Koti Uutisia Kotimaa Perussuomalaiset harkitsevat koko nuorisojärjestön erottamista

Perussuomalaiset harkitsevat koko nuorisojärjestön erottamista

16

Tampereella pidettiin lauantaina Perussuomalaisten nuorten ylimääräinen kokous sääntömuutoksen vuoksi. Paikalla äänestettiin sääntömuutoksesta, joka käytännössä pakottaisi etnonationalistit ulos puolueen nuorisojärjestöstä.

Sääntömuutos ei kuitenkaan mennyt läpi, sillä se olisi tarvinnut taakseen kahden kolmasosan tuen, mikä ei toteutunut. Puolue kertoikin kokouksen jälkeen todennäköisesti erottavansa koko nuorisojärjestön ja perustavan tilalle uuden. Puolueen ja nuorisojärjestön välejä on hiertänyt viime aikoina nuorten liian isänmaallinen suhtautuminen politiikkaan, mikä ei sovi Perussuomalaisten johdolle.

Käytännössä nuorisojärjestön aktiivisin siipi kuuluu puoluejohdon vihaamaan etnonationalistisiipeen. Puolue siis tappaa itse poliittista nuorisotoimintaa pyrkimällä eroon henkilöistä, jotka tekevät jatkuvasti poliittista työtä laajalla toimintaskaalalla. Tilanne muistuttaa takavuosina ruotsissa ollutta tilannetta, jossa valeoppositiopuolue ruotsidemokraatit pisti koko nuorisojärjestönsä pihalle. Nykyään puolueen linja vastaa kansallismielisyytensä asteeltaan jotakuinkin yhtä vahvaa kansallismielisyyttä kuin suomessa toimivan Siniset-puolueen edustama kansallismielisyys.

16 KOMMENTIT

 1. Ehkä tämä onkin ihan hyvä juttu. Näkee kansalaiset millainen “kansallismielinen vaihtoehto” sionisti ja- valeoppositiopuolue PS on. Tai sitten ei. Mitä ne lampaat ymmärtäisi?

 2. Hyvä, nyt voivatkin nämä petetyt nuoret yhdistää voimansa ja alkaa rakentamaan rehtiä nationalistista puoluetta ilman ylemmältä johdolta tulevaa painetta ja sääntöjä.

 3. Olisi hyvä jos Suomessa olisi toinen radikaalimpi vaihtoehto PS:lle jotta PS joutuisi ajattelemaan kantojaan terävämmin ja ne jotka eivät uskalla nyt PS:ää äänestää leimaantumisen pelossa (ja äänestävät huonompia vaihtoehtoja) voisivat niin tehdä koska etnonationalismi jne. epämuodikkaat ajatukset olisivat selvästi uuden puolueen heiniä. Lisäksi ne jotka eivät nyt äänestä ollenkaan saattaisivat moisen aloittaa kannattamalla selkeästi kansallismielistä puoluetta.

  Ruotsidemokraateille päivitys teki hyvää, nythän se on kannatukseltaan suurin Ruotsissa:
  https://yle.fi/uutiset/3-11234647

  Eri asia saako kukaan kansallismielistä puoluetta aikaiseksi ja edustajaa läpi. Kansan Yhtenäisyys ei ottanut tuulta purjeisiin, saa nähdä yrittävätkö entiset PS-nuoret jotakin.

  … ai niin, meillähän taitaa olla jo Suomen Kansa Ensin ja Muutos 2011 tms. jne. Hieman ryhdikkäämpää otetta tarvittaisiin jotta uusi puolue pääsisi kartalle. Entisistä PS-nuorista voisi tekijöitä löytyäkin.

  • Ruotsidemokraatit = kansanpettureita ja valeoppositiopuolue.
   Perussuomalaiset = kansanpettureita, joka on sionisti -ja valeoppositiopuolue.

   • Siitä hetkestä kun nykyinen PS-puolue nousee hallitusvaltaan, ei ole aikaa montaakaan vuotta kun totuus paljastuu suuremmalle kansan joukolle. Silloin pitää eliitillä jo olla se seuraava kontrolloitu oppositio keräämässä kyrpiintyneen kansan äänet.

