Koti Uutisia Juutalaiset voittivat oikeuden eläinrääkkäykseen New Yorkissa

Juutalaiset voittivat oikeuden eläinrääkkäykseen New Yorkissa

5

Kansallinen Vastarinta uutisoi heinäkuussa, että eläinrääkkäykseen kyllästyneet asukkaat ja eläinoikeusaktivistit ovat haastaneet juutalaisia oikeuteen New Yorkissa. Nyt oikeus on ratkaissut jutun juutalaisten eduksi.

UK_rabbi_raakkays

Ryhmä New Yorkin brooklyniläisiä asukkaita haastoi neljä rabbia, useita juutalaisia seurakuntia sekä kaupungin oikeuteen pyrkimyksenä lopettaa juutalaisten vuosittaiset eläinrääkkäysrituaalit. Uskonnollinen rituaali pitää sisällään kanojen retuuttamista ympäriinsä ja niiden teurastamista julkisilla kävelykaduilla.

Maanantaina Manhattanin korkeimman oikeuden tuomari Debra James päätti, että uskonnollinen rituaali saa jatkua ennallaan. Juutalaisten rituaalista on tullut myös merkittävä varainkeruutapahtuma, sillä osallistujat ostavat kanoja seurakunnilta ja tekevät samalla lahjoituksia.

Rituaalin ideana on, että rääkkäämällä kanaa ja rukoilemalla samanaikaisesti juutalainen siirtää syntinsä kanalle. Lopulta kana tapetaan, jolloin synnit “katoavat”. Rituaalia harjoitetaan jom kippur -juhlaa edeltävänä kymmenenä päivänä.

Kuvia vuosittaisesta tapahtumasta voi katsoa aiemmin julkaisemastamme uutisesta “Newyorkilaiset haastavat juutalaisia oikeuteen eläinrääkkäyksestä”.

Lähde: Patch.com

5 KOMMENTIT

  1. Mun harjoittamaan vähemmistöuskontoon kuuluu, että jutkua potkitaan aina tasatunnein kuunkierrosta huolimatta. Sen nimi on jutkick. Toivottavasti saan oikeuden harjoittaa uskontoani täällä Suomessa. Muuten haastan koko Suomen oikeuteen koska razzismi ja ihmisoikeudet. Rituaalin ideana on, että jutkujen synnit siirtyvät jutkuille tuplana eli double shit odottaa heheheh.

  2. Tietysti. Kaikki on sallittua, kun on oikea klyyvarikerroin. Lapsia saa silpoa, eläimiä kiduttaa ja eläkerahastoja kusettaa huijarilainoilla. Koska Hitlerin tyhjiöpumput, kaasukammiot, paineilmavasarat ja 6 000 000 000 000 000.

  3. Kyllähän tuo harmittaa, että Aatulla jäi hommat kesken aikoinaan. Tätäkään paskaa ei tarvitsisi katsella tänäpäivänä, jos asiat olisi mennyt toisin silloin joskus.

  4. Ei kai kukaan tosissaan luullut, että Amerikassa voisi voittaa oikeusjutun asiassa, mikä käsittelee juutalaista uskoa. Jos kana-betanque ois ollu kiellettyä ja juutalais-yhteisö ois nostanut oikeusjutun uskonharjoittamisen estämisestä…..niin, jokainen lukija täällä ois tietäny lopputuloksen. Läpi ja lajivalikoimaan ois lisätty vielä kana-baseball. Varmaan kanan lento ois kuvannoillistanu…..niin, holokaustia tietysti. Miten??…en yhtään tiedä, mut siihen se noiden kanssa aina menee, jos niiltä jotain koittaa kieltää. Ooteko koskaan muuten miettiny asian ironiaa? Juutalaisille annettiin Israel….lähi-idän ja arabian niemimaan ainoa kolkka missä ei ole pisaraakaan öljyä!!1 Aina ei voi voittaa, edes juutalainen.

Comments are closed.