Koti Artikkelit Juutalaisvastaiselle puolueelle 17 paikkaa Slovakian parlamentissa

Juutalaisvastaiselle puolueelle 17 paikkaa Slovakian parlamentissa

15

Avoimen juutalaiskriittinen puolue Kotleba – Kansanpuolue Meidän Slovakiamme voitti Slovakian parlamenttivaaleissa 17 paikkaa, mikä on kolme paikkaa enemmän kuin edellisissä vaaleissa. Kotleba on nyt maan neljänneksi suurin puolue ja sen kasvava menestys on positiivinen uutinen kaikille Euroopan radikaaleille kansallismielisille, jotka taistelevat ”maahanmuuttokriittisen liikkeen” sionistisia ja finanssikapitalistisia voimia vastaan.

Brittilehti The Independent kutsuu Kotlebaa “uusnatsipuolueeksi”, joka suhtautuu erityisen penseästi “juutalaisiin, muslimeihin ja mustalaisiin”. Kotleba on esimerkiksi suunnitellut perustavansa kansanturvajoukkoja taistelemaan “mustalaisterrorismia” vastaan, palauttavansa yleisen asevelvollisuuden sekä tekemään kunnianpalautuksen Slovakian toisen maailmansodan aikaiselle hallitukselle, joka oli liittoutunut Adolf Hitlerin kanssa.

Kotleba kannattaa taloudellista omavaraisuutta, hyvinvointivaltiota sekä tiukkaa korruptionvastaista politiikkaa. Se vastustaa myös sotilasliitto Natoa, Euroopan unionia sekä Israelin sanelemaa länsimaista ulkopolitiikkaa.

Puoluejohtaja Marian Kotleba on ottanut tiukkasanaisesti kantaa Slovakian juutalaisväestöön todeten, että juutalaiset “ärsyyntyvät vaistonvaraisesti kaikesta slovakialaisesta”. Hän on myös kutsunut muslimisiirtolaisuutta sekä avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikkaa “kansalliseksi itsemurhaksi”.

Sionistien ja rahanvallan kanssa liittoutunut Slovakian poliittinen eliitti on ollut raivoissaan Kotleban saamasta suosiosta. Oikeusministeri Gabor Galin mukaan Kotleba on “fasistinen puolue, eikä Slovakiassa ole sijaa fasismille”.

Eliitti yrittikin tuhota puolueen hiljattain kielto-oikeudenkäynnillä. Kotleba kuitenkin voitti oikeudenkäynnin. Lopulta hyökkäykset puoluetta vastaan ovatkin vain vahvistaneet sitä, sillä eliitin viha on osoittanut kansalle, että Kotleba edustaa aitoa poliittista oppositiota ja vastavoimaa ulkomaalaisten pankkiirien korruptoimille vallanpitäjille.

Lähteet: The Independent, Euronews

15 KOMMENTIT

 1. Kuulostaa melkein liian hyvälle ollakseen totta. Onkohan siellä joku vapaamuurarikytkös tuomareihin kun voittivat kielto-oikeudenkäynnin?

  • Erittäin hyvä kysymys.

   Hieman aina osaa näet yllättää, jos pelissä pärjätään vastustajan kentällä, vastustajan säännöillä ja vastustajan tuomareilla.

 2. Hienoa, hienoa! Kaalimaille ei nauretakaan, perkeles! Niin ne ajat muuttuvat.

  Toivottavasti saadaan PIAN eli HETI Suomeenkin joku porukka jota äänestää. Äänestin SKE:tä viimeksi, mutta eihän siitä tullut mitään.

  • Eihän tuo ole sinun puolueesi ollenkaan, koska juutalaisvastainen. Äänestä vaan niitä perussuomalaisia jatkossakin. 😉

  • Minä taidan harkita tuota SKE:tä tajutessani mikä on asian oikea laita PS:n äänestämisen jälkeen. Tiedän ennestään SKE:n, joka ei tullut ennen kuuloonkaan minulle etsiessäni sitä oikeaa ehdokasta. Pari kertaa elämässäni olen äänestänyt Perussuomalaisen lisäksi pienpuolueeseen kuuluvaa henkilöä.

   • Heh. SKE eli Marco de Witt ja joukko pultsareita tahraamassa kansallismielisten mainetta. Ei ole vaihtoehto. Ei jatkoon.

    • Unohdin SKE:n. Sielläkin niin epämääräistä porukkaa. Onhan se Marco de Wit ollut jotenkin nolo alusta asti ja etenkin huvittaa, että mies on ottanut turpiinsa joltain laihalta narkkaajalta. Ei enää mitään salonkikelpoisia tai öyhöttäviä puolueita.

     Äänestän vaikka kansallissosialistista puoluetta, jos se on ainoa keino pelastaa Suomi. Näin joskus jollekin kaverillekin totesin, jos Suomessa ei olisi mitään muuta vaihtoehtoa äänestettäväksi kuin Vihreät, Kokoomus tai SDP. Nythän se olisi todellisuutta, totta kai äänestäisin kun ei Perussuomalaisistakaan mitään apua ole. Se kusetus on jo alettu ymmärtää alle vuodessa. Viimeksi oli otsikoissa Teuvo Hakkaraisen naisystävä ulkomailta, jolloin vain ihmiset hurrasi kuinka Perussuomalaiset ei ole rasisteja ja kun ei ole muslimista kyse, asia on kunnossa. Ei hyvä ei. Väestönvaihdos on niillekin hyvä asia, jos afrikkalaisten miesten tilalla on hondurasilaisia naisia ja kunhan oppivat Suomen tavoille.

     Vielä enemmän surettaa minkälaisen taustan omaava (Riikka Salmi) ihminen on sinne päästetty. Koko nainenhan on mysteeri, ei koulutuksesta tietoa, ei työstä ja viimeisin avioliitto muslimin kanssa. Jos SKE:n riveihin otettiin ehdokkaaksi puukkojunkkarikin, niin kertonee jo tarpeeksi.

 3. Minä äänestäisin myös. Vaan ei Suomessa sallita vapaata sanaa, demokratiaa eikä ihmisoikeuksia. Vain siionismi kaikessa mädännäisyydessään on sallittua.

 4. Aika kova temppu systeemin ulkopuolelta tulevalle. Toivottavasti vielä ääntä riittäisi suurimmaksi ryhmäksi sillä noille ei varmasti ole muuta tukea olemassa kuin kansalaisten.

 5. Erityisen kriittinen juutalaisia, muslimeja ja mustalaisia kohtaan…tätähän pitäisi saada muuallekin Eurooppaan!

  Viimeksi viime yönä näin painajaista huumekauppaa pyörittävistä mustalaisista.

 6. Itä-euroopan maat tulevat pelaamaan erittäin suurta roolia tässä monikulttuurisessa tulevaisuudessa. Voitto Slovakialle ja voitto valkoisille nationalisteille !

Comments are closed.