asiaan perehtynyt kommentoija jo laittoikin! Vähän sama kuin dinosaurusten luiden kanssa ensimmäistäkään ei ole löydetty ikinä mutta eihän sitä MTV3 pöllö uutisissa kerrota!

Comments are closed.