Koti Artikkelit Yhteiskunta Jyväskylässä oikeusmurha – Vastarintaliike eristi oikeustalon

Jyväskylässä oikeusmurha – Vastarintaliike eristi oikeustalon

16

Jyväskylän käräjäoikeus tuomitsi perjantaina pedofiilien metsästäjänä tunnetun Mikko Parantaisen ehdolliseen vankeuteen sekä yhteensä yli 60 000 euron korvauksiin ja oikeudenkäyntikuluihin henkilörekisteririkoksesta, törkeästä kunnianloukkauksesta ja törkeästä yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä. “Rikokset” koskevat hänen ylläpitämäänsä Facebook-sivua “Ei hyssyttelyä pedofiileille – kaikki tiedot julkisiksi”. Hän on kaivanut käräjäoikeuksista pedofiilien tuomioita ja julkaissut tuomiot tekijöiden kuvien sekä yhteystietojen kera sivullaan varoittaakseen muita paikallisia lähistöllä asuvista potentiaalisesti vaarallisista henkilöistä.

Parantaisen harrastuksekseen kutsuma toiminta jatkui vuosien ajan ja alkoikin ajan mittaan kerätä myös rikosilmoituksia osakseen. Kun Yle haastatteli häntä vuonna 2014, otettiin haastattelussa myös esille hänestä tehty rikosilmoitus, joka koski kunnianloukkausta. “Henkilökohtainen mielipiteeni on, että pedofiilillä ei ole kunniaa, jota loukata”, oli Parantaisen kommentti asiaan.

Kuten voi luonnollisesti olettaakin, on Parantainen saanut toiminnastaan pelkkää positiivista palautetta, mikäli ei lasketa pedofiileilta tullutta palautetta (jonka ei tulisi kiinnostaa ketään). Myös hänen asianajajansa Markus Talvio kommentoi tuomion jälkeen Iltalehdelle: “Kansalaisten oikeustaju ei ymmärrä tuomiota. Palautteen mukaan Mikko on tehnyt hyvää, ja hänestä ollaan tekemässä marttyyriä.”

Käräjäoikeus tuomitsi Parantaisen siis julkisista lähteistä kaivettujen tietojen julkaisemisesta. Tästä tuohtuneena perjantai-iltana jyväskyläläisiä aktivisteja kävi Keski-Suomen käräjäoikeuden edustalla laittamassa eristysnauhaa symbolisena protestina vastenmielistä tuomiota vastaan. Lähetämme terveisemme tuomion saaneelle esimerkilliselle kansalaisaktivistille, jonka toimintaa kaikki tervejärkiset suomalaiset pitävät arvossaan.

 

Toimitus

16 KOMMENTIT

 1. Juuri tällaiset, täysin käsittämättömä tuomiot jotka kohdistetaan niihin kansalaisiin jotka toimivat “kansan käsityksen mukaan” moraalisesti oikein, romuttavat kansan käsityksen oikeuslaitokseen ja sen johtoon. Kansa näkee oikeuslaitoksen ja virkamiesportaan korruptoituneena koska se ei noudata edes itse määräämiään lakeja ja asetuksia.

  Tässä tapauksessa tuomiot ovat julkisia ja lainvoimaisia, niitä ei ole muokattu tai väritetty. Siksi kyse on vain informaation keräämisestä ja keskittämisestä yhteen paikkaan. Siinä ei ole oikeudellisesti mitään väärää. Parantainen ei ole voinut syyllistyä rikokseen.

  Samalainen oikeusmirha tapahtui aikoinaan Magneettimedian kanssa. Sekin tuomio oli täysin lainvastainen. Tässä artikkelissa ei kerrottu oliko tuomiota tekemässä lautamiehiä vai oliko kolmen tuomarin kokoonpano kuten Magneettimediassakin. Ettei vahingossa lautamiehet äänestä tuomaria nurin koska tekevät “moraalisesti ja lainmukaan oikean päätöksen”.

  On mielenkiintoista nähdä miten Pirkanmaan käräjäoikeuden kolmen tuomarin kokoonpano tulee totetuttamaan lain kirjainta. Miten se aikoo tuomita joukon ihmisiä jotka eivät ole millään tavalla rekisteröineet toimintaansa, järjestäytynyt yhdistys-lain perusteella. Jo kanne poliisihallituksen osalta on lakiin perustumaton ja poliisihallitus ylittää toimivaltuutensa ajaessaan tällaista kannetta. Mutta, aika näyttää mitä tuomarit Pirkanmaalla tekevät. Osaavatko lukea lakikirjaa vai tulkitsevatko sitä.

