Koti Uutisia Juutalaisjohtaja: miksei Magneettimediaa ole saatu hiljennettyä?

Juutalaisjohtaja: miksei Magneettimediaa ole saatu hiljennettyä?

1

Helsingin juutalaisen seurakunnan HaKehila-lehti julkaisi Dan Kantorin artikkelin “Seisovatko päätoimittajat sanojensa takana?” pääkirjoituksenaan numerossa 1/2016. Tekstissään Kantor kommentoi valtamedioiden päätoimittajien maaliskuista, irvokasta vetoomusta “luotettavan median puolesta”.

Kantor voivottelee, etteivät vaihtoehtoisiin medioihin kohdistuneet poliisitutkinnat ja ajatusrikostuomiot ole kyenneet hidastamaan niiden toimintaa. Kantor kirjoittaa “valemedioiden” verkostojen päinvastoin laajentuneen ja voimistuneen. Hänen mukaansa vaihtoehtomedioiden “valheisiin” tulisi tarttua nykyistäkin kovemmin.

Kantor kirjoittaa:

“Tämän tehokkaasti järjestäytyneen ja verkostoituneen valemedian ydinjoukon vihanlietsonnan kohteena ovat eritoten etniset vähemmistöt, maahanmuuttajat ja sukupuolivähemmistöt sekä heidän oikeuksiaan puolustavat toimittajat, poliitikot, tutkijat ja kaikki muutkin, jotka uskaltavat julkisesti kirjoittaa tai puhua ihmisten tasa-arvoisesta kohtelusta. […]

Ketkä ovat tämän jatkuvasti paisuneen ilmiön takana, kuinka laajasti se on verkostoitunut kansainvälisesti, ketkä rahoittavat sen toimintaa, ovatko lainsäädäntömme ja viranomaisemme ajan tasalla? […]”

Kukaan ei ole tähän mennessä halunnut vastata haasteeseen todistaa esimerkiksi Magneettimedian juutalaisia ja heidän historiaansa käsitteleviä artikkeleita valheellisiksi. Voi kysyä, ovatko lainsäädännön muuttaminen ja viranomaiset siinä tapauksessa oikeasti tarpeellisia, vai pelkääkö Kantor vain, että yhä suuremmalle yleisölle selviävät hänen oman heimonsa synkät salaisuudet ja se, kuka pitelee länsimaissa todella ohjia käsissään.

Lähde: Magneettimedia

1 KOMMENTTI

Comments are closed.