    Valistuneita arvauksia, mistä mahtaakaan tuo tuleva kontrolloitu oppositio tulla?

    Jos itse pitää arvata, niin se synnytetään tämän vahvasti Orwellilaisen ja valtamedian hyväksymän “etnonationalisti” sanan suunnalta.

  • Siinä kestää, kuule, pitkään ennen kuin uusi puolue saa yhtäkään ehdokasta läpi. Jos katsotaan Suomen suurinta poliittista kusetusta eli PerusSionisteja, niin heilläkin meni suunnitelmansa läpiajamiseen pitkään. Sioni-Soini sai Tony Halmeen kusetettua mukaan ja sitten heitä menikin jo kolme läpi ja Halme oli valtava ääniharava.

   Mutta katsokaapa taaksepäin historiaan: kuinka kauan menee uudelta puolueelta saada se ensimmäinen; yksi ehdokas läpi.

  • SKE kai leimautui Marcon puoleeksi ja Marco taas oli Putinin mies ja muutenkin hämärä tyyppi. Muutos tais olla vain vara-ps, kuten moni muukin antijihadistinen viritys

   • Kannattaa koko SKE unohtaa. Jos sinne oikeasti otettiin puukkojunkkari ehdokkaaksi, niin kertonee tarpeeksi. Riikka Salmi paljastui muslimiehen entiseksi vaimoksi. Tuon naisen taustoista ei ole tarkkaa tietoa, tai hän siis ei ole itse asiasta puhunut. Koulutus, työhistoria jne. on ihan yhtä arvoitusta. Löytämien tietojen mukaan hän on jopa uskaltanut puolustaa Talmudia. Tämän tiedettyäni SKE ei kuulosta hyvältä.

    • Niin onhan koko puoilueen oltava huijaus, jos kerran Marco oli ensimmäinen johtaja.

 4. Perussuomalaiset joutuvat pakostakin menemään lähemmäs siionistista Eurooppaa. Myönnytyksiä antavat jne. Myönnytyksiä pitäisi tulla vastaankin. Enpä tiedä. En tahtoisi porukan eroavan, varsinkin kun PS on suurin puolue ja sillä tavoin mahdollista päästä vaikuttamaan.

  En pidä hyvänä asiana tyyliänsä hajoittaa puoluetta, koska ainakin minä siirryn äänestämään Perussuomalaisista eronnutta liikettä.

  Sopua pitäisi saatana löytyä kun ei vielä hallituksessakaan ole.

  Tajuatteko. Sopu sijaa antaa ja sitten vasta potkitaan lampaat helvettiin.

  • Selvästikin tuolla voi vaikuttaa enää sionistiseen suuntaan eli sillä vaikutusmahdollisuudella ei tee mitään. Valitettavasti ennustan, että mahdollinen uusi puolue joko kielletään tai yksinkertaisesti väitetään sn olevan gallupeissa ja vaaleissa aina lähes nollassa

  • Jos PS puolueesta voi todeta jotain hyötyä olevan, niin sekin hyöty tulee esiin oppositiossa, jossa vallalla olevat epäkohdat sentään ovat puheessa esillä ja laajemmin kansan tietoisuudessa.

   Hallitusvastuussa PS puolueesta ei ole tuotakaan pientä iloa. Tällöin kun mikään taho ei saa tuotua suuren yleisön silmiin ja korviin, tätä yleisesti rehottavaa epäjärjestystä ilmi.

 5. PS hallitsee nuorisoaan pelolla. Varmaan poliittisesti oikea liikku mutta saadaanko matupolitiikka kuntoon? Tuskin, edessä on kompromisseja jotka vesittävät hyvät aikomukset.

 6. PS=alusta asti johdettu kusetus. Kaikki on kusetusta ja kusetus on bisnestä.

  Homma pidetään koko ajan tuoreena eli keksitään uusia kusetuksia: hulevedet, planeetan lämpötilan vaihtelut (joita voidaan kontrolloida veroilla), kilometriverot autoille jne. Kusetusta kaikki.

Comments are closed.