Koti Uutisia Kotimaa Valetoimittaja Johanna Vehkoolle tuomio faktantarkastaja Junes Lokan herjaamisesta

Valetoimittaja Johanna Vehkoolle tuomio faktantarkastaja Junes Lokan herjaamisesta

11
Johanna Vehkoo.

Yleisradiosta tuttu kulttuurimarxistinen agendajournalisti Johanna Vehkoo sai tänään tuomion faktantarkastaja ja kaupunginvaltuutettu Junes Lokan kunnian loukkaamisesta. Valtamedia yritti etukäteen estää tuomion painostamalla tuomaria ja syyttäjää rajulla propagandatulvalla.

Lokka syytti Vehkoota useista valheellisista väittämistä, joista kunnianloukkauskokonaisuus koostui. Valtamedia on keskittynyt vain Vehkoon käyttämiin “natsi”- ja “rasisti”-termeihin. Lokka itse on kuitenkin painottanut, että tökeröintä Vehkoon toiminnassa oli se, että tämä väitti Lokan yrittäneet “väijyttää” tämän.

Väijytystarinoita kertomalla Yle-toimittaja yritti siis luoda valheellista mielikuvaa siitä, että rauhanomaisesti käyttäytyvä faktantarkastaja Lokka olisi “väkivaltainen natsi”, joka on uhaksi ympäristölleen. Käräjäoikeus linjasi, että Vehkoo ylitti rikoksen rajan mielikuvituksellisilla valheillaan.

Vehkoo yritti oikeudenkäynnin aikana vaikuttaa tuomariin järjestämällä itkemisesityksen, josta valtamedia raportoi näyttävästi. Lopulta säälipisteiden kerjääminen ei auttanut, vaan tuomari totesi Yle-toimittajan olleen hyökkääjä eikä uhri.

Vehkoo joutuu maksamaan 150 euron sakkorangaistuksen sekä vahingonkorvauksia 200 euroa. Mikä tärkeintä, yhteensä 7 500 euron oikeudenkäyntikulut ja oikeusturvavakuutuksen omavastuuosuudet lankeavat myös hänen maksettavakseen. Koska Vehkoo on nyt käräjäoikeudenkin mukaan syyllistynyt valehteluun, tullaan häntä vastaisuudessa kutsumaan yleisesti valetoimittajaksi.

Lähteet: Kaleva, Iltalehti

11 KOMMENTIT

 1. Jes! Hyvänmielen uutinen. Kerrankin oikea tuomio valetoimittajalle ja vitunvirkkaajalle. Kalliiksi tuli. Kannattaa suvakkien jatkossa miettiä, että kantsiiko natsitella. Se voipi äkkiä maksaa 7850€. Auts 😂

  • Vehkoo vie asian hoviin, jossa tuomio kumotaan. Suvakeilla ei ole varaa hävitä tätä tapausta. Suvakkien vastaisku tulee olemaan hirmuinen.

  • Vehkoo piti huolen siitä, että Lokka sai mainosta enemmän kuin jossain paikallislehden takasivulla. Toisaalta, voihan olla että tämä oikeudenkäynti oli taktinen veto Lokalta, tietäen että tällaista “tasa-arvoa” viljelevää mainonnasta kieltäytymistä tulee varmasti tapahtumaan.

 2. Kyllä huomaa kuka naruista vetelee suomen mediassa. Ensin yritettiin vaikuttaa suorasti ja epäsuorasti oikeuden ja tuomarin mielipiteeseen raivoisalla kirjoittelulla ja loanheitolla ja nyt sama jatkuu vähättelynä sekä lillukanvarsiin takertumisella ohi aiheen.
  Olisi mojova isku vasemiistolle, jos hovikin päättäisi (jos iottaa käsiteltäväkseen valituksen) että natsittelu on kunnianloukkaus siinä missä muutkin samaan kategoriaan liitetyt sanat.

 3. Takavuosina sai kunnianloukkauksesta tuomion kun lähetti miespuoliselle taisi olla virkamies hamekankaan.

 4. Internetistä löydettyä:

  Valtamedia ei pihadakaan vehkoon poliitisesta vasemmistolaisuudesta

  Tästä vaietaan valtamediassa visusti (omia sotavoimia ei haluta paljastaa, yllätysmomentti).

  Journalisti liitoin puheenjohtaja on avoimen vasemmistolainen.

  Johanna Vehkoon ääri vasemmistolainen projekti:

  Huhumyllyn tarkoitus on kerätä tietoa pakolaisia ja turvapaikanhakijoita koskevista huhuista ja nettihuijauksista.
  Huhumyllyn taustalla vaikuttavat etenkin äärioikeistoa tutkiva journalismikollektiivi Kaivuri ja verkon disinformaatiosta tiedottava Sylttytehdas-kollektiivi.

  Kaivurista mukana ovat olleet:
  **Mikael Brunila** (mm. tekninen toteutus)

  “Äärioikeisto Suomessa” on vuonna 2012 julkaistu kirja suomalaisesta äärioikeistosta.
  Kirjan kirjoittajat ovat vasemmistonuorten puheenjohtaja Li Andersson, toimittaja Mikael Brunila sekä vasemmistoliiton kunnallisvaltuutettu Dan Koivulaakso.-

  Teoksessä käsitellään suomalaisia äärioikeistolaisia sekä oikeistopopulistisia liikkeitä.

  Kirjassa siis demonisoidaan oletusarvoisesti kaikki kotimaan ja perheen hyvää tulevaisuutta haluavat tahot ääri- ja populistisiksi. Tuollainen halveksuva nimittely, valheen voimalla, on kunnianloukkausta, sanoisin?

 5. Voi olla, että tuomio muuttuu. Suvakit ovat vallassa ja siitä he eivät luovu. He tehnevät kaikkensa, että hovioikeus kumoaa tuomion. Sääliksi käy käräjäoikeuden tuomareita. Heitä kohtaa suvakkien kosto.

  Tämä tapaus on strateginen. Siksi suvakeille heille tärkeää on tuomion kumoamien, koska silloin vältytään tuomion seurannaisvaikutuksilta. Vastaiskun suunnittelu lienee jo käynnissä. Suvakeille ei riitä voitto tässä yksittäistapauksessa. He halunnevat nujertaa suomalaiset lopullisesti pelkääjiksi.

 6. Näyttää Johannalla olevan sormus nimettömässä. Kukahan sen kanssa olisi mennyt naimisiin?

Comments are closed.