Koti Uutisia Rotu Viron juutalaiset kampanjoivat maahanmuuttovastaista EKRE-puoluetta vastaan

Viron juutalaiset kampanjoivat maahanmuuttovastaista EKRE-puoluetta vastaan

4
Kuvakaappaus Viron juutalaisyhteisön sivuilta.

Viron juutalaisyhteisö julkaisi kaksi viikkoa sitten kotisivuillaan ilmoituksen, jonka mukaan juutalaiset ovat kehittämässä “toimintasuunnitelmaa” maahanmuuttovastaista EKRE-puoluetta vastaan. Juutalaiset ovat raivoissaan EKRE:n vaalimenestyksestä.

Viron tuoreiden vaalien yksi pääteemoista oli se, ettei valtaosa kansasta tahdo maan joutuvan Pohjoismaiden tavoin rotumuukalaistulvan kohteeksi. Viro on pysynyt Länsi- ja Pohjois-Euroopan maihin verrattuna erittäin valkoisena, mikä suututtaa maan juutalaislobbya.

Juutalaisyhteisön tukemat liberaalit puolueet ovat vaatineet, että Viron “kantaa vastuunsa pakolaiskriisissä”, mikä merkitsisi rajojen avaamista afrikkalaisille ja arabeille. EKRE on puolestaan vaatinut, että rajat pidetään kiinni. Tämän vuoksi EKRE:n äänisaalis kaksinkertaistui edellisiin vaaleihin nähden.

Juutalaisyhteisö vaati julkilausumassaan, ettei EKRE:ä saa päästää Viron hallitukseen kansan tahdosta huolimatta. Toisaalta Viron juutalaisyhteisö tukee sionistivaltio Israelia, joka sortaa maan ei-juutalaisia ja tekee jopa geenitestejä selvittääkseen maahanmuuttajien juutalaisen “rotupuhtauden”

Juutalaisten mukaan monet EKRE:n “julkilausumista hyökkäävät maamme vähemmistöjä vastaan sekä pyrkivät jakamaan yhteiskunnan ‘aitoon kansaan’ ja ‘ulkopuolisiin'”. Sionistit jatkoivat julkilausumaansa seuraavasti:

“Juutalaisyhteisölle kansainvälinen laki ja eurooppalaiset arvot ovat tärkeitä. Tämä sisältää jokaisen kansakunnan itsemääräämisoikeuden [sic] sekä sen, että meidän täytyy varjella valtioidemme sisäistä kulttuurien moninaisuutta.”

Juutalaiset ilmoittivat “tuomitsevansa” kaikki “rasismin, muukalaisvihan ja syrjinnän muodot”, minkä lisäksi he painottivat, että kampanjointi EKRE:ä vastaan on vasta aluillaan.

Lähde: The New Observer

4 KOMMENTIT

  1. Maahanmuuton suosiminen merkitsee muslimitulvaa. Kumma että Viron vähät juutalaiset haluavat muslimeja asuinmaahansa.

    • Juutalaiset haluavat niin paljon kuin mahdollista rotumuukalaisia ja musuja valkoisten maihin koska se heikentää valkoisten maita ja itse valkoisia. Näin he voivat jatkaa Kalergi-suunnitelmaansa pysyen taustalla vaikuttajana.

  2. “Kansainvälisoikeudelliset velvoitteet” taas painavat niskaan. V*tun EU ja YK.

Comments are closed.