Koti Uutisia Suomen juutalaiset valmistautuvat historiallisen laajaan ajatusrikosoikeudenkäyntiin

Suomen juutalaiset valmistautuvat historiallisen laajaan ajatusrikosoikeudenkäyntiin

17
Yaron Nadbornik.

Helsingin Sanomat julkaisi sunnuntailiitteessään Suomen juutalaisten seurakuntien keskusneuvoston puheenjohtajan Yaron Nadbornikin haastattelun. Nadbornik kertoi, että juutalaiset “ovat perustaneet ryhmän, joka käy paraikaa läpi tuhansia Suomessa julkaistuja juutalaisvastaisia kirjoituksia viime vuosilta”.

“Tarkoitus on tehdä tutkintapyyntöjä poliisille, kun koko aineisto on perattu,” Helsingin Sanomat kirjoittaa. Juutalaiset yrittävät siis järjestää Suomen historian selkeästi laajimman ajatusrikosoikeudenkäynnin jopa tuhansia “väärinajattelua” sisältäviä artikkeleita julkaisseita tahoja vastaan.

Juutalaisten työ ei tule olemaan helppo. Teemaa laajimmin käsitelleet suomalaisjulkaisut Kansallinen Vastarinta ja Magneettimedia ovat molemmat selvinneet jo vuosien ajan puhtain paperein lukemattomista perättömistä rikosilmoituksista huolimatta. Magneettimediaa vastaan ei ole onnistuttu nostamaan uusia syytteitä vuoden 2013 jälkeen. Kansallisen Vastarinnan tekstit eivät ole koskaan johtaneet käräjille.

Jopa Poliisihallitus on myöntänyt Vastarintaliikkeen kieltokanteessa, etteivät artikkelimme ole radikaalista sävystään huolimatta laittomia. Magneettimedian 88-sivuinen paperinen erikoisnumero johti vuonna 2015 rikosilmoitukseen rotu- ja juutalaisteemojen vuoksi, mutta lopulta apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske joutui toteamaan, ettei lehdessä ollut “kärkevyydestään ja provokatiivisuudestaan huolimatta” mitään laitonta.

Vaikka juutalaiset ovat tehneet ahkerasti rikosilmoituksia, on prosessi tyssännyt aina siihen, etteivät Suomen vaihtoehtomediat panettele juutalaisia kansanryhmänä vaan keskittyvät esimerkiksi Israelin valtion ja eräiden vaikutusvaltaisten juutalaisten lobbausjärjestöjen kritisointiin. Moni onkin ihmetellyt Suomen juutalaisten seurakuntien keskusneuvoston motiiveja: Tahtovatko he todella hävittää kaiken kriittisen keskustelun sionismista? Miksi he kuvittelevat, että heillä on siihen oikeus?

Erityisen outoa on se, että Helsingin juutalaisseurakunta itse on kutsunut puhujakseen esimerkiksi raiskauskommenteillaan järkyttäneen rasistisen äärisionistin Mordechai Kedarin. Magneettimedia uutisoi ainoana julkaisuna Suomessa, että Kedar oli rasistisessa puheessaan muun muassa rinnastanut palestiinalaisen kansanryhmän mafiaan:

“Raiskauskohun pyörteistä selvinnyttä Kedaria HaKehila luonnehti ‘korkeatasoiseksi pääpuhujaksi’. Kedarin mukaan Israelin ja palestiinalaisten rauhanponnistelut ovat yliarvostettuja, eikä rauha edes johtaisi Lähi-idän yleisen tilanteen paranemiseen. On parempi jatkaa palestiinalaisten alistamista kuten tähänkin asti. Kedarin mukaan kansallisvaltio ei ole arabeille ‘luonteenomainen’ järjestelmä eikä palestiinalaisille tulisi siksi antaa omaa valtiota.

