Koti Uutisia Kotimaa (((Bonnier)))-palkittu Jessikka Aro: uhrit syyllisiä vasemmistoväkivaltaan

(((Bonnier)))-palkittu Jessikka Aro: uhrit syyllisiä vasemmistoväkivaltaan

7
Kuvakaappaus: Twitter.

Juutalaisen Bonnier-mediasuvun palkitsema kulttuurimarxistitoimittaja Jessikka Aro otti eduskuntavaalien yhteydessä kantaa vaaliväkivaltaan. Aron mukaan uhrit ovat syyllisiä väkivaltaan silloin, kun hyökkääjien motiivina toimii “homofobian” tai “rasismin” vastustaminen.

Aro kommentoi Twitterissä videota, jossa aikuisten äärivasemmistolaisten ohjaama humaltunut nuorisolauma pahoinpiteli maahanmuuttovastaisen ja homolobbausta kritisoineen Suomen Kansa Ensin (SKE) -puolueen edustajia. Aro ei ollut järkyttynyt väkivallasta vaan SKE:n vaalikampanjoinnista.

– Uskomatonta nähdä tällaista Suomessa! Suomen Kansa Ensin -puolue jatkoi eilen rikosepäiltyä ulkomaalais- ja homovastaista “kampanjointiaan” Helsingin keskustassa. Katsokaa videolta, millaiseen yleiseen kahakointiin ja pahoinpitelyihin se johti, Aro kirjoitti Twitteriin.

Aron kanta väkivaltaan voi yllättää, sillä hän itse on luonut uransa kokonaan henkilökohtaisen uhriutumistarinansa ympärille. Aro väittää joutuneensa “venäläisen Internet-trolliarmeijan” kansainvälisen vainon kohteeksi. Hän on saanut palkintonsa kertomuksistaan taisteluistaan Putinin salaa ohjaamia virtuaalipeikkoja vastaan.

Vaikka Aron oma uraputki perustuu säälipisteiden keruuseen, ei hän itse osoita armoa poliittisille vihollisilleen. Toimittajan mukaan SKE:n jäsenet aiheuttivat omat pahoinpitelynsä esittämällä “ulkomaalais- ja homovastaisia” mielipiteitä. Jos väkivallan kohteena olisivat olleet globalisti- tai maahanmuuttajapoliitikot, olisi Aron reaktio ollut päinvastainen.

Aikuisten äärivasemmistolaisten johtama ja suureksi osaksi maahantunkeutujanuorista koostunut häirikkölauma hakkasi viikonloppuna SKE:n tilaisuuteen osallistuneen naisen sairaalakuntoon. Lisäksi häiriköt sylkivät vaalityöntekijöitä kohti ja paiskoivat näitä tavaroilla. He myös löivät SKE:n puoluejohtajaa useita kertoja. Helsingin PolPo (poliittinen poliisi) seurasi väkivaltaa vierestä, muttei suorittanut yhtään kiinniottoa.

Lähteet: Twitter, Yle Watch

7 KOMMENTIT

 1. Jessikkan aivopieruja riittää jokaiselle ja joka lähtöön. Ovat kuitenkin samaa luokkaa kuin “juutalaisista tehdyt lampunvarjostimet ja saippua”. Mitä suurempi vale, sitä helpompi se on syöttää ihmisille. Kun takana on tehokas propagandakoneisto joka julkisesti palkitsee valeiden keksijät ja levittäjät. No, tämä aivopierujen kruunaamaton kuningatar jatkaa elämäänsä. Liekkö enää niin huumehöyryistä kuin ennen. Saattaa olla että aikaisempi käyttö on vain jättänyt pysyvät muutokset tämän ylioppilaan keskushermostoon.

 2. Neiti Aron “mielipiteet” taitavat olla ostettuja. Globalistit tarjoaa varmasti parhaiten. Jatka vain Jessica sitä huoraamistas, siinä sinä olet parhain.

