Koti Artikkelit Stubbia rahoittaneella juutalaisella salainen veroparatiisiyhtiö – valtamedia vaikenee

Stubbia rahoittaneella juutalaisella salainen veroparatiisiyhtiö – valtamedia vaikenee

4

Rikkaimmaksi Suomen kansalaiseksi useana vuonna nimetty juutalaiseen asekauppiassukuun syntynyt Chaim Poju Zabludowicz on toiminut kauan omistajana, johtajana ja sihteerinä salaisessa veroparatiisiyhtiössä. Yhtiön olemassaolo selvisi tietovuodossa jo 2017, mutta yksikään valtamedia ei ole uutisoinut asiasta sanallakaan.

Chaim Poju Zabludowicz.

Kansallinen Vastarinta on tiettävästi ensimmäinen media, joka nostaa esiin Zabludowiczin roolin Caymansaarille perustetussa salaisessa Unami International Limited -yhtiössä. Unamin tiedot tulivat julki 2017 Paratiisin paperit -vuodon myötä, mutta tiedotusvälineet niin Suomessa kuin maailmalla ovat pysyneet vaiti yhtiöstä. Yhtiön voi kuitenkin löytää veroparatiisivuotojen Offshore Leaks -tietokannasta Zabludowiczin nimellä.

Zabludowiczin ympärillä vallitseva salailu voi vaikuttaa oudolta, sillä hän on Yleisradion mukaan ollut entisen pääministeri Alexander Stubbin tärkein vaalirahoittaja. Koska vaalirahalla ostetaan poliittista valtaa, on Zabludowicz yksi Suomen yhteiskunnallisesti merkittävimmistä henkilöistä. Median luulisi siis kiinnittävän erityistä mielenkiintoa jokaiseen häntä koskevaan uutiseen.

Suomen valtamedia on kuitenkin kohdellut politiikkaa manipuloivaa juutalaismiljardööriä silkkihansikkain. Esimerkiksi 2018 Kansallinen Vastarinta oli ensimmäinen suomenkielinen media, joka uutisoi Zabludowiczin osallistumisesta kansainvälistä kuohuntaa synnyttäneisiin Britannian huippurikkaan eliitin orgioihin. Suomen kansalaisuudesta huolimatta Zabludowicz asuu Britanniassa. Kirjoitimme tuolloin tapahtumasta:

“Peitetehtävissä rahankeräystapahtumaan tänä vuonna osallistuneiden Financial Timesin toimittajien mukaan paikalle oli ostettu toistasataa vähäpukeista naista, joita miljardöörit ahdistelivat seksuaalisesti koko illan ajan. Zabludowiczin ohella illallisiin on kutsuttu esimerkiksi nimekästä media- ja viihdemaailman väkeä, Goldman Sachsin entinen varajohtaja Michael Sherwood sekä Britannian vasemmistopuolueen juutalainen rahankeräysvastaava Jonathan Mendelsohn.

Toimittajien mukaan monet paikalle värvätyistä naisista olivat nuoria opiskelijoita, joita kannustettiin valehtelemaan puolisoilleen, että he olivat menossa tarjoilijoiksi viattomaan ja korkealuokkaiseen hyväntekeväisyystilaisuuteen. Tarjoilijat puettiin kuitenkin paljastaviin alusvaatteisiin, minkä jälkeen nämä vietiin miljardöörien katseltaviksi. Miljardöörit työnsivät käsiään naisten vaatteiden alle sekä vaativat seksiä. Eräälle tarjoilijalle esiteltiin jopa sukuelimiä. Naisvieraita tilaisuuteen ei sallittu lainkaan.”

Kummallista kyllä, Suomen entisen pääministerin tärkeimmän rahoittajan sekä Suomen rikkaimman miehen osallistuminen orgioihin oli Yleisradion mielestä niin vähäpätöinen asia, ettei Zabludowiczin osallisuudesta uutisoitu. Yle kyllä kirjoitti orgioista ja niiden synnyttämästä poliittisesta skandaalista Britanniassa, mutta Zabludowiczin nimi jäi medialta mainitsematta.

