Koti Uutisia Ruotsiin saapuu jopa tuhat pakolaista päivässä – suurin osa tulee Suomeen

Ruotsiin saapuu jopa tuhat pakolaista päivässä – suurin osa tulee Suomeen

1

UK_tuhat_pakolaista

Ruotsiin saapuu 800–1 000 pakolaista päivässä. Huolestuttavinta on se, miten suurin osa näistä pakolaisista jatkaa matkaa Suomeen, koska Suomessa on parempi mahdollisuus saada oleskelulupa.

“Suurin osa heistä on irakilaisia, jotka haluavat Suomeen. He uskovat, että heillä on suurempi mahdollisuus saada oleskelulupa sieltä”, kertoo Ruotsin maahanmuuttoviraston tiedottaja Fredrik Bengtsson.

Jopa Ruotsin rautatieyhtiö on ilmoittanut, että se lisää kuljetuskapasiteettia pohjoisen junakuljetuksiin, joiden avulla pakolaiset saapuvat Pohjois-Ruotsiin ja jatkavat matkaa Tornioon ja taas syvemmälle Suomeen.

 

Lähde: Iltalehti

Aiheeseen liittyen: Mielenosoituksia Suomessa hallitsematonta pakolaisvirtaa vastaan

1 KOMMENTTI

  1. Niin. Olen tätä ääneen ihmetellyt aina kun tilaisuus on koittanut.
    Miksi helvetissä ei jo suurlähettilästä oteta puhutteluun ja vaadita selitystä tästä ongelmien vyöryttämisestä naapuriin? Kun vähemmästäkin on suurlähettiläitä puhuteltu, niin miksi ei sitten tässä, kun kerran valtamediakin on jo myöntänyt kyseessä olevan “pakolais KRIISIN”, eikö silloin KRIISItilanteessa pitäisi ottaa järeämpiä keinoja käyttöön?
    Diplomatia on ensimmäinen keino jolla tähän kyetään puuttua, vaan kukaan ei uskalla entistä siirtomaaisäntäämme vastustaa.

    Ja kun kerran Helsinki on se joka tämän(kin) asian päättää, niin sullokoot joka helvetin tulijan kehä-III;n sisään, turha muuta, eheää Suomea on alistaa tälle mielipuolisuudelle.

Comments are closed.