Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Juutalaispankki Goldman Sachs vaatii Japania laillistamaan homoliitot

Juutalaispankki Goldman Sachs vaatii Japania laillistamaan homoliitot

1

Juutalaispankki Goldman Sachs vaatii Japania sallimaan homojen avioliitot. Kuten olemme aiemmin uutisoineet, Goldman on yhdessä Deutsche Bankin ja BlackRockin kanssa painostanut myös Kiinassa Hong Kongin hallintoa säätämään homomyönteisempiä lakeja. Kaikki kolme finanssitaloa ovat juutalaisten perustamia.

Juutalaisomisteinen Bloomberg-talousjulkaisu uutisoi, että yhä useammat ylikansalliset korporaatiot pyrkivät painostamaan kansallisvaltioita säätämään kulttuurimarxistisia homolakeja. Juutalaislehti harmittelee, että noin 70 valtiossa on lobbauksesta huolimatta edelleen homovastaisia lakeja.

Bloomberg kirjoittaa, että jättipankit Goldman Sachs, Morgan Stanley ja Barclays ovat erityisen vihaisia Japanille, joka ei salli homojen avioliittoja. Rahaeliitin mukaan Japani on poikkeuksellinen valtio, sillä yleensä homovastaisia lakeja on voimassa enää kehitysmaissa.

Jättipankit ovat yhdistäneet voimansa Amerikan keskuskauppakamarin kanssa painostaakseen Japania sallimaan homoliitot. Rahaeliitin mukaan lakimuutos olisi merkittävä taloudellinen piristysruiske Japanille, sillä uusi avioliittomenettely toisi maahan paljon rikkaita homoja.

Bloomberg kirjoittaa, että homolobby on hiljattain saanut puolelleen myös Singaporen “talouseliitin”. Uutisoimme keväällä, että globalistipankki JPMorgan puolestaan on pyrkinyt edistämään sodomiaa asettamalla homovastaisen lain säätäneen Brunein taloussaartoon.

Lähde: Bloomberg

1 KOMMENTTI

  1. Japani on maailman velkaisin maa. Ihme etteivät ole saaneet mädätettyä vielä pahemmin sitä. Ehkä jotakin pientää “jäynää” pitää heille (((lännen))) keksiä…

Comments are closed.