Koti Uutisia Rikos Saksassa lakiuudistus: EU-lipun polttaminen pahempi kuin raiskaus

Saksassa lakiuudistus: EU-lipun polttaminen pahempi kuin raiskaus

10

Saksan tuoreen lain mukaan EU:n lipun polttamisesta voi vastaisuudessa saada jopa kolme vuotta vankeutta. Koska brutaalit joukkoraiskauksetkin ovat johtaneet maassa viime vuosina usein lyhyihin ehdollisiin tuomioihin, on lipun polttaminen Saksassa käytännössä nyt raiskausta törkeämpi rikos.

Kuten kaikki vastaavat lait, myös tuore lipunpolttolaki säädettiin juutalaisten suojelemiseksi. BBC:n mukaan lakiuudistus sai alkunsa, kun Berliinissä poltettiin mielenosoituksen yhteydessä Israelin lippu 2017. Sionistisen lakialoitteen takana oli sosialidemokraattinen puolue.

Sosialidemokraatteihin kuuluvan oikeusministeri Christine Lambrechtin mukaan vankeusrangaistus on paikallaan, koska lipun polttaminen voi muun muassa “loukata ihmisten tunteita”. Ankaran sanktion taustalla on Saksan jyrkkä viharikoslainsäädäntö, joka sekin on juutalaislobbyn aikaansaannosta.

Myös EU:n tunnuslaulun häpäiseminen on tästä lähtien vankeuden uhalla rangaistava rikos Saksassa.

Lähteet: BBC (1, 2)

10 KOMMENTIT

 1. Heinäkuu 2005 tietojen urkinnasta, laittomista vierailuista elinkautista istuvalle liivijengiläiselle ymv. tuomittu poliisi Marianne Kiukkonen törmäsi pakettiautolla vanhempaan miespyöräilijään. Mies kaatui maahan ja löi päänsä asvalttiin. Hänet vietiin sairaalaan, jossa hän kuitenkin menehtyi vammoihinsa saman päivän aikana.

  Kiukkonen valitti tuomiostaan hovioikeuteen, joka kuitenkin piti käräjäoikeuden ratkaisun. Sakkoja hän joutui maksamaan yhteensä 600 euroa.

  Poliisi Marianne Kiukkonen tuomittiin Etelä-Savon käräjäoikeudessa 50 päiväsakkoon liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kuolemantuottamuksesta.

  Poliisi-Kiukkoselle tuolloin päiväsakon suuruudeksi tulee 12 euroa. On sangen pieni hinta ihmisen tappamisesta. Eikä ollut edes kännissä — tekijä, siis. Tokkopa oli uhrikaan: sattui vain olemaan väärässä paikassa väärään aikaan. Kuolemantuottamus ei siis ole minkään arvoinen rikos, kun mitataan sen vakavuutta. Pelkkä vitsi vain.

  Kyllähän taposta kannattaisi mukisematta maksaa tuo 600 euroa, joka ei edes poliisin palkkatasolla ole kovin kummoinen rangaistus. Joutuikohan maksamaan edes valituksestaan hovioikeuteen maksamaan oikeudenkäyntikuluja? Tokkopa. Laki ei ole eri tahoille maassamme sama; “sokea”, kuten on tapana sanoa.

  Kiukkosen äärimmäisen rikollisen; hormoni- ja huumehuuruisen taustan tietäen tämä saattoi olla täysin tahallinenkin teko.

  Summa summarum: henki pois – 50 päiväsakkoa.

  * * * * *

  Toukokuussa 2018 murhasta epäilty “pakolainen”, 22-vuotias Hussein Adel Sheikh al-Alamin on tuomittu Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa vakavista rikoksista neljä kertaa vuosina 2014–2018. Hän syyllistyi myös kahteen pahoinpitelyyn alaikäisenä. Kaikki tuomiot ovat lainvoimaisia: murhan yritys (yritti ajaa autolla toisen kuoliaaksi); neljä ryöstöä ja liikenneturvallisuuden vaarantaminen: Lahden keskustassa kilpa-ajoa toisen auton kanssa yli 100 km/h 40 km/h:n alueella; 14-vuotiaan tytön pahoinpitely työntämällä tämä portaita alas seurauksena olkaluun murtuma, mustelmia ja kuhmu takaraivolle; 80 päiväsakkoa rattijuopumuksesta, ajokortitta ajamisesta sekä poliisiautosta karkaamisesta kiinnioton jälkeen.

  Tämänkaltainen kohtelu vie valtiolta, sen päättäjiltä, viranomaisilta ja instansseilta uskottavuuden täysin. Tekisi jopa mieleni sanoa että ne horjuttavat sitä, mieltääkö kansalainen niitä edes enää toimivaltaisiksi ja lainvoimaisiksi.

  Ottakaa huomioon että maahantunketujalla oli jo yksi tuomio siitä, että yriti murhata jonkun ajamalla autolla tämän yli. Ilmeisesti valtio odottaa vain kiltisti, että moniosaaja ynnä Suomen talouden pelastaja onnistuu harjoituksissaan.

