Koti Uutisia Kaleva sensuroi äänestyksen Oulun parhaista kaupoista

Kaleva sensuroi äänestyksen Oulun parhaista kaupoista

8
Kuvakaappaus: Twitter.

Sanomalehti Kaleva kummastutti tänään lukijoitaan sensuroimalla äänestyksen siitä, missä Oulun kaupassa on paras palvelu. Kulttuurimarxistisista linjauksista tunnettu julkaisu ei ilmeisesti ollut tyytyväinen gallupiin osallistuneiden lukijoiden mielipiteisiin.

Kaleva julkaisi sunnuntaina artikkelin otsikolla “Äänestys: Missä Oulun kaupassa on paras palvelu?”. Tiistai-iltapäivänä, ennen äänestystulosten julkaisua, artikkeliin tehtiin kuitenkin outo päivitys: “Kysely on suljettu etuajassa häirinnän vuoksi.”

Äänestys ei ollut avoin, vaan Kalevan toimituksen oli määrä laskea salassa lähetetyt vastaukset kulissien takana ja julkaista sen jälkeen tulokset. “Häirintä” ei siis ollut mahdollista, sillä vastausviestit eivät tulleet julkisesti näkyville Kalevan alustalla. Kyse oli siis tekosyystä.

Kalevan kommenttikentässä alettiin pian epäillä, että outo sensuuripäätös liittyi Magneettimediaa aiemmin julkaisseen tavarataloyhtiö J. Kärkkäiseen kohdistettuun ajojahtiin. Juutalaisomisteinen Sanoma-konserni aloitti muutama viikko sitten Kärkkäistä vastaan kampanjan, johon koko Suomen valtamedia pian liittyi.

Kalevan lukijat epäilivät, ettei äänestystuloksia tahdottu julkaista, koska totuus olisi antanut poliittisista syistä parjatulle kaupalle liian positiivista näkyvyyttä. Toisin sanoen kansa äänesti valtamedian mukaan väärin. Artikkeli on tallennettu TÄNNE Kalevan mahdollisten tulevien sensuuritoimenpiteiden vuoksi. Alla muutamia kommenttipoimintoja:

Vakiasiakas 14.11.2017 19:36

Kärkkäiseltä on aina saanut asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua ja tavaravalikoima on huima, joten ehdottomasti paras kauppa on juuri Kärkkäinen.

Todella epäilyttävää toimintaa kalevalta sulkea äänestys muka sillä syyllä että sitä äänestystä olisi muka häiritty!”

Paras kauppa 14.11.2017 18:34

Väärä kauppako voitti? Minä äänestin Kärkkäistä!”

tjkv 14.11.2017 17:24

Taisi /väärä/ palveluntarjoaja saada liikaa ääniä, joten äänestys keskeytettiin?”

juurusvirta (rekisteröitynyt käyttäjä) 14.11.2017 17:58

niinpä…. vääriä mielipiteitä. Emme me poloiset ymmärrä mitä on hyvä palvelu.”

Yleisradion käsitys rehellisestä äänestyksestä.

Gallupien manipulointi on tuttua puuhaa Suomen valtamedialle, kuten esimerkiksi yllä oleva kuvakaappaus muistuttaa. Valtamedian mukaan Suomeen mahtuu vain yksi sallittu poliittinen näkemys eli globalismi. Kaikki poikkeavat mielipiteet pyritään hiljentämään joko sensuurilla tai voimakeinoin.

 

Lue myös: Suomen juutalaiset valmistautuvat historiallisen laajaan ajatusrikosoikeudenkäyntiin

8 KOMMENTIT

 1. Aina kun käyn Oulun Kärkkäisellä niin väkeä on kuin pipoa. Vakio-asiakas olen ja todellakin aion jatkaa sillä. Hyvät saliprotskut saa ja jääkiekkovarusteet. 8/8 kauppa.

 2. Kaleva on yksi pahimmista mokutusmedioista eikä totuus ole kantavana voimana muihin aihepiireihin kuuluvassa uutisoinnissakaan -valehtelua ja sensurointia tapahtuu päivittäin. Oulun lestamafia on voimissaan.

 3. J. Kärkkäinen Oy on erittäin hyvä kauppaliike. Olen vakioasiakas.

 4. Harmi kun ei ole Kärkkäistä lähellä asuinaluetta, muuten kyllä ehdottomasti tukisin vainottua kauppiasta, jolla on vielä selkäranka paikallaan. Isänmaallisille yrittäjille kaikki tuki, olette tulevaisuus.

  • Mites jos netistä tilaisit? Esim joululahjat postimaksut ei oopaljon mitään ja jokaiseen lähikauppaan saa melkeen paketin tilattua

 5. Talouteemme ostetaan aina Vapaan juutalaisen saippuat ja koottavat kestitysleirit Kärkkäiseltä. SUPPORT! RESPECT!

 6. Kärkkäinen oli minulle uusi tuttavuus, tilasin sieltä SSD-levyn ja uuden lukon. Monipuolinen valikoima ja hyvät hinnat, täytyy alkaa suosimaan sitä verkko-ostoksissa.

 7. Suvakit ja kommarit ampuvat vain omaan jalkaansa ja tekevät itselleen karhunpalveluksen sekä samalla tässä tapauksessa Kärkkäiselle sellaisen mainospläjäyksen ettei paremmasta väliä.
  Suomalainen kansanluonne ei ymmärrä eikä kestä saatika kunnioita tuollaista “etelämaalaista” banaanivaltio -kyldyyriä, jossa “äänestetään väärin” tai suorastaan manipuloidaan tulosta siksi mitä se ei ole.
  Suomalaiset kuluttajat päinvastoin suuttuvat ja vähintäinkin suivaantuvat tälläisestä “haista paska” meiningistä ja “antaja ottaja” käytöksestä, jota vihataan suomalaisessa kulttuurissa yli kaiken, sillä vieläkin juurevassa kansassa ja ainakin pohjanmaalla “sanansa mittainen mies” on käsite, joka on ylin sertifikaatti ja miehen mitta koskien myös naistakin. “Sanasta miestä, sarvesta Härkää.”
  Kaleva -lehti tunnettu suvakki paska lehti, jonka päätoimittaja on yltiö paskiainen ja ihmisjäte sekä suomalaisen miehen anitkristus kaikkine niine ominaisuuksineen, joita hänessä ei ole tullakseen siihen mittaan jona suomalainen mies ja nainen tunnetaan harmaalla peruskalliolla seisovana toteemina, joka pitää paikkansa ja periaatteensa muuttumattomana välittämättä maailman tuulista vastoin kuin tuuliviiri, joka pyörii kulloisenkin tuulensuunnan mukaisesti tai lähtökohtaisesti on valinnun maanpetturin ja syntymämaansa kansan sekä kotimaansa tuhon tielle ajamisen vieraan vallan alaisuuteen orjaksi ruoskittavaksi sekä syljettäväksi elämään elämää, jonka keston määrä mielivalta ja sionisti juutalaisten kulloinenkin murhahimo ja tarve huvitella katsellen tuskaisan elämän tuskaisaa päättymistä sadistista mielihyvää tuntien.

Comments are closed.