Kedarin mukaan palestiinalaiset eivät kykene järjestäytymään kylliksi – he eivät ole yhtä kehittyneitä kuin juutalaiset. Joku voisi kutsua tällaista ajattelua rasistiseksi. Kedarin mielestä vain juutalaisilla on oikeus hallita miehitettyä Palestiinaa.

Suomen juutalaisten HaKehila-lehti ei kritisoi Kedarin arabivastaista rasismia vaan myötäilee hänen jokaista lausuntoaan. HaKehilan artikkelin lopussa palestiinalaisia verrataan vielä Sisilian ja Napolin mafiaperheisiin!

On kummallista, että juuri HaKehilan taustavaikuttajat tekevät jatkuvasti Suomessa rikosilmoituksia, jos Israelia tai sionistisia lobbausjärjestöjä vastaan esitetään edes mietoa kritiikkiä. Sen sijaan palestiinalaisten vertaaminen mafiaan on ilmeisesti täysin hyväksyttävää.”

Juutalaisen Erkko-säätiön omistama Helsingin Sanomat esitti Nadbornikin hyveellisenä rasisminvastaisena uurastajana eikä tietenkään maininnut Kedarin rasistisen julistuksen saamasta innostuneesta vastaanotosta sanaakaan. Vaihtoehtomediat tahdotaan vaientaa juuri siksi, että ne kertovat totuuden, jonka äärisionistit ja Helsingin Sanomat tahtoisivat sensuroida.

Ennakkotapausten perusteella vaikuttaa siltä, ettei tuhansien artikkeleiden ajatusrikosoikeudenkäynti tule siis toteutumaan. Tästä huolimatta uhkailulla toivotaan olevan lamaannuttava vaikutus (Chilling effect) suomalaiseen vaihtoehtomediakirjoitteluun. Uhkailijat tahtovat, että Kedarin vierailun kaltaisista skandaaleista vaiettaisiin tulevaisuudessa oikeusjuttujen pelossa. Luonnollisesti uhkailijat ovat täysin väärässä!

 

Lue juutalaisista ja sananvapaudesta lisää Magneettimediasta:

GASR-raportti: järjestäytyneiden juutalaisten yhteisö vastustaa sananvapautta
Video: juutalaiset Internet-sensuurin takana
Juutalaisten maailmankongressi rehvastelee hävittäneensä tuhansia kirjoja Amazon-kaupasta yhdessä yössä
Suuret juutalaisjärjestöt: Euroopassa liikaa sananvapautta
Juutalaislehti rehvastelee roolistaan oikeusministeriön “sananvapausohjelmassa”
Historioitsija: juutalaiset lobbasivat tiukempien sananvapauslakien puolesta jo 1700-luvulla

17 KOMMENTIT

 1. Tuhansia artikkeleita? Aikovat ilmeisesti sisältää kansallismielisten julkaisujen ohella myös kaiken Ylellä, Kansan Uutisissa, Voimassa jne. julkaistun Israel-kritiikin, jos artikkelimäärä on oikeasti noin huikea.

  Tästä tulee viihdyttävä sirkus!

  • Mitenkähän ne suhtautuu kun käy ilmi ettei toisessa maalmansodassa kuollutkaan kuutta miljoonaa juutalaista? Ja että juutalaisista ei tehtykään saippuaa ja lampunvarjostimia? Haastetaanko ne kaikki valehtelusta käräjille?

 2. Juutalaisvastaisilla kirjoituksilla tarkoitetaan artikkeleita joissa todetaan samoja faktoja, joilla juutalaiset itse ylpeilevät.

 3. Aikookohan ne puuttua juutalaisen Haaretz-lehden juttuihin? Se vaikuttaisi usein olevan sionistikriittisten tahojen lähteenä.

