Koti Uutisia Ulkomaat KKK-asuihin pukeutuneet henkilöt viharikostutkinnan kohteena

KKK-asuihin pukeutuneet henkilöt viharikostutkinnan kohteena

6

Kahdeksan KKK-asuun pukeutunutta henkilöä nähtiin Pohjois-Irlannissa muslimien yhteistilojen läheisyydessä. Kuvat levisivät laajempaan julkisuuteen sosiaalisen median kautta. Välikohtaus tapahtui viime lauantaiyönä.

Paikallisen poliisin George Hamiltonin mielestä tempaus oli “ällöttävä ja mauton”. Hamilton lupasi, että tapaus tutkitaan perin pohjin. Tempausta tutkitaankin viharikoksena.

KKK-pukutempaus ei ole ensimmäinen muslimeihin kohdistuva “isku” Pohjois-Irlannissa tai edes kyseisen rakennuksen kohdalla. Aiemmin rakennukselle on tuotu esimerkiksi sianpäitä.

Lähde: RT

6 KOMMENTIT

  1. Irlanti kuuluu irkuille, “integroituneet” voivat lähteä sinne kotimaahansa takaisin integroitumaan.

  2. Henkilö, jonka käytöstä ohjaa islam, on vaaraksi muille joko suoraan tai epäsuorasti. Useimmat muslimit eivät viiltele mielestään vääräuskoisten tai ateistien kurkkuja auki. Tämänkin viestin lukijoista monet ovat ehkä keskustelleet muslimin kanssa ilman mestatuksi tulemista. Mutta nämä “rauhalliset” muslimit mahdollistavat jihadisteja tuottavan muslimipopulaation olemassaolon.

    Jos syntyy muslimimaahan, on pakko olla muslimi, muuten käy huonosti. Jos henkilö ei jätä islamia päästyään pois tuollaisesta tilanteesta, hän on aito muslimi. Pohjois-Irlannissa asuva muslimi ei ole hyvin integroitunut. Jos olisi, hän olisi jättänyt islamin.

    http://islamsfatalflaw.blogspot.com

  3. Paikallisia partiolaisia tulossa pikkujouluista, heillä pientä etuottoa Halloweniin. Ja tuollaisesta poliisijuttu, minä tarjoaisin tuopilliset lähipubissa.

  4. Ja PAH! Hehän olivat vain “talviturkkiin” vaihtaneita musliminaisia.

Comments are closed.