Koti Artikkelit Juutalaisten vihaama Ekre-puolue Viron hallitukseen

Juutalaisten vihaama Ekre-puolue Viron hallitukseen

8

Viron juutalaislobby ei onnistunut tavoitteessaan pitää maahanmuuttovastainen Ekre-puolue hallituksen ulkopuolella. Tuoreen hallitussovun myötä Ekre tulee johtamaan maata yhdessä Keskustan ja Isänmaa-puolueen kanssa. Keskustan Jüri Ratas jatkaa pääministerinä.

Kolmen puolueen hallitussopimus lupailee virolaisille tehostettua rajavalvontaa ja tiukan maahanmuuttopolitiikan jatkumista. Ekre tulee saamaan sisäministerin ja valtiovarainministerin salkut, mikä takaa sen, että puolueella on aitoa päätösvaltaa suhteessa maahanmuuttoon.

Viron juutalaisyhteisö julkaisi vajaa kuukausi sitten kotisivuillaan ilmoituksen, jonka mukaan juutalaiset ovat kehittämässä ”toimintasuunnitelmaa” Ekreä vastaan. Juutalaisyhteisön tukemat liberaalit puolueet ovat vaatineet, että Viron on avattava rajansa afrikkalaisille ja arabeille. Ekre on puolestaan vaatinut, että rajat pidetään kiinni. Tämän vuoksi Ekren äänisaalis kaksinkertaistui edellisiin vaaleihin nähden.

Juutalaisyhteisö vaati julkilausumassaan, ettei Ekreä saa päästää Viron hallitukseen kansan tahdosta huolimatta. Toisaalta Viron juutalaisyhteisö tukee sionistivaltio Israelia, joka sortaa maan ei-juutalaisia ja tekee jopa geenitestejä selvittääkseen maahanmuuttajien juutalaisen ”rotupuhtauden”

Juutalaisten mukaan monet Ekren ”julkilausumista hyökkäävät maamme vähemmistöjä vastaan sekä pyrkivät jakamaan yhteiskunnan ’aitoon kansaan’ ja ’ulkopuolisiin’”. Sionistit jatkoivat julkilausumaansa seuraavasti:

”Juutalaisyhteisölle kansainvälinen laki ja eurooppalaiset arvot ovat tärkeitä. Tämä sisältää jokaisen kansakunnan itsemääräämisoikeuden [sic] sekä sen, että meidän täytyy varjella valtioidemme sisäistä kulttuurien moninaisuutta.”

Juutalaiset ilmoittivat ”tuomitsevansa” kaikki ”rasismin, muukalaisvihan ja syrjinnän muodot”, minkä lisäksi he painottivat, että kampanjointi Ekreä vastaan on vasta aluillaan.

Ekre vastustaa pakkomonikulttuurisuuden ohella abortteja ja homolobbausta. Puolueen edustaja on muun muassa vaatinut homopariskunnan parisuhteen rekisteröineen tuomarin “päätä vadille”.

Monet eurooppalaiset kansallismieliset ovat kuitenkin suhtautuneet Ekreen varauksellisesti puolueen avoimen Nato-mielisyyden vuoksi. Naton omilla kotisivuilla myönnetään, että sotilasliitto perustettiin tuhoamaan eurooppalainen kansallismielisyys. Ekren mukaan Viron täytyy tehdä entistä tiiviimpää Nato-yhteistyötä, minkä lisäksi puolue vaatii kulttuurimarxistista Saksaa ottamaan aiempaa voimakkaamman roolin sotilasliiton johdossa.

Ekre ei vaadi radikaaleja muutoksia finanssieliitin kontrolloimaan rahajärjestelmään. Puolue tahtoo rahoittaa uudet infrastruktuurihankkeet ulkomaalaisella velalla eikä kansallistetulla kotimaisella valuutalla, mikä merkitsee sitä, ettei Ekren Viro voi olla aidosti itsenäinen.

Toisaalta Ekre on ehdottanut, että Viroon perustettaisiin kansallinen investointipankki rahoittamaan kotimaisia pienyrityksiä ja julkisia hankkeita. Puolue tahtoo myös verottaa kansainvälisiä rahavirtoja sekä estää ulkomaalaisen halpatyövoiman pääsyn maahan. Tukemalla kotimaista työvoimaa Ekre pyrkii kasvattamaan Viron palkkatasoa.

Lähteet: Yle, Viron Yleisradio (1, 2), Bloomberg

8 KOMMENTIT

 1. Aika näyttää. Viro, Latvia ja Liettua ovat kuitenkin kaikki miehitettyjä maita USA:n ja Naton toimesta.

  En usko missään määrin enää eurooppalaiseen demokratiaan tai politiikan sattumiin. Ekren kasvu on annettu tapahtua ja joku syy sille täytyy olla. En usko, että sillä on mitään muuta tarkoitusta, kun kasvattaa kansallistunnetta joka lopulta ohjataan ainakin tässä hetkessä väärään ilmansuuntaan.