 4. Ei kai siinä ole mitään pahaa että nekin lukevat artikkeleita. Saattavat ehkä oppia jotain kapean maailmankatsomuksensa lisäksi. Esimerkiksi sen että Jeesus oli messias. Se tuli maapallolle ja juutalaiset sen tappoivat. Ja odottavat yhä messiasta maan päälle. Sori, mutta se juna meni jo. Nyt pitää vain odottaa Jumalaa joka pelastaaa ne varmalta tuholta. Senkin ne on ymmärtäneet väärin sanoessaan itseään “jumalan valitsemaksi kansaksi”. Mutta se joka on lukenut raamattua tietää että JUmala ei valinnut niitä, vaan pakotti. Ja vastalahjaksi lupasi pelastaa varmalta kuolemalta. Siksi mm. Jack The Ripper toimi niinkuin toimi. Raamatussa sanotaan myös että israelin valtiota ei saa päästää muodostumaan. No, nyt me kaikki sitten kärsimme tekojemme vitsauksista.

 5. Mitäs sanotte jos polkaistaan käyntiin kampanja jossa vaaditaan että satavuotis juhlavuotenaan Suomi tunnustaa Palestiinan?

  Mielestäni tuossa olisi ideaa. Samalla saisimme kommarit näyttämään huonolta kun he eivät tätä ole ehdottaneet vuosiin.

  Arhinmäki ja Li ovat olleet hiljaa samalla kun juutalaiset rakentavat ennätysmääriä laittomia siirtokuntia palestiinalaisten alueille. Mistähän johtuu? Ettei vaan sekä vasemmistoa että oikeistoa ohjailisi sionistit!

  Kysytään myös feministipuolueelta jne heidän kantaansa ja muuta mukavaa.

 6. Onko sitten PVL-valtiossa sallittua julkaista ja kirjoittaa artikkeleita jotka ovat valkoisia/kansallissosialismia vastustavia, ilman pelkoa että joutuu tuomiolle ns. ajatusrikoksesta?

  • “Ääremmäinen realismi se on aina kansallissosialismi” – tämän tapaisen fraasin luin jossakin. Ja olen samaa mieltä.

   Kansallissosialismi perustuu totuudelle (l. ääremmäiselle realismille), joten muut tahot saavat tuoda esiin mitä tahansa fantastisia juttuja, doktriineja, sofismeja, paradokseja, sairaan älyn perverttisia ajatusleikkejä ja “sosiaalisia konstruktioita”- me kansallissosialistit voitamme väittelyn aina, emmekä pelkää ottaa esiin mitään aihetta. Koska kansallissosialismin aate ja sen argumentointi perustuu objektiiviseen realiteetteihin ja todistettavissa oleviin luonnon lakeihin ja lainalaisuuksiin. Elämä ja luonto on kansallissosialistisen filosofian pettämätön perusta.’Harmaata, ystäväni, on kaikki teoria, vihreä vain elämän kultainen puu.’ – tämä Goethen lause käy meille.

   En keksi nyt yhtään aihetta, joka olisi ongelmallinen kansallissosialistiselle maailmankatsomukselle. Kun kaikki muut ideologiat piilottelevat jotakin – vain me voimme väitellä kaikesta vapaasti. Esimerkiksi “humanistit” kaikin keinoin välttävät keskustelemasta rotujen olemassa olosta – koska rotujen olemassa olo tarkoittaa että ne voidaan erottaa toisistaan ja täten niillä on erialiset, niille ominaiset piirteet ja eroavuudet. Marksistit välttävät keskustelemasta rahan syntymekanismista jotta suojata bankstereita ja suunnata köyhällistön/tärähtäneistön vihat yrittäjiin. Kommunistit välttävät keskustelemasta siitä, että heidän “reaali-sosialismissa” yhteiskunnassa luokkien eriarvoisuus saavuttaa kosmiset mittasuhteet samalla kun he väittävät että heillä on “luokaton yhteiskunta”. Esimerkkejä on valtavasti.

