Koti Uutisia Elämäntavat Oululainen kirurgian lääkäri vaatii sukupuolenvaihdoksia jopa 10-vuotiaille

Oululainen kirurgian lääkäri vaatii sukupuolenvaihdoksia jopa 10-vuotiaille

14
Kuvakaappaus: Länsi-Suomi.

Tänä kesänä Suomen homolobby on alkanut kohdistaa yhä suuremman osan Pride-propagandastaan alaikäisiin lapsiin. Kansallismieliset ovat jo vuosien ajan varoittaneet siitä, että “ihmisoikeusliikkeeksi” naamioidun Pride-instituution todellinen tavoite on korruptoida suomalaiset jo nuoresta iästä lähtien.

Kulttuurimarxistinen Länsi-Suomi-lehti haastatteli Oulussa työskentelevää lastenkirurgian erikoislääkäriä ja transuaktivistia Mika Venholaa, jonka mukaan 18 vuoden ikäraja sukupuolen muuttamiselle on “liian korkea”. Venhola on Transtukipisteen aktivisti.

Oulun yliopistollisessa sairaalassa toimivan Venholan mukaan “juridisen sukupuolen” muuttamisen tulisi olla mahdollista huomattavasti 18-vuotiaita nuoremmille, sillä monet lapset ovat hämmentyneitä sukupuolestaan jo 10-vuotiaina. Venholan mukaan sukupuolihämmennys voidaan ratkaista esimerkiksi merkitsemällä 10-vuotiaan pojan passiin sukupuoleksi “Nainen”.

– On päivänselvää, että pelkkä kalenteri-iän tuijottaminen ei kerro ihmisestä kauhean paljon. Meillä on 14-vuotiaita kavereita, jotka ovat hyvinkin aikuismaisia ajatusmaailmaltaan, transuaktivisti perusteli näkemystään medialle.

Lähde: Länsi-Suomi

14 KOMMENTIT

 1. Aikuismainen 14-vuotias?

  Ehkä olisi sitten parempi ettei passissa tai missään kaavakkeissa olisi kohtaa sukupuolille lain? Sitten ei ahdista se passissa oleva kirjain. On taatusti rankkaa, kun passi polttelee mielessä alati. Ei pysty nukkumaankaan pahan passin takia.

  Antaa näiden myrkyttää ja silpoa itsensä.

  • Sukupuolenvaihdoksen elinikäiskustannukset ovat 60000 – 120000 Euroa. Ei ihme että lääketeollisuus ja Suomen sosialistis-fasistinen globalistihallinto lobbaa tätä trans-agendaa myös kouluihimme.

   • Sosialisti-fasistinen hallitus? Hohhoijaa. Mistäs tuon keksit? Eiköhän olisi parempi puhua oikeilla nimillä kuten kansanpetturihallitus, globalistihallitus, nukkehallitus, kapitalistihallitus. Eiköhän se ole kaikkea noita. Sosialismilla tai fasismilla ei ole mitään tekemistä Suomen hallituksen kanssa.

 2. “Meillä on 14-vuotiaita kavereita, jotka ovat hyvinkin aikuismaisia ajatusmaailmaltaan”
  Eikös ne pedofiilitkin perustele perversioitaan näillä sananparsilla?

 3. Minä ilmoittaisin hänestä lastensuojeluun. Aivothan ovat “valmiit” vasta n. 25-vuotiaana, mikä tämä hullu ukko on vierittämään vastuuta aivan pienille lapsille. Verrattavissa siihen että laitetaan 10-vuotiaat vaikkapa auton rattiin.

 4. Mika Venhola on erittäin sairas niljake. Tämä nykymeno on kyllä jotain aivan uskomatonta. Suomen sionistinen hallitus, ministerit, “kansanedustajat”, valemedia (valtamedia), Homolobby ym lobbaa hinttien, transujen, pedofilian ja kaiken muun sairaan paskan puolesta. Valemedia lobbaa homopropagandaa aivan kokoajan Ja nyt hallituksen tärkein prioriteetti on tuoda ISIS-terroristit kakaroineen Suomeen. Aivopestyt kansalaiset äänestää näitä samoja pellejä yhä uudestaan ja uudestaan , ei siihen tarvita kuin muutama “lupaus”, kauniita sanoja ja kahvit vaaliteltalla. Vaikka sama se on ketä äänestää, koska äänestämisellä EI voi vaikuttaa yhtää mihinkään. Se on aivan turhaa. Sitten nämä kyllästynet kansalaiset voivat äänestää valeoppositiopuolue PS eli Perusjuntteja, jotka kusettavat kansalaisten äänet. Jussi Halal-aho ja Laura Huhtasaari ym perussionistit kumartavat Israelille, EU:lle ja globalismille. Perussuomalaiset on aivan samanlainen kansanpetturipuolue kuin kaikki muutkin valtapuolueet. Kuinka helvetin tyhmiä nämä nykysuomalaiset on? Onko juomaveteen laitettu jotain vai mitä?

 5. to be fair, hän ei sanonut, että kirurginen sukupuolenvaihdos 10 vuotiaana, eli ikuisesti märkivä haava kulkusten tilalta, joka varmasti naurattaa oikeita radikaalifeministejä, että pojat nykyään kulttuurillisesti laitetaan silpomaan itsensä, vaan vain paperiin byrokraattinen merkintä.

  • Joku voisi tehdä kansalaisaloitteen että Suomessa ei enää anneta parittomia tai parillisia numeroita sosiaaliturvatunnuksen loppuun. Täytyy lopettaa jaottelu naisiin ja miehiin, niin saadaan nuo mielisairaat vassarit ja muut kommarit hiljaisiksi tämän asian saralla!

   Mitäköhän siitä tuumaisivat?

   • Vassarit varmaankin keksisivät uuden asian josta nillittää. Tai sitten eivät olisi tyytyväisiä lain tähän uuteen sukupuolettomaan systeemin. Itse asiassa uskon tähän jälkimmäisenä mainittuun!

 6. Sukupuolia ei ole olemassa, mutta voi olla “feministi” ja transu kuitenkin?

Comments are closed.