Sionistilobbaajat Zabludowicz ja Timo Soini. Kuva ei liity Lontoon seksi-illallistapahtumaan, jonne naisvieraita ei päästetty.

Kenen veroparatiisiyhtiöistä uutisoidaan?

Veroparatiisit ovat viime vuosina olleet äänekkään mediahuomion kohteita toistuvien tietovuotojen ansiosta. Valtamedia on kuitenkin keskittynyt uutisoinnissaan usein Formula-tähti Nico Rosbergin kaltaisiin yhteiskunnallisesti yhdentekeviin julkkiksiin tai Bašar al-Assadin kaltaisten sionismin vihollisten demonisointiin. Sen sijaan länsimaiset ja sionistiset vallanpitäjät ovat selvinneet veroparatiisikohuista vähällä. Tämä ei ole yllättävää, sillä veroparatiisiuutisointia on kontrolloinut juutalaismiljardööri George Sorosin rahoittama globalistinen ICIJ-journalistijärjestö.

Paratiisin paperit -vuotoa edelsi Panaman paperit -vuoto. Tuolloin brittimedia uutisoi, että Zabludowiczin nimi esiintyi papereissa rikollisessa seurassa. The Times -lehti paljasti, että Zabludowicz investoi suuren summan rahaa veroparatiisiyhtiöön, jonka perustajaa Scot Youngia brittituomari on kutsunut “petosmieheksi”. Muutamaa vuotta aiemmin poliisi oli takavarikoinut Yongilta kovalevyn, josta löydetyn sähköpostin mukaan Zabludowicz oli perustanut hänelle ulkomaalaisia yhtiöitä veronkiertoa varten. Juutalaismiljardööriä vastaan ei kuitenkaan nostettu syytteitä.

Vuotta myöhemmin Zabludowiczin nimi esiintyi jälleen hämärissä yhteyksissä, kun niin sanotut Paratiisin paperit tulivat julki. Juutalaismiljardööri on toiminut omistajana, johtajana ja sihteerinä vuosien ajan 1980-luvulla veroparatiisina tunnetulle Caymansaarille rekisteröidyssä Unami International Limited -yhtiössä. Yhtiön nimissä ei löydy Internet-haulla lainkaan jälkiä aidosta liiketoiminnasta, mikä viittaa siihen, että Unami on rahavirtojen piilottamiseksi perustettu pöytälaatikkoyhtiö.

Caymansaarilla ja muilla veroparatiiseilla on kaksi tärkeää tehtävää: verojen välttely sekä omistusten piilottaminen. Jälkimmäinen tehtävä on erityisen tärkeä politiikkaa manipuloiville oligarkeille, sillä rahavirrat piilottamalla voidaan salata esimerkiksi lahjuksien antaminen ja muu korruptio. Oligarkit tahtovat salata rahavirtansa paitsi talousrikostutkijoilta myös laajemmin yhteiskunnalta. Kun korruptio tapahtuu piilossa, voidaan kansalle uskotella, että elämme edelleen “demokratiassa”.

Chaim Zabludowiczin ja hänen Shlomo-isänsä ohella Unamissa toimineista henkilöistä ainoastaan israelinjuutalainen Samuel Reich vaikuttaa aidolta yhtiökumppanilta. Muut Unamissa toimineet luonnolliset ja oikeushenkilöt ovat toimineet Offshore Leaksin sekä OpenCorporates-tietokannan mukaan “johtajina” kymmenissä tai jopa sadoissa muissakin yhtiöissä, mikä on yleensä merkki bulvaanitoiminnasta. Bulvaanien avulla yhtiöiden aidot vallankäyttäjät pyrkivät piilottamaan roolinsa.

Offshore Leaksin kuvaaja Unamin rakenteesta paljastaa bulvaaniarmeijan.

