Koti Artikkelit Juutalaisvastaiselle puolueelle povataan Slovakiassa vaalivoittoa

Juutalaisvastaiselle puolueelle povataan Slovakiassa vaalivoittoa

10

Avoimen juutalaiskriittinen puolue Kotleba – Kansanpuolue Meidän Slovakiamme on valtamedian mukaan matkalla kohti vaalivoittoa Slovakiassa. Kotleban menestys on positiivinen uutinen kaikille Euroopan radikaaleille kansallismielisille, jotka taistelevat ”maahanmuuttokriittisen liikkeen” sionistisia ja finanssikapitalistisia voimia vastaan.

Brittilehti The Independent kutsuu Kotlebaa ”uusnatsipuolueeksi”, joka suhtautuu erityisen penseästi ”juutalaisiin, muslimeihin ja mustalaisiin”. Kannatusmittausten mukaan puolue tulee nousemaan tulevissa vaaleissa maan toiseksi suurimmaksi. Vuoden 2016 vaaleissa puolue oli viidenneksi suosituin.

Vaalit pidetään helmikuun 29. päivä. Kotleba on esimerkiksi suunnitellut perustavansa kansanturvajoukkoja taistelemaan ”mustalaisterrorismia” vastaan, palauttavansa yleisen asevelvollisuuden sekä tekemään kunnianpalautuksen Slovakian toisen maailmansodan aikaiselle hallitukselle, joka oli liittoutunut Adolf Hitlerin kanssa.

Kotleba kannattaa taloudellista omavaraisuutta, hyvinvointivaltiota sekä tiukkaa korruptionvastaista politiikkaa. Se vastustaa myös sotilasliitto Natoa, Euroopan unionia sekä Israelin sanelemaa länsimaista ulkopolitiikkaa.

Puoluejohtaja Marian Kotleba on ottanut tiukkasanaisesti kantaa Slovakian juutalaisväestöön todeten, että juutalaiset ”ärsyyntyvät vaistonvaraisesti kaikesta slovakialaisesta”. Hän on myös kutsunut muslimisiirtolaisuutta sekä avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikkaa ”kansalliseksi itsemurhaksi”.

Sionistien ja rahanvallan kanssa liittoutunut Slovakian poliittinen eliitti on ollut raivoissaan Kotleban saamasta suosiosta. Oikeusministeri Gabor Galin mukaan Kotleba on ”fasistinen puolue, eikä Slovakiassa ole sijaa fasismille”.

Eliitti yrittikin tuhota puolueen hiljattain kielto-oikeudenkäynnillä. Kotleba kuitenkin voitti oikeudenkäynnin. Lopulta hyökkäykset puoluetta vastaan ovatkin vain vahvistaneet sitä, sillä eliitin viha on osoittanut kansalle, että Kotleba edustaa aitoa poliittista oppositiota ja vastavoimaa ulkomaalaisten pankkiirien korruptoimille vallanpitäjille.

Lähde: The Independent

10 KOMMENTIT

 1. Kuulostaa melkein liian hyvälle ollakseen totta. Onkohan siellä joku vapaamuurarikytkös tuomareihin kun voittivat kielto-oikeudenkäynnin?

 2. Hienoa, hienoa! Kaalimaille ei nauretakaan, perkeles! Niin ne ajat muuttuvat.

  Toivottavasti saadaan PIAN eli HETI Suomeenkin joku porukka jota äänestää. Äänestin SKE:tä viimeksi, mutta eihän siitä tullut mitään.

  • Eihän tuo ole sinun puolueesi ollenkaan, koska juutalaisvastainen. Äänestä vaan niitä perussuomalaisia jatkossakin. 😉

  • Minä taidan harkita tuota SKE:tä tajutessani mikä on asian oikea laita PS:n äänestämisen jälkeen. Tiedän ennestään SKE:n, joka ei tullut ennen kuuloonkaan minulle etsiessäni sitä oikeaa ehdokasta. Pari kertaa elämässäni olen äänestänyt Perussuomalaisen lisäksi pienpuolueeseen kuuluvaa henkilöä.

 3. Minä äänestäisin myös. Vaan ei Suomessa sallita vapaata sanaa, demokratiaa eikä ihmisoikeuksia. Vain siionismi kaikessa mädännäisyydessään on sallittua.

 4. Aika kova temppu systeemin ulkopuolelta tulevalle. Toivottavasti vielä ääntä riittäisi suurimmaksi ryhmäksi sillä noille ei varmasti ole muuta tukea olemassa kuin kansalaisten.

 5. Erityisen kriittinen juutalaisia, muslimeja ja mustalaisia kohtaan…tätähän pitäisi saada muuallekin Eurooppaan!

  Viimeksi viime yönä näin painajaista huumekauppaa pyörittävistä mustalaisista.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here