   Emme pelkää mitään aihetta, erityisesti emme pelkää valkosia vihaavia rasisteja kuten voi päätellä nimimerkki “Mestarin” selvästi rasistisesta (ha-ha-ha!) ja vihamielisesta suhtautamisesta valkoiseen rotuun ja luonnonmukaisen maailmankatsomuksen omaaviin kansallissosialisteihin. Miksi sinä vihaat valkoista rotua, kerro meille nimimerkki “Mestari”?

   • ELi tulisiko tämä ymmärtää niin että PVL-valtiossa ei saa kritisoida valkoisia/kansallissosialismia ja se olisi välittömästi ajatusrikos?
    Toki sinun Leo, tunnetun venäjätrollin, vastaukselle en paljoa anna painoarvoa kun tarkoituksenasi on vain luoda epäpuraa.

    • Ja Leo arvon trolli, en vihaa valkoisia, vaan valitsin sen esimerkkinä koska se peilaa tämänhetkistä asetelmaa: Vallassa oleva rotu (juutalaiset) pitävät “ajatusrikoksena” sitä että heitä ja heidän valtiomuotoaan, sionismikommunismia, kritisoidaan. PVL-valtiossa valkoiset olisivat vallassa ja kansallissosialimi se valtiomuoto. Se on irrelevanttia että riittääkö sinun rajallinen ja Kremlistä saneltu mielikuvituksesi keksimään aiheita, varsinkin kun aihe itsessään ei liity itse tekoon ja teon mahdolliseen tuomittavuuteen.

     • Juutalaiselle “mestarille”:
      Jos juutalaiset harrastaisi vain Israelin asioita omien laillisten rajojen sisäpuolella – tuskin se kiinnostaisi meitä. Mutta kun juutalaiset kollektiivisesti muodostavat Judentumin, ainoan globaalisti toimivan voiman, jonka lonkerot ulottuvat melkein jokaiseen maahan – pakko meidän reagoida siihen kuoleman vaaralliseen uhkaan, jota Judentum muodostaa ihmiskunnalle.

      Koskien sananvapautta kansallissosialistisessa valtiossa: kun meidän argimentointi on vahvempi, me voitamme mitä tahansa väittelyn. Vastustaja joko joutuu naurunalaiseksi tak paljastuu valhelijäksi. Joka tapauksessa sen ideoiden kannatus laskee lähelle nollaa. Rauhan aikana ei kannata tehdä siitä martyyriä tuomitsemalla sen esittämien typeryyksien takia.

      Toisin on juutalaisten hallitsemissa (eli demokraattisissa) maissa, jossa totuuden sanasta ja ajatusrikoksista annetaan monen vuoden vankilatuomion. Parastaikaa Suomessa yritetään sellaista, juutalaisten toimesta.

     • Niin, sillähän nyt ei siis ole tässä yhtään merkitystä että MIKSI kritisoidaan, vaan itse kritisoinnin teko ja sen seuraukset minua kiinnostavat.

      Sillä vaikka et sitä voikkaan myöntää työpaikkasi menettämisen pelossa, niin on mahdollista että kansallissosialistisessa valtiossa syntyy asioita joista valtioita voidaan kritisoida – jos valtio esimerkiksi jättää jonkun asian huomioimatta joka voi olla yksittäiselle tai useammalle kansalaisella tärkeä mutta valtion mittakaavassa huomaamattoman pieni. Mutta edelleen, se MIKSI joku kritisoi on irrelevantti vaan itse teko on tärkeä. Ja jos laillisa seuraamuksia ei tästä teosta tule, niin kaikki on hyvin sillä se on ainoa hyväksyttävä vastaus: Nimittäin kuten sinäkin totesit niin juutalaiset yrittävät oikeuskeinoin hankkia rangaistuksia siitä mitä on sanonut. Eikä edes henkilöstä jolloin voisi kunnianloukkauksena mennä, vaan immateriaalisesta konseptista. Vähän sama kuin haastaisi oikeuteen siitä että joku haukkuu tiiliseinän väriä, yhtä järjetöntä koska oikeaa uhria ei ole olemassa. Aatteilla, ja sionismikin on aate, kun ei ole tiiliseinää enempää tunteita.