  Nyt toivoisi että Parantainen ilmoittaisi mille pankkitilinumerolle voisi siirtää rahaa jolla Parantainen käy oikeutta suomalaisten puolesta. Kyse ei siis ole lahjoituksesta vaan vastikkeellisesta työstä, jolloin se ei tarvitse rahankeräsylupaa. Aivan kuin erilaiset hyväntekeväisyysjärjestöt jotka myyvät “vuosilehteä”, kiertäen rahankeräyslakia.

 2. Suomessakin näköjään suojellaan pedofiilejä!
  Voi kysyä kuka ja ketkä?

 3. Rapparit ovat pahimpia pedofiilejä. Siinä syy miksi pedareita suojellaan.

  • Kyllä pahimpia ovat maailman mittakaavassa katoliset ja Suomessa lestadiolaiset.

   • Justeeri ei ole viimeaikoina tainnut seurata useamman USAn viihdealan tähden ulostuloa siitä, minkälainen porukka siellä hallitsee.

   • Aika kova väite! Tarkoitat varmaan “maailmalla” niitä maita, jossa tuo on kriminalisoitu? Maailman mittakaavassahan tuo ei ole kaikkialla rikos vaan joissain paikoissa jopa yleinen käytäntö.

 4. Ripeää toimintaa ja erittäin tärkeä kannanotto! Korruptoituneet pedofiilituomarit tulevat vielä saamaan oman tuomionsa!

 5. Hullua rankaista miestä siitä, että teki palveluksen yhteiskunnalle tuomalla julki näitä rikollisia! Suurin osa suomalaisista varmasti haluaisi tietää, jos naapurustoon muuttanut on pedofiili.

  Suomi ei enää ole oikeusvaltio.

  KIITOS aktivisteille kuitenkin hienosta tempauksesta.

 6. Ilmeisesti Jyväskylän “oikeus”laitos on täynnä pedofiileja… saastat. Kaikki tuki Parantaiselle, hän on mallikansalainen. Hänet tuomitaan siksi, koska ajattelee oman kansansa parasta. Onko mahdollisesti jotain rahankeruuta menossa Parantaisen 60k€ maksujen maksamiseen, jonne voisi rahaa lahjoittaa? Mätä marxistinen ilmapiiri lemuaa tässä maassa todella pahasti, aika siivota paikat…

 7. Ikävä kyllä Mikko Parantaisen oikeusmurha ei ole läheskään ainoa tässä läpimädässä Demla tuomareiden paratiisissa. Nykyään kun rätkitään tuomioita jo ihan ilman todisteitakaan tapahtuneesta rikoksesta.Enää välitetä edes tekaista todisteita, sen kun vaan rätkäistään tuomio. Sellainen on Suomen “oikeuslaitos” tänäpäivänä. Kuka tahansa voi joutua vankilaan, vaikka ei ikinä olisi edes rikesakkoa saanut, eikä mitään rikokseen viittaavaakaan olisi tehnyt, niin linnaan vain ja kaikki tuo mielivalta ja tyrannia vain marxilaisten tuomareiden vuoksi. Tämä tietysti koskee vain syntyperäisiä suomalaisia, suojavärin omaavat saavat tietysti nauttia kaikista perustuslain suomista eduista ja suojasta viranomasten mielivaltaa vastaan, sekä kaikesta sellaisesta mitä edes vähänkään viittaa ihmisoikeuksiin. Tuollainen kansan kyykyttäminen ja tyrannisoiminen on tietysti lopetettava. Vaikka sitten asevoimin.

 8. Nyt hävettää olla Jyväskylästä… Tervetuloa Vastarintaliike Jyväskylään Ralliviikolla! Me isänmaalliset jyväskyläläiset odotamme teitä…! Eläköön Voitto!

 9. Tuli oikein fyysisesti paha olo kun luin Parantaisen tuomiosta, jumalauta, kyse on pedarisaastoista, joita ei tarvitse mitenkään suojella. Jokainen ajatteleva ihminen vihaa pedofiliaa, eli siis lähes kaikki muut, paitsi nää saastatuomarit käräjäoikeudessa. Hävetkää! Vastarintaliikkeelle iso kiitos!

 10. En voi ymmärtää,en.olen huomannut jo vuosikausia että oikeudessa ei käytetä niin sanottua”maalaisjärkeä”.myösMikon kohdalla vähintäänkin maalaisjärjen käyttö olisi pitänyt tajuta.Olen inhonnut suomen oikeus järjestelmää viimeiet 15v.ennen osattiin käyttää sitä maalaisjärkeä mutta nykyisin lyödään leima perseeseen ja kun se siellä kerran on sinne se jääkin.Tsemppiä Mikolle ja hyvää kalaonnea.t.U

Comments are closed.