Koti Uutisia Talous JPMorgan-pankki hyökkää Bruneita vastaan ”homofobisen” lakiuudistuksen vuoksi

JPMorgan-pankki hyökkää Bruneita vastaan ”homofobisen” lakiuudistuksen vuoksi

0

Sionistipankki JPMorgan yrittää painostaa Brunein valtiota perumaan ”homofobiset” lakiuudistuksensa. Pankin mukaan itsenäisillä valtioilla ei tule olla oikeutta päättää omista laeistaan, mikäli lait eivät miellytä kulttuurimarxisteja.

Brunei määritteli hiljattain aktiivisen homoseksuaalisuuden teloituksella rangaistavaksi rikokseksi. Pian lakiuudistuksen jälkeen JPMorgan ja toinen globalistipankki, Deutsche Bank, ilmoittivat käynnistävänsä taloussaarron Bruneita vastaan.

JPMorgan on asettanut Brunein omistamat länsimaissa sijaitsevat hotellit boikottiin. Pankin kaksinaismoralismi on silmiinpistävää, sillä se ei ole koskaan asettanut sanktioita esimerkiksi Israelia vastaan, kun juutalaisvaltio on murhannut palestiinalaisia lapsia.

Israelissa JPMorgan onkin sen sijaan tukenut aktiivisesti ihmisoikeusrikoksia esimerkiksi sabotoimalla palestiinalaisten rahaliikennettä silloin, kun Palestiinan ja juutalaisvaltion välillä on käyty taisteluita. Epäloogista suhtautumista ihmisoikeuksiin selittänee se, että JPMorganin kansainvälisen toiminnan johtaja on Israelin keskuspankin entinen päällikkö, juutalainen Jacob Aharon Frenkel.

Suuret pankit kiristävät Israelin vihaamaa arabivaltiota

JPMorgan ja Deutsche eivät ole ainoita megapankkeja, jotka ovat pyrkineet painostamaan ei-länsimaalaisia valtioita hyväksymään homolobbauksen. Vuosi sitten uutisoimme, kuinka Deutsche on yhdessä Goldman Sachsin ja BlackRockin kanssa painostanut Hong Kongin hallintoa säätämään homomyönteisempiä lakeja. Kaikki kolme finanssitaloa ovat juutalaisten perustamia.

Bloomberg: juutalaispankit rahoittavat homolobbausta nyt Kiinassa

Kansainvälinen finanssieliitti käyttää homolobbausta myös imagotyökaluna. Keräämällä hyvepisteitä puolustaen ”homojen oikeuksia” JPMorgan pyrkii lakaisemaan maton alle sen tosiasian, että pankki on todettu syylliseksi viime vuosikymmenen pahimpiin talousrikoksiin, kuten Libor-ohjauskoron manipulointiin ja valheellisten asuntolainojen kauppaamiseen. Jälkimmäinen rikos aiheutti lopulta kansainvälisen finanssikriisin 2007–2008.

Lähteet: CNN, The Washington Post, The Guardian