Koti Uutisia Kotimaa Sisäministeri Ohisalo riemuitsee homoadoptioiden käynnistymisestä Suomessa

Sisäministeri Ohisalo riemuitsee homoadoptioiden käynnistymisestä Suomessa

19

Suomen sisäministeri Maria Ohisalo ilmaisi sosiaalisessa mediassa innostuksensa uutisesta, jonka mukaan homoadoptiot on viimein aloitettu myös Suomessa. Adoptiot mahdollistava laki astui voimaan 2017, ja nyt lapsia aletaan pakottaa kiihtyvällä tahdilla elämään homopariskuntien kanssa.

Toistaiseksi molempien Suomessa suoritettujen homoadoptioiden uhrit ovat nimenomaan suomalaisia lapsia. Yleinen harhaluulo on, että uhrit olisivat lähes aina afrikkalaisia tai aasialaisia lapsia.

Helsingin kaupunki tiedotti, että tällä hetkellä jonossa on homoja, joista osa etsii elämäänsä suomalaista ja osa ulkomaalaista lasta. Sateenkaariperheet ry puolestaan kertoi, että ensimmäisen lapsen adoptoineen homomiesparin mukaan “viranomaiset suhtautuivat sateenkaariperheen adoptioon erittäin myönteisesti ja kannustavasti”.

“Upea uutinen! Ensimmäiset tasa-arvoisen avioliittolain aikana tehdyt adoptiot samaa sukupuolta oleviin perheisiin. Kuten #Tahdon2013-kampanjan aikana niin monta kertaa todettiin, rakkaus voittaa. Se todellakin voittaa”, Ohisalo kirjoitti Twitterissä. Ohisalo liitti viestiinsä kummallisen joukon hymiöitä, jossa sateenkaarilippu “rakasti” pientä vauvaa.

Jo 1992 julkaistu tutkimus ”The proportions of heterosexual and homosexual pedophiles among sex offenders against children: an exploratory study” osoitti, että pedofilia on yleisempää homojen kuin heteroiden keskuudessa. Tästä huolimatta homolobby on pyrkinyt väittämään, että homojen yliedustus pedofiilien joukossa on ”myytti”.

Lähteet: Twitter (arkistoitu), Helsingin Sanomat

19 KOMMENTIT

 1. Tällaisissa perheissä kasvaa mm. Sanna Marineja… Oharin elämäntehtävä kiteytettynä: Kaikki terve, vahva ja perinteinen on tuhottava!

 2. Saa nähdä minkälainen persoonallisuushäiriöiden kirjo meillä puhkeaa 20 vuoden sisällä kun tämä ilmiö pääsee valloilleen.

  • Hurjaa jälkeä on luvassa. Homous oli aivan syystä sairaudeksi luokiteltu ja jopa laitontakin hyvin pitkään. Sen takia sitä nyt tuputetaan joka tuutista – ikään kuin vastapainoksi sille. Mutta sairasta touhuahan se monen osalta on: huumeita, parisuhdeväkivaltaa, pedofiliaa jne. Kaikki homot ja lesbot eivät tietenkään ole tätä LTIPEDOBBQ²-porukkaa.

   Mutta onneksi olemme maailman onnellisin maa ja lehdistövapaudessakin kakkosia.

   Todelliset, kovat tutkimukset kertovat kuitenkin totuuden Suomen tolasta ja tulevaisuudesta: PISA-tuloksissa on tultu alas hurjaa vauhtia, keskimääräinen ÄO on laskenut, korruptio politiikassa räjähtänyt käsiin jne.

   • https://mustaorkidea.blogspot.com/2016/06/gay-pride-ja-pervot.html?m=1

    Tuolta kommenttiosiosta kiinnitin huomiota etenkin tähän kommenttiin:

    “Kysymys on pohjimmiltaan siitä, että marxilaiset käyttävät homoja ja muita vähemmistöjä omien poliittisten tavoitteidensa välineinä. Nythän suunta USA:ssa on se, että homoilla ei enää tee mitään, kun heillä on jo oikeuksia ja etenkin valkoiset homot ovat suorastaan vastapuolella, koska ovat väärän värisiä.

    Myös transihmiset ovat pian vasemmiston poistolistalla juuri sen takia, että he puolustavat sukupuolen biologisuutta ja usein nimenomaan myös puolustavat perinteisiä sukupuolikäsityksiä ja ehkä jopa perinteisiä sukupuoliroolejakin.”

