Koti Uutisia Sionismi Suuret pankit kiristävät Israelin vihaamaa arabivaltiota

Suuret pankit kiristävät Israelin vihaamaa arabivaltiota

1
Mielenosoitus HSBC:n sionistiyhteyksiä vastaan.

Kansainväliset sionistipankit HSBC ja JPMorgan ovat päättäneet jälleen sotkeutua Lähi-idän politiikkaan tukeakseen Israelin ylivaltaa alueella. Tällä kertaa pankit ovat valinneet uhrikseen Qatarin, jota Israel liittolaisineen syyttää liian läheisistä väleistä Iranin kanssa.

Israel pitää Irania ja sen liittolaista Hizbollahia sionismin vaarallisimpina vihollisina. Qatarin valtio on pyrkinyt toimimaan vaihtelevalla menestyksellä puolueettomana välittäjänä yhtäältä Iranin liittolaisten ja toisaalta Israelin liittolaisten välillä. Israelin liittolaisiin lukeutuvat muun muassa ääri-islamistidiktatuurit Saudi-Arabia ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat.

Saudi-Arabia on vaatinut Qataria hylkäämään neutraalin ulkopolitiikan ja liittymään selvästi Israelin ja ääri-islamistien leiriin. Koska Qatar ei ole suostunut tottelemaan, on valtiota vastaan aloitettu taloudellinen saarto, jonka tavoitteena on pakottaa Qatar alistumaan sionisteille talousromahduksen ja nälänhädän uhalla.

Nyt kansainväliset pankit HSBC ja JPMorgan tukevat sionistien kampanjaa avoimesti. Pankit ovat ilmoittaneet, että ne lopettavat kansainvälisen rahoituksen järjestämisen Qatarille. Samalla pankit vakuuttivat, että Saudi-Arabian rahahanat tulevat pysymään auki. Globalistipankit toimivat siis Israelin ja ääri-islamistien käsikassarana Lähi-idässä.

Jacob Frenkel.

Olemme jo aiemmin uutisoineet, että HSBC ja JPMorgan ovat tukeneet Israelia muun muassa sabotoimalla palestiinalaisten rahaliikennettä silloin, kun Palestiinan ja juutalaisvaltion välillä on käyty taisteluita.

HSBC on myös tukenut Israelin ja länsimaiden välistä asekauppaa sekä edistänyt näin Palestiinan etnistä puhdistusta. JPMorganin kansainvälisen toiminnan johtaja on puolestaan Israelin keskuspankin entinen päällikkö, juutalainen Jacob Aharon Frenkel.

Huhtikuussa Yhdysvaltojen juutalaiset lobbaajat vaativat mediassa “finanssisotaa” Israelin vihollisia vastaan. Qatarin rahoituksen katkaiseminen on oppikirjaesimerkki siitä, mitä finanssisota käytännössä tarkoittaa.

Lähde: The Wall Street Journal

1 KOMMENTTI

 1. > Qatarin rahoituksen katkaiseminen on
  > oppikirjaesimerkki siitä, mitä finanssisota
  > käytännössä tarkoittaa.

  Finanssi-iskut koskevat myös tavallista kansalaista. Sitä ei tule ajatelleeksi, että tallettamalla rahaa pankkiin tulee lopullisesti luopuneeksi omistusoikeudesta siihen. Rahan tilalle saa vain tilimerkinnän, jolla sitten voi käydä kauppaa, mutta ei vapaasti. — Eipä sen puoleen, on se rahakin aika riskaabeli sijoitus. Määräajoin valtiot peruuttavat rahansa. Suomi on peruuttanut markan ja isoimmat setelit eivät käy kaupassa. Ne on peruutettu monessa maassa.

  Pankin konkurssissa tallettajaa huonommassa asemassa on vain osakkeenomistaja.

  Nyt me täällä kaukana pohjolassa vain naureskelemme kuinka ökyrikas sosialisoi toisen ökyrikkaan omaisuuden. — Ei koske meitä! — Mutta omistusoikeus on kuin puhevapaus tai muu ihmis-vapaus se joko on olemassa tai sitten ei. Mitään välimuotoa ei ole.

Comments are closed.