 2. Poliisi: Kaksi miestä riitaantui junassa

  Vantaa, Korso, 14.5.2020

  Poliisi sai kymmenen maissa torstaina illalla tehtäväksi mennä Korson juna-asemalle, missä oli kaksi junassa riidellyttä miestä. Riita oli alkanut, kun afrikkalaistaustaisista miehistä toinen väittänyt kovaan ääneen toisen myyvän huumeita ja antanut ymmärtää, että kaikki miehen kotimaasta kotoisin olevat tekevät näin. Miesten riita oli kärjistynyt käsirysyksi ja huumeitten kauppaamisesta syytetty mies oli uhkaillut toista miestä tappamisella. Kummallakaan miehellä ei ollut havaittavissa vammoja. Asiaa tutkitaan laittomana uhkauksena, kunnianloukkauksena ja lievänä pahoinpitelynä.

  Näitähän sattuu. Vankilassakin monasti lähi-itäläiset, nekrut ja mannet “pahoinpitelevät” toisiaan. Sitten yrittävät saada hyvä korvaukset toiselta – ja valtiohan maksaa tässä siis kaiken, sillä nämä loiset ovat 100 %:sesti Kelan elättejä.

  Uskoisin myös että lääkärille riittä ilmoituksenomaisesti “vammojen” kertominen à la Nils Gustafsson, joka kertoi ihmisiä murhattuaan lekurille, että hänellä oli mm. kallonmurtuma, murtuneita kylkiluita ymv. Häntä ei siis koskaan tarkastettu noiden vammojen takia, vaan hän vain itse ilmoitti ne lääkärille. Hypnoosissa Gustafsson oli myös pystynyt kuvailemaan murhaajan. Muutoin hän ei muistanut mitään tapahtumista.

  • ei valtio maksa korvauksia, tiedån olen joutunut lukuisia kertoja, sekä maksamaan, että perimään ja maksan edelleen. valtio malsaa vain asianomistajan/syytetyn oikeudenkäynti kulut plus asianomistajalle hautajaiskulut. jotka sitten peritään vastaajalta

   • Meinaako “hh” että somalit, mustalaiset ja afgaanit maksavat omasta pussistaan? Mikäs se niiden pussi täällä Suomessa olikaan?

    • Veronmaksaja maksaa kaiken. Kunniakansalaiset saavat neljä kertaa isompia asumistukia (kolmasosalle tämän tuen saajista Kela maksaa vuokran kokonaan!) ja kaksi kertaa enemmän muita tukia. KAIKKI tulot, joita näillä loisilla on, tulevat veronmaksajien pussista.

 3. Jos Euroopan ulkoraja pysyy auki siirtolaismassoille (toisin kuin julkisuudessa on kerrottu), ja lama sekä euron takaukset etelän maille alkavat, voin omasta puolestsni luvata, että EU-lippujen polttaminen on pienin EU:n ongelmista.

 4. Olen nähnyt sarjan Greatest story never told (löytyy Bitchute-alustalta) ja siinä mainittiin Länsi-Saksan vähän ennen Saksan Liittotasavallan perustamista allekirjoittaneen länsiliittoutuneitten kanssa sopimuksen, joka antaa lähinnä USAlle kontrollin Saksan kouluopetukseen ja mediaan. Sopimus on voimassa vuoteen 2099 saakka.

  Saksa on miehitetty maa nimellisesti itsenäisyydestään huolimatta ja Saksaa kontrolloimalla USAn vallanpitäjät kontrolloivat Euroopan Unionia.

  • Samassa dokumentissa muistaakseni mainittiin että saksan valtion varallisuus (kultavarat) siirrettiin FEDin holveihin ja Morgenthau suunnitelman mukaan FED hallinnoi saksan rahaliikennettä.

   • Paitsi ettei niinpaljon kultaa ole olemassakaan missään holveissa että vastaisi liikkeelä olevaa valuuttaa.

 5. The economy of Europe is quickly imploding into something only seen in a dystopian science fiction movie. And they need something to keep the dream alive. From their perspective COVID-19 is the kind of deus ex machina that can save that dream.

  Whole countries are being put on lock down, nominally, to stem the spread of a disease whose biggest threat is overwhelming a woefully prepared medical infrastructure not killing a large swath of the population.

  But it’s not about compassion. Every dead Italian or German is grist for the mill of saving socialism from itself. The EU leadership is using this crisis right now to set up centralizing economic control over the whole of Europe by breaking the will of the German people in the face of a civilization-ending pandemic that, to date, hasn’t killed more people worldwide than the flu does in the U.S. annually.

  By setting the wheels in motion to cancel cash, outlaw gold buying and digitize the entire money supply. How again is this part of saving lives afflicted with COVID-19?

  Oh right, it doesn’t.

Comments are closed.