 3. Historian havinaa.. eli se menetelmä miten Englanti saatiin tuhottua massamaahanmuuton avulla on käyössä myös täällä. Kysymys kuuluu – miksi vassarit haluavat massatuoda mahdollisimman häiriköivää populaa rauhallisten ihmisten elämää tuhoamaan?

  “Peter Hitchens, Christopher’s smarter brother, wrote a devastating piece recently on the reason for the Left’s promotion of immigration:
  “…Also, we liked to feel oh, so superior to the bewildered people—usually in the poorest parts of Britain—who found their neighbourhoods suddenly transformed into supposedly ‘vibrant communities’.
  If they dared to express the mildest objections, we called them bigots.”
  None of this is unique to the U.K. Throughout the developed world, the Left uses mass immigration and lies about racism to bend the sovereign, patriotic nation-state to its will. And it does so with plenty of help from its accomplices on the corporate and libertarian right.”

  Lähde:

  suomaliansanomat.blogspot.com/

 4. On useampaan otteeseen nähty tallennetta, jossa polpon marionetit joko eivät tee mitään jos hyökkääjä on läpsykkä, tahi jos tekevät niin uhri lähtee koppiin.
  Tämä täysi käännös toimintattavassa on tapahtunut niinkin lyhyessä ajassa kuin 3 vuotta.
  Poliisihallinto on täysin korruptoituneessa tilassa ja täysin ohjailtavissa poliittisten agendojen toimeenpanijana, mutta sitähän juuri Holmlund, Paatero ja Räsänen halusivatkin.
  Edes vaalirauhaa ei pystytä enää takaamaan saati sen rikkojia oteta kiinni.
  Aron tyyppisten desanttien propagandan vuoksi sanat ovat muuttuneet toimintamalliksi, lain toteutuma on päinvastainen kuin mitä ihmiset ovat tottuneet odottamaan.

 5. Henkilökohtaisesti olen tavannu aron tilanteessa jossa hän ensin alkoi kärttää amfetamiinia “palveluksia” vastaan ja vastaukseksi epäilin häntä pirihuoraksi. Huumeiden kanssa itselläni ei ole ollut tekemistä lukuunottamatta seikkaa että tunnen ihmisiä jotka ovat huumeiden vaikutuksessa, tai kuolleet niihin, tai joutuneet vankilaan niiden takia. Ja mitä itse uutisen aiheeseen taas tulee… No nisti hyvin harvoin muuttuu miksikään, ja vielä harvemmin hänen valheensa. Median palkitsema pirihuora kyllä kertoo kaiken oleellisen työnantajan tasosta. Itse olisin suositellut hoitoonohjausta mutta olenkin vain maallikko.

 6. Ehkä, ehkä ei. Onhan alla olevan linkin sisältämässä kuvassa itse Marco De Wit käymässä Donetskissa, yhdessä Janus Putkosen

  (jolle MV-lehden vetovastuu siirtyi eilen 19.04.2019)

  ja Johan Bäckmanin kanssa. Onko kuvamanipulaatio?

  https://vartiopaikalla.blogspot.com/2017/07/suomi-ensin-putinin-asialla.html

  Tuon blogin kirjoittaja väittää että myös Vastarintaliike olisi Putinin ajokoira. Onko blogisti Jessikkan propagandan uhri, vaiko päinvastoin?:

  “..Vastarintaliikkeellä on ruotsalaisytimen kautta suora linkki Venäjälle RID:iin (Russkoe Imperskoe Dvizhenie) (11), jonka koulutusleirillä ruotsalaisia uusnatseja on käynyt harjoittelemassa ja jonka jälkeen ovat Ruotsissa suorittaneet pommi-iskuja pakolaisia ja vasemmistoryhmiä/-anarkisteja vastaan. (12) Vastarintaliikkeen pahoinpitelystä tuomittu Jesse Torniainen palkittiin taannoin Pohjoismaisen vastarintaliikkeen Ruotsin ja Suomen jäsenten aktivistipäivillä Ruotsissa, palkinnon luovutti liikkeen ylin johtaja Simon Lindberg. (13)..”

Comments are closed.