Koti Uutisia Ulkomaat Juutalainen Stasi-agentti valvomaan videopelaajien mielipiteitä

Juutalainen Stasi-agentti valvomaan videopelaajien mielipiteitä

5
Anetta Kahane.

Yksi maailman suurimmista peliyhtiöistä, Electronic Arts on aloittanut yhteistyön “äärioikestoa, rasismia ja antisemitismiä vastustavan” Amadeu Antonio-säätiön kanssa, jonka johtajana toimii entinen Stasi-agentti, juutalainen Anetta Kahane.

Säätiö tunnetaan muun muassa ohjelmastaan “Keine Pixel für Faschisten” (suom. Ei pikseleitä fasisteille), joka avoimesti kertoo tarkoituksekseen videopelaajien poliittisten mielipiteiden valvonnan rasismin, seksismin ja antisemitismin suhteen.

Vanhat asiakirjat Kahanen toiminnasta Stasissa kertovat hänen olleen “erinomainen” työssään luovuttaen hallitukselle yksityiskohtaisia tietoja jopa ystäviensä ja perheensä mielipiteistä ja päivittäisestä elämästä. Hänen ilmiantonsa esimerkiksi johtivat kahden Itä-Saksaan kriittisesti suhtautuneen näyttelijän, Thomas ja Klaus Braschin vainoamiseen vuonna 1976. Thomas onnistui pakenemaan Länsi-Saksaan, kun taas Klaus päätyi tekemään itsemurhan 1980 Stasin jatkuvan vainon seurauksena.

Nykyään Kahane tunnetaan myös julkaisemastaan opaskirjasta, missä neuvotaan opettajia tunnistamaan “natsien” lapset. Opaskirjan mukaan muun muassa mekkojen käyttö ja letit tytöillä ovat varoittava merkki, kuin myös pojilla vahva kiinnostus urheiluun.

Lähde: Rebel News

5 KOMMENTIT

  1. “Rasismi”, “seksismi”, “antisemitismi” ja lisätään siihen vielä “natsi”, niin meillä on täysi juutalainen neljänsuora siinä.

  2. Eräs Reuters niminen uutispalvelu nimitti myös stasin/HWA :n kollobraattorin Suomesta valvomaan uutistoimintaa. Seuraava vihje julkisuudesta bannattu juttu oli henkilön julistus karhupuistossa kuin Hertta Kuusisella mitä tietä Suomikin odotaan. Tämä demokratian ja avoimuuden esitaistelijatar oli DDR:n tunnustamistoimikunnan puheenjohtajar tunnetaan myös Tavjana. Niin ja Lelu-Ramikin on ollut Tavjan kainalossa valokuvissa kunnon demarina.

  3. On ne ajat muuttuneet “Raid Over Moscow” pelistä kun NL:n ulkoministeriö lähetteli nootteja ja Ensio Lehtisen johdolla rauhaa kannattavat edistykselliset edustajat eduskunnassa yrittivät kieltää moisen pelin. Toisin kuin Sex Pistolsin kanssa se ei sitten onnistunut.

  4. ainoobhyvä uutinen tässä on se, että ei niitä ea:n paska pelejä tarvitse pelata

Comments are closed.