      Mutta mainitsit naurunalaiseksi saattamisen: se on mitä itsellesi teet huutaessasi juutalaista joka kerta kun oma verbaalinen varastosi ehtyy ja käsikirjastasi ei löydy vakiovastausta. Tiedän että se ketuttaa pomojasi ja sitä kautta sinua että kikkanne eivät toimi kaikkiin vaan että kansallismielisten ja kansallismielisoletettujen joukossa on myös korkeasti koulutettuja henkilöitä – kuten minä valtiotieteen taustallani, jonka takia haluankin selvittää asioita ennenkuin heitän massiiviset resurssini kokonaan peliin. Ja näkisin että itsetutkiskelu auttaa myös kansallismielistä liikettä kasvamaan kohti tavoitettaan. Joten ymmärrän kyllä miksi haluat sabotoida sitä. Tai et suoraan sinä, sinä olet vain töissä. Mutta miksi esimiehesi haluavat sabotoida sitä kauttasi.

     • Ihan hyvä huolen aihe sinänsä tuolla Mestarilla. Sen minkä olen ymmärtänyt(en ole aktivisti, enkä edes jäsen) niin todennäköisesti PVL valtiossa voisi järjestää organisoituja mielenosoituksia mikäli joku niin välttämättä haluaisi ja tuskin nettisensuuriin mentäisiin Kiinan tapaan. Tai voisin ehkä kuvitella kyseessä olevan niin suurten järjestelmän ytimiin menevän muutoksen, että tarvittaisiin “työrauha” muutamaksi vuodeksi jona kaikki protestointi tulisi olla tiukemman syynin alla ja väliaikaisesti jopa rajoitettua(kuten Saksassa 30 luvulla). Mutta kunhan valtio saataisiin jälleen toimimaan ja uudistukset ajettua läpi ja ihmiset näkisivät miten se toimii, kansalaispalautetta ja valituksia voitaisiin ottaa paremmin vastaan. Saksassa oli aikoinaan Hessin toimisto johon voi valittaa ja jättää vetoomuksia jne. ja monia niitä huomioitiinkin. Eikä siellä marxilaista kirjallisuutta kotonaan lukevia tultu noutamaan.

      Mitä kulttuuripolitiikkaan tulee niin uskoisin löytyvän paremman tasapainon kansallisen ja universaalien teemojen suhteen joka nykyään on täysin päälaellaan. Valtiorahoitteisissa olisi tiukemmat kriteerit, mutta jos omilla resursseillaan tekee niin olisi laajempi skaala. Kattaen myös hyveellisen abstraktin ilmaisun kuin perinteisenkin. Ainoastaan ehkä joku pissa-kakka “taide” voitaisiin valtion taholta sensuroida ainakin merkittävimmistä gallerioista oli millä rahoilla tahansa tehty. Mutta painopisteen tulisi siirtyä esittävään klassiseen tyyliin. Ja mediasta rappiogangsta rap ja pimein metalli ja muu “illuminati” popparit kuten Gagat pois. Nuo skenet voisivat marginalisoitua sitten nettiin, mutta TV ja muu valtavirtamedia nostaisi jalustalle hyvyyteen, totuuteen ja kauneuteen tähtäävää sisältöä tai muuten harmitonta hupia. Vaikka jälkimmäiset ei niin tyyliteltyä olisikaan kuten vielä Suomessa 80 luvun sketsiohjelmat joissa oli poliittisesti epäkorrektiakin sisältöä joka ei nykyään menisi läpi. 70-80& kansallista ja 20-30% kansainvälistä. Tässä vain ideoita.

 7. Hmmm…. Eihän se TOTUUS ole koskaan kaunista kuultavaa. Siksipä se täytyykin julistaa “antiseminismiksi”. Ai, että käteva jakari, joka sopii joka mutteriin.

Comments are closed.