Koti Uutisia Kotimaa Journalistiliitolta veronmaksajien rahaa rikoksesta tuomitulle Johanna Vehkoolle

Journalistiliitolta veronmaksajien rahaa rikoksesta tuomitulle Johanna Vehkoolle

6
Johanna Vehkoo, rikollisista valheista tuomittu toimittaja.

Kulttuurimarxistien ylivaltaa mediassa edistävä Suomen Journalistiliitto (SJL) on päättänyt rahoittaa hiljattain kunnianloukkauksesta tuomitun Yleisradion valetoimittaja Johanna Vehkoon rikollista toimintaa. Liitto lahjoittaa Vehkoolle 7 588,8 euroa oikeudenkäyntikuluihin.

Koska ammattiliitot nauttivat Suomessa valtion verotuksellisesta tuesta, rahoitti SJL Vehkoon rikollisuutta osittain veronmaksajien rahalla. Liitto ei edes yrittänyt naamioida lahjoituksen rikollista luonnetta.

Vehkoo sai keväällä rikostuomion faktantarkastaja ja kaupunginvaltuutettu Junes Lokan kunnian loukkaamisesta. Valtamedia yritti etukäteen estää tuomion painostamalla tuomaria ja syyttäjää rajulla propagandatulvalla.

Lokka syytti Vehkoota useista valheellisista väittämistä, joista kunnianloukkauskokonaisuus koostui. Valtamedia on keskittynyt vain Vehkoon käyttämiin ”natsi”- ja ”rasisti”-termeihin. Lokka itse on kuitenkin painottanut, että tökeröintä Vehkoon toiminnassa oli se, että tämä väitti Lokan yrittäneet ”väijyttää” tämän.

Väijytystarinoita kertomalla Yle-toimittaja yritti luoda valheellista mielikuvaa siitä, että rauhanomaisesti käyttäytyvä faktantarkastaja Lokka olisi ”väkivaltainen natsi”, joka on uhaksi ympäristölleen. Käräjäoikeus linjasi, että Vehkoo ylitti rikoksen rajan mielikuvituksellisilla valheillaan.

Vehkoo määrättiin maksamaan 150 euron sakot, 200 euron vahingonkorvaukset sekä 7 588,8 euron oikeudenkäyntikulut. SJL päätti kattaa lähes kaikki rikollisen kulut ostamalla 7 588,8 eurolla Lokkaa ivaavan pilakuvan kulttuurimarxisti Ville Rannalta, joka puolestaan ilmoitti julkisesti antavansa rahat Vehkoolle.

Lähde: Yle

6 KOMMENTIT

 1. Ville Ranta siis saa yhden piirtämänsä pilakuvan oikeuksien myynnistä 7558,80 euroa, jotka on luvannut antaa Vehkoolle. Ranta joutuu kuitenkin maksamaan saamastaan palkkiosta verot, jolloin Rannan nettopalkkiosta jäänee Vehkoolle annettavaksi noin 5000 euroa.

  Ranta huomannee, että lahjan saajan tulee maksaa lahjavero, jos lahjan arvo ylittää 5000 euroa, joten piirtäjä antanee Vehkoolle 4990 euroa.

  Journalistiliitto olisi tietysti itse voinut lahjoittaa Vehkoolle vaikkapa 8500 euroa. Jälkimmäisessä tapauksessa Vehkoolle lahjaveron maksamisen jälkeen olisi jäänyt riittävästi rahaa sakot, vahingonkorvaukset ja oikeudenkäyntikulut.

 2. Vehkoo kai edustaakin (kommunisti)eliittiä. Mokien maksu ulkoistetaan taviskansalaiselle mutta jos tilanne on päinvastainen niin rikastutaan henkilökohtaisesti taviksen lompakosta.

 3. Ville Ranta on pakotettava maksamaan verot tästä summasta!!!
  Hän on saanut ne tuloina, ja vaikka lahjoittaakin ne pois,
  se ei poista hänen verovelvollisuuttaan tuloista.

  Tämä Ville Ranta pitää ottaa nyt suurennuslasin alle,
  ja varmistaa verovirastosta, että hän on ilmoittanut
  kyseisen summan tulona. Vähennyskelpoinen tuo
  summa ei ole lahjoituksena rikolliselle suvakille.

 4. Kulttuurirahatkin ohjataan hyväkeille. Pitkään päättävillä paikoilla, mitä systeemiin tulee, ollut tämmösiä vehkoita likaisentyöntekijöinä. He ohjailevat tukiensa turvin kansan näkemyksiä ja tuntemuksia yhä alhaisimille tasoille. Jumalan viha ja tuomio luopioiden päälle! Aikanaan, ja nyt lihakset rasvoihin ja luontoon ,etsimään sitä Suomeni pässiä.

  • Ei hätää. Jumalan rangaistukselta ei säästy kukaan. Jokainen likainen teko on tuonpuoleisten tiedossa.

Comments are closed.