Kuolemankauppiaat

Mielenkiintoista on, että OpenCorporates-tietokannassa Zabludowiczin nimiin on merkitty myös kolme muuta veroparatiisiyhtiötä, joista kaksi sijaitsee Panamassa ja yksi Kyproksella. OpenCorporatesiin merkityt Panama-yhtiöt ovat eri yhtiöitä kuin varsinaisessa Panaman paperit -vuodossa julki tullut Zabludowiczin yhtiö. Zabludowiczin veroparatiisitalouden lonkerot ulottuvat siis useisiin eri suuntiin, eivätkä kaikki yhtiöt ole välttämättä vielä paljastuneet. (OpenCorporatesin mukaan Zabludowicz on toiminut myös useissa sionistisissa yhteisöissä, kuten Jewish Activities Committee Limited, Britain Israel Communications & Research Centre ja The Jewish Leadership Council.)

Se, että Zabludowiczin nimi tuli esiin Paratiisin papereissa, ei ole vielä sinänsä takuu rikollisesta toiminnasta. Yhteistyö tunnettujen talousrikollisten kanssa, toistuvat veroparatiisipaljastukset sekä Zabludowicziin liitetyt korruptioepäilyt Yhdysvalloissa, Britanniassa ja Israelissa herättävät kuitenkin painavia kysymyksiä.

Chaim Zabludowicz rikastui isänsä Shlomo Zabludowiczin aseyhtiön ansiosta. SaferGlobe Finland -järjestön mukaan Shlomo Zabludowicz nousi Suomen ja Israelin välisen puolisalaisen asekaupan mahtimieheksi kylmän sodan vuosina pian juutalaisvaltion perustamisen jälkeen. Suomi alkoi myydä sionisteille aseita Tampella-yhtiön kautta. Aseita juutalaiset käyttivät etniseen puhdistukseen sekä Israelin rajojen jatkuvaan väkivaltaiseen laajentamiseen.

Veroparatiiseista tuli tärkeä osa Tampellan toimintaa, koska aseiden myyminen sionistiselle sotakoneistolle oli poliittisesti ja oikeudellisesti herkkä aihe. Niinpä SaferGlobe Finland kirjoittaa, että “Tampellan ja Israelin välinen aseyhteys pyrittiin salaamaan eikä yhteistyön koko rakenne ole tiedossa”.

Kaupankäyntiä piiloteltiin veroparatiiseina tunnettuihin Liechtensteiniin, Caymansaarille ja Luxemburgiin rekisteröityä yhtiötä hyödyntäen. “Koko yhteistyön selvittämistä vaikeuttaa se, että vielä vuosina 1989–1990 Tampellan arkistoista katosi Salgadia ja Soltamia [asekaupan välittäjinä toimivia yhtiöitä, Toim. huom.] käsitteleviä asiakirjoja – ilmeisesti Zabludowiczin pyynnöstä”, SaferGloben raportti jatkaa.

Richard Perle.

Korruptioepäilyjä Euroopassa, Amerikassa ja Lähi-idässä

Viranomaiset ympäri maailmaa ovat seuranneet Zabludowiczien hämäriä asebisneksiä taukoamatta. 1983 Shlomo ja Chaim Zabludowiczia alettiin epäillä Amerikan puolustushallinnon lahjomisesta. Korruptiotutkinta alkoi, sillä Zabludowiczit olivat maksaneet 50 000 dollaria tunnetulle juutalaiselitisti Richard Perlelle juuri ennen kuin tästä tuli Amerikan apulaispuolustusministeri. Pian maksun jälkeen Perle käytti asemaansa hyväkseen ja käski Pentagonia hankkimaan Yhdysvaltojen armeijalle aseita juuri Zabludowiczien yhtiöltä. Näin juutalainen sisäpiiri kavalsi amerikkalaisilta veronmaksajilta valtavan summan dollareita.

