Koti Uutisia Kotimaa Suomen juutalaisjohtaja valehtelee Vastarintaliikkeen ja Magneettimedian “uhkailevan” juutalaisia

Suomen juutalaisjohtaja valehtelee Vastarintaliikkeen ja Magneettimedian “uhkailevan” juutalaisia

9

Suomen juutalaisjohtaja Yaron Nadbornik valehtelee Seura-lehden tuoreessa haastattelussa, että Pohjoismainen Vastarintaliike sekä Magneettimedia-verkkojulkaisu “uhkailisivat” maan juutalaisväestöä. Todellisuudessa kumpaakaan tahoa ei ole koskaan syytetty saati tuomittu laittomasta uhkauksesta.

Nadbornik puhui haastattelussa tuttuun tapaan Suomen juutalaisten rahantarpeesta. Rahankerjäämisestä on tullut Suomen juutalaisyhdistyksille jokavuotinen perinne, jolle valtamedia antaa runsaasti palstatilaa.

Rahan lisäksi haastattelussa käsiteltiin suomalaista sananvapautta, jota Nadbornik vaikuttaa pitävän aivan liian laajana. Nadbornikin mukaan on ongelmallista se, ettei esimerkiksi “negatiivinen suhtautuminen” juutalaisia kohtaan ole (toistaiseksi) rikos.

– Me yritämme puuttua vihapuheeseen netissä, ja se onnistuu aika huonosti. Ongelma on se, että jotta poliisi puuttuisi henkilön toimintaan, hänen täytyisi tehdä rikoksia. Negatiivinen suhtautuminen ei ole rikos. Jos joku väittää, että juutalaiset hallitsevat maailmaa, se on luultavasti poliittinen mielipide, ei välttämättä rikos, Nadbornik harmitteli.

Haastattelun mielenkiintoisimmassa osiossa juutalaisjohtaja kuitenkin syyttää Vastarintaliikettä ja Magneettimediaa uhkailusta, joka on aito rikosnimike.

– Uhkauksia on aikaisemmin tullut Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen tai Pohjoinen Perinne -yhdistyksen taholta, sekä Magneettimedian kautta, Nadbornik valehteli.

Vastarintaliikkeen ei todettu edes järjestön kielto-oikeudenkäynnissä syyllistyneen esimerkiksi laittomaan uhkaukseen, kiihottamiseen kansanryhmää vastaan tai kunnianloukkaukseen. Poliisihallituksen mukaan Vastarintaliikkeen “verkkosivuilla ja lehdissä julkaistavat artikkelit pyritään kirjoittamaan siten, että rikosepäilyihin ei syntyisi aihetta yksittäisen tekstin pohjalta”.

Myöskään Magneettimediaa koskenut sananvapausoikeudenkäynti ei sisältänyt uhkaussyytteitä tai -tuomioita. Sen sijaan Magneettimedia tuomittiin artikkeleista, jotka valottivat varakkaiden juutalaislobbareiden roolia kansainvälisen politiikan kulisseissa.

Lähde: Seura

9 KOMMENTIT

 1. Se on helppo valehdella medialle jostain olemattomista uhkauksista, mutta tämä pelle ei ole kertaakaan näyttänyt mitään todisteita mistään uhkauksesta, kunhan perusjutkuna on valehtelemassa ja vaatimassa lisää rahaa… vielä viime vuonna kävelin töihin tuon seurakunnan ohi joka päivä, enkä koskaan havainnut mitään häiriköintiä tai vahingontekoja tuolla alueella, ei näkynyt tarran tarraa liittyen “antisemitismiin”. Pelkkiä valheita levittelevät, niin kuin aina.

  • Jos juutalainen syyttää ihmistä, tai tahoa….todistustaakka on tuolloin AINA syytetyllä.

   M.O.T.

    • Vapisen viiltävän sanansäilän edessä 😀 Jo pelkkä nimimerkkikin on, niin kekseliäs, että henkeä salpaa 😀

    • Juutalaisen puhuessa vastuu siirtyy kuuntelijalle. Antifarikset ovat alkaneet numeroida jäsenensä, kun kukaan ei pöllypäissään jaksa muistaa mitään nimiä ja joku lukutaitoinen näki Aku Ankan taskukirjasta, että Karhukoplakin käyttää numeroita.

     Prkl, meille Pohjoisen Pakanoille pitää valtion ja juutalaisten lahjoittaa huomattava summa rahaa, koska punarkkifat pelottelee meitä ja pitää sen takia kiristää turvatoimia. Tai ainakin ostaa vahvempaa sinappia.

 2. En olisi ikinä arvannut, että juutalainen voisi valehdella tai vaatia rahaa itselleen.

 3. He uhkailevat koko ajan sillä mitä tapahtuu jos menee “rasistien” kelkkaan. Kun on rangaistusvalta ja väkivaltamonopoli niin se uhkailu onkin kieltämättä helpompaa.

 4. On siinä uskovaisia! Eivät luota Jumalaan. Istutaan synagogassa ja annetaan valtamedialle (juutalais omisteisia) haastatteluja kuinka on täällä “pelätään mennä illalla nukkumaan” kun ei ole “turvallista tilaa” kun on ihmisiä, joilla on erilaisia mielipiteitä ja ajatuksia kuin meillä juutalaisilla.
  Helsingin Sanomien äpärä -lehdessä “Metrossa” uutisoitiin juutalaisten kokovan uhkaa “äärioikeiston” suunnalta, mutta aivan kuten Saksassakin lisääntyneen antisemitismin ja terroritekojen synagogia vastaan ovat vastuussa muslimit ja vasemmisto -anarkistit.
  Sitä en millään jaksa ymmärtää, että kaikkien muiden kansakuntien on tultava toimeen “omillaan” ilman mitään erityisasemaa tässä maailmassa. Ja olemme silti kuin “viilipyttyjä siitäkin huolimatta, että Israelin kummilapsi ISIS tappaa joka päivä Euroopassa goyimeja, emmekä itke, vaikka tuommekin aiheellisesti huolemme ja suuttumuksemme esiin siitä rikollisesta tilanteesta, joka on ulosmitannut yhteiskuntarauhamme lähes koko EU:n alueella erään saksalaisen lehmän takia. Sen sijaan juutalaiset, jotka ovat poliittisia eläimiä “kutomaan verkkojaan” globaalisti eivät lakkaa nillittämästä joka ainoasta herneestä joka on pilvenpiirtäjän korkuisen tyyny kasan alla. Nämä hysteeriset pelkurit eivät käsitä sitä, että mitä enemmän he tuovat itseään esiin, sitä enemmän kaikki tyrttyvät heihin kuin “vuoden turhimpaan julkkikseen” “Tuksuun”, joka “tuksuttulee” milloin missäkin ja milloin mitenkin päin.
  Neuvoni on kipa -päille. Syökää suomalaista kaurapuuroa, vaikkakaan sitä ei ole sirpillä teurastettu. Se kasvattaa luontoa ja sen voimalla jaksaa hävitä, sillä olemmehan suomalaisia. Eli “maanantai-ihmisiä”.

Comments are closed.