Koti Artikkelit Juutalaiselle veroparatiisimiljardöörille Suomen veronmaksajilta “koronatukea”

Juutalaiselle veroparatiisimiljardöörille Suomen veronmaksajilta “koronatukea”

9
chaim-poju-zabludowicz-cayman-tax-haven-veroparatiisi-juutalainen-jew
Chaim Poju Zabludowicz.

Tällä viikolla on käynyt entistä selvemmäksi, että Suomen “vihervasemmistolaisen” hallituksen lupaamat “koronatuet” ovat kohdistuneet konkurssin partaalla olevien pk-yritysten sijaan poliittisesti verkostoituneille ja upporikkaille eliittiliikemiehille. Lisäksi suomalaiset veronmaksajat on pakotettu tukemaan rahamiehiä, jotka ovat piilottaneet liiketoimintansa veroparatiisijärjestelyiden taakse.

Erityisen näkyvää huomiota sai Postin toimitusjohtaja Turkka Kuusisto, joka omistaa vaimonsa kanssa konsulttiyhtiön, jolla on 339 000 euron voitonjakokelpoiset varat. Lisäksi Kuusisto saa Postin toimitusjohtajana Suomen veronmaksajilta 37 500 euron kuukausipalkan. Tästä huolimatta valtion perustama Business Finland totesi, että korona “uhkaa” Kuusiston toimeentuloa niin rajusti, että tämä sai 100 000 euron maksimituet veronmaksajilta. Viime syksynä Kuusiston epäiltiin mediassa kiertävän veroja omakotitalohankkeensa kautta.

100 000 euron maksimiavustukset sai myös Tampereen Tapparan taustayhtiö Tamhockey Oy, jonka suurin omistaja on juutalainen rahaelitisti ja Suomen rikkain kansalainen, Chaim Zabludowicz. Juutalainen on aiemmin ollut muun muassa Alexander Stubbin tärkein poliittinen rahoittaja.

Zabludowicz on jo pitkään ollut tunnettu nimi paitsi sionisti- myös rappiotaidepiireissä. Hänen juutalainen perheensä rikastui alkujaan hämärällä asekaupalla sionistisille sotarikollisille, mutta siirtyi myöhemmin pörssikeinotteluun ja politiikan manipulointiin.

Kansallinen Vastarinta kirjoitti miljardööristä artikkelissa, joka paljasti ensimmäisenä mediana Zabludowiczin roolin Caymansaarille perustetussa salaisessa Unami International Limited -veroparatiisiyhtiössä. Artikkelissa esitellyt Zabludowicziin kohdistuneet korruptiotutkinnat Yhdysvalloissa, Britanniassa ja Israelissa herättävät painavia kysymyksiä hänen suhteistaan Suomen poliittiseen eliittiin.

Tapparan Zabludowicz omistaa liechtensteinilaisen trustin kautta, mikä on tyypillinen veronkiertojärjestely (toistaiseksi Suomen viranomaiset eivät ole aloittaneet asiasta rikostutkintaa). Toisin sanoen veroparatiiseja ammattimaisesti hyödyntävä Suomen rikkain kansalainen ja Kokoomuksen tärkeä rahoittaja on “vihervasemmistolaisen” hallituksen mukaan yksi niistä yrittäjistä, jotka kaipaavat tällä hetkellä kipeimmin veronmaksajien apua.

Lähteet: Iltalehti (1, 2), Yle

9 KOMMENTIT

 1. Herrat kierrättää rahaa hyville veljille. Koronatukea annetaan niille, jotka eivät sitä tarvitse ja samaan aikaan pienet ja keskisuuret yritykset menevät joko vararikkoon tai pelastavat firmansa kalliilla lainoilla.

  Korona on suuri bisnes ja koplaus, jolla köyhien rahat siirretään rikkaille.