  Jos sionistien seuraava ruutitynnyri saadaan tulevaisuudessa käyntiin Baltiassa, kuten kovin yritetty on, koskee se silloin myös Suomea ja Ruotsia. Jälleen on riskinsä, että valkoisia harhaanjohdettuja miehiä kaatuu kymmeniä tuhansia tässä mahdollisessa murhenäytelmässä.

 2. Minkä takia näiden “yhteisöjen” on pakko työntää nokkansa muiden maiden asioihin. Joka vitun paikassa.
  Muodostetaan Viroon Suomalaisyhteisö ja vaaditaan että Ekre on oltava joka hallituksessa ja että rajoja ei saa koskaan avata Euroopan ulkopuolisille.

 3. Kansojen taloudellisen teurastamisen itse uhrin viiltelemisen vaihe alkaa siitä kun oma vaihdantaväline eli valuutta heitetään roskatynnyriin ja usutetaan vieraan vallan vastaava velaksi. Tästä seuraa yhteiskunnan veren eli valuutan valuttamista kansalta, ja leikkauksia, eli kansalle aiheutetaan tuskallisia talous-haavoja.

  Euroa ei voi mikään valtio omistaa, vaan siihen liittyy aina takaisinmaksupakko ylikansallisille teknokraateiile, ja korkovaatimus. Jotka aksiomaattisesti aina johtavat siihen että velkoja saa yhä enemmänja päätäntävaltaa siihen mistä leikataan kansan lihaa seuraavaksi ja reaaliomaisuutta ryöstön kohteena olevasta valtiosta.

  Jani Ketola kirjoitti 8.4.2019 klo 9.15;
  “Puolue tahtoo rahoittaa uudet infrastruktuurihankkeet ulkomaalaisella velalla eikä kansallistetulla kotimaisella valuutalla, mikä merkitsee sitä, ettei Ekren Viro voi olla aidosti itsenäinen.”

  • Ilman omaa rahaa kaikki on turhaa. Suuri kunnioitus minulta virolaisille veljillemme. Hieno maa. Pian taas muijan kanssa käymään siellä. Sieltä on ostettu autot, juustot, limonaatit ja saunaoluet, jotka ovat VÄHINTÄÄN puolet Suomen sikariistohintoja pienemmät.

   Oma raha takaisin → loppuu (((parasiittien))) elätys verovarojemme korkomenoilla kansainvälisen Saatanan taskuun. Watuttaa tuo “kansainvälisoikeudellisten VELVOITTEIDEN” sokea pakkonoudattaminen, joka on perustuslain ja ihmisyyden vastaista!

   Apropoo, oli muuten hieno video tuo Tanskan tempaus. Oi, kunpa oisin saanut olla muu-kaa-na…

   *VASTARINTA ELÄÄ‼*

   …ja uurnilla nähdään!

 4. Olkaa varovaiset EKREn määrittelyssä. Joka osaa viroa, katsokoon googlesta EKRE + Iisrael jne, niin voi havaita, että ehkä juutalaiset eivät pidä EKREstä, mutta EKREn johdossa on hyvin suurta juutalaisvaltion ihailua. Esim. tässä:
  https://www.delfi.ee/archive/martin-helme-vaikerahva-voitlus-elu-eest?id=13336401
  Esimerkkejä on runsaasti. Kutsuisin puoluetta tavanomaiseksi kosher-nationalistien hankkeeksi.
  Sama koskee USA:n ja sen nykyisen presidentin suorastaan sokeaa ihailua.
  Valitettavaa mutta totta.

  • Anonyymi on oikeassa, viron kieltä osaavana olen seurannut Ekre:n tiedotteita ja julkaisuja, melkoista hajontaa juutalaisvallan ihailun puolesta ja vastaan. Voi tietenkin olla kysymys siitä, että arabien vastustaja usein ymmärtämättömyyttään sympatisoi juutalaisia. Virossa U.S.A:n läsnäolo Naton muodossa sitoo maata juutalaiskulttuuriin ja yleinen mielipideilmasto on ristiriitainen. Yleisesti juutalaisista ei Virossa pidetä ja sana juutalainen (juut) tarkoittakin puhekielessä huijaria ja kieroilijaa.

 5. Conservative People’s Party of Estonia is not pro-zionist or pro-EU, they are pro-NATO, because Estonia is dangered by neo-soviet Russia and Estonian membership in NATO deters (to a certain extent) Kremlins from open, or hybrid agression against Estonia, like they did against Georgia and Ukraine by using homo sovieticus minorities (mentally soviet Russians, Abkhasians and Ossetians). Russia do many cybernetic attacks against Estonia. If Russia wouldn’t have agressive foreign policy, EKRE wouldn’t support Estonian NATO membership

  • Greg Johnson says about pro-NATO nationalists in countries bordering with Russia:
   Thus I completely sympathize with the desire of Russia’s neighbors to enter NATO. They would be fools not to. Every nation must worry about securing its basic sovereignty before it can turn its attention to remoter dangers and larger civilizational issues, and Russia’s former dominions are right to see her as the primary threat.
   https://www.counter-currents.com/2014/09/kevin-strom-on-russia-and-ukraine/

Comments are closed.