Koti Uutisia Rikos Juutalaisjohtajat Trumpille: valkoinen nationalismi on pahasta, sionismi hyvästä

Juutalaisjohtajat Trumpille: valkoinen nationalismi on pahasta, sionismi hyvästä

13
Juutalaisjohtajien mukaan Palestiinan väkivaltaisen sionistimiehityksen vahvistaminen on oikeutettua, kun taas valkoinen kansallismielisyys on tuomittavaa. Kuvakaappaukset: Voice of America, Yleisradio.

Pittsburghin kaupungin juutalaisjohtajat vaativat Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpia “tuomitsemaan” valkoisen kansallismielisyyden. Juutalaiset esittivät vaatimuksensa, sillä Trump vierailee tänään kaupungissa.

Trump päätti matkustaa Pittsburghiin rauhoittelemaan juutalaisia, sillä poliisi epäilee maahanmuuttokriittistä miestä hyökkäyksestä paikalliseen synagogaan. Sosiaaliseen mediaan kirjoittamissaan viesteissä mies kertoi motiivikseen sen, että merkittävä määrä vaikutusvaltaisia juutalaisia lobbausjärjestöjä kannattaa väestönvaihtoon johtavaa maahanmuuttopolitiikkaa länsimaissa.

Maahanmuuttoon liittyvä kaksinaismoralismikeskustelu tuleekin varjostamaan Trumpin vierailua, sillä aiemmin juutalaisjärjestöjen johtajat ovat kiitelleet presidenttiä tämän päätöksestä siirtää Yhdysvaltojen suurlähetystö Tel Avivista Jerusalemiin. Suurlähetystön siirtoa pidettiin niin sionistien kuin antisionistienkin riveissä Amerikan siunauksena kymmeniä vuosia jatkuneelle Palestiinan väkivaltaiselle juutalaismiehitykselle.

Juutalaisjohtajat toisin sanoen vaativat länsimaisen valtion päämiestä tuomitsemaan valkoisen nationalismin länsimaissa mutta tukemaan juutalaista rotupolitiikkaa Lähi-idässä. Yhtäältä vaaditaan rotupuhdasta Israelia ja toisaalta sekarotuisia Eurooppaa ja Amerikkaa.

Pittsburghilaisen juutalaiskomitean jäsen Tammy Hepps otti jo etukäteen uhmakkaan asenteen Trumpia kohtaan toteamalla, ettei presidentillä ole oikeutta ilmaista omaa mielipidettään juutalaisille. Sen sijaan presidentin täytyy kuunnella juutalaisten vaatimuksia ja pitää oma suunsa kiinni.

– Juutalaisen tradition mukaan vieraillessasi talossa, jossa surraan, sinä et puhu, sinä kuuntelet, Hepps uhosi.

– Presidentti Trump, et ole tervetullut Pittsburghiin ennen kuin tuomitset täysin valkoisen nationalismin, jyrisi puolestaan juutalainen lobbausjärjestö nimeltä Bend the Arc.

Joukko Amerikan vaikutusvaltaisimpiin kuuluvia juutalaisjärjestöjä tahtoo toisin sanoen maailman, jossa Israel voi surutta tappaa esimerkiksi palestiinalaisia, libanonilaisia, iranilaisia ja syyrialaisia ihmisiä samalla kun Euroopalta ja Amerikalta evätään oikeus suojella verenperintöään siirtolaisvyöryltä.

Lähde: Yle

13 KOMMENTIT

 1. “Paikalla oikeudessa oli myös juutalaisyhteisön jäsen, 64-vuotias Jon Pushinsky, kertoo Washington Post (siirryt toiseen palveluun).

  Hänen mukaansa on tärkeää näyttää, että yhteisö pysyy vahvana ja nousee ylös myös vihollisen edessä”

  = Yhteisö pysyy “vahvana” ja nousee valkoista rotua vastaan… juutalaiset ovat parasiitteja, itsepä ovat tämän konfliktin aiheuttaneet, joten kestäkööt seuraukset!