  • Valtaa pitävät eivät koskaan anna hyvän kriisin mennä hukkaan. Koronaa käytetään siirtämään pk-yritykset muutaman ison sijoitusyhtiö haltuun. Kun koronaepidemia laantuu niin nämä firmat lopetetaan Suomessa ja korvataan GloboHomon halpatuotannolla kehitysmaissa.

  • No koronatukia jakava vastuuministeri on kylläkin kepun elinkeinotteluministeri Mika Lintilä. Mikäli demari, vasuri tai vihreä olisi tällaista kapitaalikommunismia harrastanut kuin Lintilä yrityssossutukijaolla Businessa Finlandin kautta, niin valtamedia olisi vaatinut eroa ja ministeri olisi jo eronut. Paljon suuremmat ja varsinkin kalliimmat mokat kuin Postikohussa Paaterolla. Kaverikapitalistit myös valtamedian mediamogulit suojenevat omaa porvarilottovoittojakajaa. 100.000 arvontavoittoja sulle ja sulle ja sulle..

 2. MV-lehti julkaissut ihan järkevää tekstiä:

  “Syy talouskasvuun ei suinkaan ole ihmisten tarpeet vaan velka. Korona on paljastanut velkaan perustuvan talouden riskialttiuden. Luulo, että keskuspankit kuten EKP laskevat rahan liikkeelle ja pankit lainaavat tallettajien rahaa, on väärä.

  Pankit luovat rahan tyhjästä myöntäessään lainaa. Kun velka maksetaan takaisin, raha katoaa. Valtioiden, yritysten ja ihmisten on otettava jatkuvasti uutta velkaa, jotta taloudessa olisi rahaa. Se, että veloista tehdään euromaiden tai globaalin maailman yhteisiä, ei poista velkaantumista.

  Suomen arvioitu lisävelan tarve on 20 mrd. Kun kriisi helpottaa ja rahat on syöty, valtiot yrittävät lopettaa velkaantumisen. Viennin avulla ne kahmivat talouteensa toisten ottamaa velkarahaa. Kaikki eivät voi voittaa. Häviäjät, velkojen viimeinen kaatopaikka, ovat kehitysmaat.

  Voittajia ovat velan antajat, joille taloudellinen ja poliittinen valta siirtyy. Finanssipiirien varallisuus onkin 10-kertainen maapallon varallisuuteen nähden. On vain yksi maapallo, joten sitä todellista rahaa on korkeintaan 1/10.

  Viruskin voi kaataa velkatalouden, eikä sen riskejä voi välttää hyvällä taloudenpidolla tai rakenne-uudistuksilla. Sen voi korjata vain rahareformilla, jossa valtio huolehtii riittävästä rahan määrästä taloudessa. Valtion luomaa rahaa voidaan suunnata myös julkisiin menoihin, ympäristöhankkeisiin ja muuhun reaalitalouteen, jotka ovat vakaan talouden perusta.”

 3. muistakaa veljet, että se mitä nyt tapahtuu on lopulta meille hyväksi. petetyt ja vääryyttäkokeneet suomalaiset liittyvät lopulta meihin. itsekin olen petetty ja kokenut vääryyttä valtion toimesta. tästå syystä silmäni aikoinaan avautuivat

 4. Eräs fakta on että myös keksintöjä, jopa ihmisten tautien torjumiseen välttämättömät, eivät saa hyväksyntää eikä otsikoita ennenkuin juutalais-mafia on jollakin tavalla saanut kyseisen innovaation käsiinsä.

  Tässä yksi keissi, että toimivat syöpälääkitys, joka tehosi myös dementiaan ja AIDSiin, vaiettiin sekä terrorisoitiin viranomaisvoimin kunnes juutalainen korporaatio sai huijattua itselleen monopoli-oikeudet:

  https://uutisiahauskastijakiinnostavasti.wordpress.com/2020/03/23/miten-meita-huijataan-onko-maailman-tehokkaimman-laakityksen-estaminen-tappanut-jopa-miljoonia-ihmisia/?wref=tp

Comments are closed.