    • Hyvä pointti. Itse harrastan vanhoja elokuvia ja TV-sarjoja, niin tulee IMDb-sivustolla vierailtua päivittäin. En ole voinut olla huomaamatta sitä hintti- ja neekerileffojen määrää, jota Hollyjewd pukkaa ulos. Ei minulla mitään neekereitä vastaan sinällään ole; esim. Eddie Muprhy on yksi hauskimmista koomikoista ehdottomasti. Mitäs toivat orjia sinne. Parempihan olisi ettei orjia koskaan olisi otettu jokaisen osapuolen kannalta. Niin, paitsi tietysti juutalaisen.

     Mutta nyt noissa paskaelokuvissa aletaan jo sepittää historiaa uusiksi, eli on mustia gangstereita ja pian varmaan neekerikeksijöitä ja USA:n perustajaisinäkin murjaaneja. Onneksi moista roskaa ei ole pakko katsoa.

     Sitten olen huomannut että enää tavallinen – sanotaan nyt vaikka fiktiivisisesti – Bill Johnson ei kelpaa eli Jenkki-neekeri ei ole tarpeeksi neekeriä. Sen täytyy olla oikein kunnon etnistä värinää jo nimestä lähtien (vaikkapa joku N’nnnnnnnnntatamba Bonobo Hagilizizili’zi kelpaa mainiosti tjsp.) ja värinkin pitää olla aubergiini eli violetin musta – ei mikään ruskea.

     Hollywoodista on tullut pelkkä säälittävä propagandakoneisto jolla ei ole ollut enää taiteen tekemisen kanssa mitään yhteyttä pitkiin, pitkiin aikoihin.

 3. Haista kaa paska koko valtiovalta ette osaa muutakuin saatana palvoa! Sairasta!

 4. Tämä on sitä lasten uhrausta. Veikkaan että Ohisalo hyötyy jollain tavoin ja/tai nauttii kun näin tehdään. Ja veikkaan että lehdistö pyrkii kaikin tavoin vaikenemaan niiden homopariskuntien määrästä, jotka tosiasiassa jäävät kiinni ottolapseensa kohdistuvasta “rakkaudesta”. En toivoisi edes pahimman vihamieheni lapsille tällaista sijoitusta todella riskilliseen kasvuympäristöön.

 5. Tämä kansakunta tuhoutuu sisäisesti, moraalisesti, rappeutuu kuin koin syömä vaate. Usko Jumalaan on täysin katoamassa. Tämä hallitus murentaa Raamatun arvo vallan. Mikä meitä odottaa? Tuomio. Kaikella on aikansa auringon alla. Idästä tulee Jumalan salliessa niin ruoska ja silloin tässä maassa itketään ja tehdään parannusta mm. homoudesta. Olemme hyljänneet Jumalan. Jumala hylkää meidät.

  • Idästä nousee myös aurinko. Nyt vähän ryhtiä ja uskoa parempiin aikoihin, vaikka ajat muuttuvat! Elämää ei kannata tuhlata tuomioiden odottamiseen ja vielä vähemmän pyytää sellaista Jumalalta.

 6. En tule ikinä hyväksymään, että mies ja mies pari tai nais ja nais pari voivat saada adoptoida lapsia. Ho-mo-us ja les-po-us ei ole normaalia.

 7. Tämähän nyt Ohisalo onkin maailman tärkein asia koronan riehuessa ja tappaessa ihmisiä. Minulla ei ole mitään homoja ja lesboja vastaan, mutta sisäministerimme prioriteetit ovat pahasti hukassa.

 8. Ohisalon tärkein twiitti tänä aikana oli toi, valehtelis edes, että olis kiinnostunut suomen tilanteesta tällä hetkellä,ja yleensäkkin siomen hyvin voinnista ja tulevaisuudesta, mutta kun ei ole luotu kun tyhjä katse tyhjään päähän niin ei voi muuta odottaa..

 9. Ohisalo vois olla kiinnostunut suomen asioista, jos ainut sen päivitys on tällä hetkellä iloita kun homot saa adoptoitua lapsen, niin pitäsköhän sen vaihtaa työpaikkaa, menee pikkusen turhaan meidän verorahat ton palkkaan.

 10. Hyviä kommentteja! Olen täysin samaa mieltä, että Ohisalon unelmasta alkaa Suomen alasajo. Ja lisäksi näiden lasten/nuorten kohdalla sukupuolet hämärtyvät sekä identiteetit tulevat olemaan kateissa.

 11. Nykisen hallituksen jäsenten Feissari-tilien tutkailu jokunen vuosi taaksepäin voi “avata silmiä”.

  • Älkää klikatko, älkää ostako, älkää lukeko, älkää kuunnelko.

   Helppoo ohje kaikille miten saadaan Bonnier ja Erkot vaiennettua.

Comments are closed.