Britanniassa Chaim Zabludowiczia alettiin epäillä korruptiosta 2011, kun selvisi, että hän oli lahjoittanut suuren rahasumman puolustusministeri Liam Foxin neuvonantaja Adam Werrittylle. Lahjontavyyhti alkoi purkautua, kun Werritty keräsi huomiota tuhlailevalla elämäntavallaan. Lopulta skandaali johti Foxin eroon. Julkisuudessa Zabludowicz väitti kivenkovaa, ettei hän saanut (eikä edes pyrkinyt saamaan) vastinetta rahoilleen, joten kyse ei voinut juutalaismiljardöörin mukaan olla lahjonnasta.

Israelissa poliisi kiinnostui Zabludowiczista 2017 pääministeri Benjamin Netanjahuun kohdistuneen korruptiotutkinnan yhteydessä. Zabludowicz oli yksi lukuisista juutalaismiljardööreistä, joiden epäiltiin lahjoneen Netanjahua ja tämän vaimoa kymmenien tuhansien shekeleiden edestä. Kuten tavallista, Zabludowicz pääsi lopulta kuin koira veräjästä.

Vaikka Zabludowicz asuu Britanniassa, hän on järjestänyt raha-asiansa niin taitavasti, ettei hänen tarvitse maksaa maahan veroja. Britannian entinen pääministeri, kuolleen porsaan raiskaamisesta tunnettu juutalainen David Cameron on puolustellut kiihkeästi Zabludowiczin nollaverojärjestelyitä. Cameronin suopeaan suhtautumiseen voi vaikuttaa se, että hän on saanut henkilökohtaisesti Zabludowiczilta suuria vaalirahasummia. Lisäksi Zabludowicz on rahoittanut suoraan maan konservatiivipuoluetta, joka tunnetaan rakkaudestaan Israeliin ja globaaliin finanssieliittiin. The Guardian -lehden mukaan Zabludowicz on myös ”Britannian aktiivisimman Israel-lobbausjärjestön – – suurin rahoittaja”.

Valtamedia on viime vuosina kirjoitellut kirkuvin otsikoin pienyrittäjien ja turhien julkkisten verorikkeistä. Onko liikaa vaadittu, että lehdistö suuntaisi huomion vaihteen vuoksi myös entisen pääministerimme tärkeimpään rahoittajaan, joka on kerta toisensa jälkeen sotkeutunut kansainvälisen tason korruptioon ja ammattimaiseen veroparatiisien hyväksikäyttöön useilla mantereilla?

Lähteet:

Offshore Leaks (1 [arkistoitu], 2 [arkistoitu])

OpenCorporates (1, 2, 3)

Yle

SaferGlobe Finland

The Times of Israel

The Times

The Guardian

4 KOMMENTIT

  1. Zabludowiczilta pitäisi poistaa kansalaisuus ensitilassa. Ja Stubbin voi heittää lähimpään roskakoriin.

  2. Ei ihme että Stubbille on tie tasoitettuna IMF:n palkkalistoille ja sitä ennen Ahtisaaren seuraajana CMI:n johtoon kalifiksi kalifin paikalle.
    Näin se sisäpiiri toimii ja vaikuttaa, omistamiensa medioiden kautta on hyvä sensoroida “uutiset” välttelemään juuri oikeita asioita, koska joku voisi saada vaikka informaatiota ja ajatuksia lankojen yhdistämisellä.
    Tällaiset tallukat kuin Stubb ja Elop ovat näiden juoksupoikia, tekevät myyräntyön julkisesti ja kuittaavat mukavan hillotolpan.

  3. Järjen käyttö ja itsesuojeluvaisto eivät kuulu tähän keskusteluun. Itsetuho on Euroopan tie.

  4. Poju Zabludowitchin isä myi Tampellan tykkitehtaan Israelille, koska Suomesta ei saanut myydä tykkejä sotaa käyvään maahan. Vaikka omaa pääomaa ei ollut, niin ison kaupan pystyi tekemään kun Israel hommasi rahoituksen tehtaan rakentamiseen. Se lupasi ostaa myös tuotannon.

Comments are closed.