 2. “Presidentti Trump, et ole tervetullut Pittsburghiin, ennen kuin tuomitset täysin valkoisen nationalismin, jyrisi puolestaan juutalainen lobbausjärjestö nimeltä Bend the Arc.”

  On ne röyhkeitä. Voiko juutalaisille sanoa, että: Ette ole tervetulleita Suomeen, ennen kuin tuomitsette juutalaisen nationalismin Israelissa. Lisäksi poistatte laista kohdan, jossa todetaan, että Israel on juutalainen valtio.Sen tilalle laitatte lauseen, että Israel on monikulttuurinen ja monietninen valtio. Vasta sitten voitte aukoa päätänne muille.

  • Ts. Toiseuden yletön palvominen on siis hyvästä, mutta omista asioista huolestuminen ja omien puolesta toimiminen pahasta? Kunhan vain tarkistin 😀 Onko Eki-sedällä haave päästä kansojen oikeamielisten listalle, kun noinkin aktiivisesti käy kommentoimassa, täällä “pimeyden ytimessä” 😀

   • Ilmeisesti kehoitus Tooran ja Talmudin selaamiseen on mennyt kuuroille korville. Miten olis Erkille Mein Kampf sitten, jos ei ekumeeninen kirjallisuus kiinnosta?

   • Viimeksi kun tarkistin, lukee Suomen laissa yhä että lasten turvallisuudesta huolehtiminen on vanhempien primääri velvollisuus, jonka laiminlyöminen voi johtaa vaikkapa huostaanottoon.

    Ikävä kyllä päättäjämme ovat tehneet tästä turvallisuudesta huolehtismien tuhat kertaa vaikeampaa kuin ennen, jo pelkästään levottomien testosteronipommien massamaahantuonnilla.

    Niin naurettava ja ristiriitaisia päätöksiä tekevä hallitus voi olla olemassa vain jos sitä johdatetaan työkaluna kansanryöstöön ulkomailta käsin.

 3. – Juutalaisen tradition mukaan vieraillessasi talossa, jossa surraan, sinä et puhu, sinä kuuntelet, Hepps uhosi.

  Painu etsimään niitä “Laintaulujasi” ja lue ne “päästä päähän”, jonka jälkeen pidät turpavärkkisi kiinni kunnes messias tulee sotaväkensä kanssa. Liekö pelastamaan sinua vaiko Hänen omaksi turvatkseen ettei joudu tapetuksi toiseen kertaan.

 4. Kuinka usein pitää törmätä tähän tyhmään olkiukko-argumentointiin, että länsimaiden pitää tuhota itsensä koska “valkoiset ihmiset katsovat olevansa muita parempia”?

  Ottamatta huomioon että näin ajattelevat kaikki muutkin itsestään, käytännössä totuus on että katsomme, empiirisenkin todistusaineiston valossa, että valkoisten toteuttama yhteiskuntamalli on parempi. Että länsimaiset arvot ovat ylivoimaisia. Tällä ei ole mitään tekemistä väitetyn “suprematismin” kanssa.

  Tämän todistaa jo se että juuri valkoisten yhteiskunnassa kaiken maailman vähemmistöt ja muissa yhteiskunnissa mutaan poljetut, kuten naiset, ovat saaneet sitä tasa-arvoa ja arvostusta, jonka puutteesta tänään valkoisia haukutaan rasisteiksi.

  On ironista että vaikka juuri tasa-arvo, oikeudenmukaisuus, rehellisyys, huono-osaisten huomioon ottaminen ovat niitä länsimaisia arvoja, ovat rasismi-huutoja valkiihoisten naamaan huutelevat edustamassa juuri näitä arvoja.

  Aivan kuin arvot olisivat jotakin kameleontteja, jotka voivat olla hyviä vain silloin kun niitä edustaa tietyn väriset ihmiset? Tai pitäisikö sanoa, George Soroksen kaltaiset juutalais-kansanmurhaajat?

  https://www.youtube.com/watch?v=n3wcjwY4mz8

  “We Should Not Be Reluctant to Assert the Superiority of Western Values”

Comments are closed.