Koti Artikkelit Itsenäisyyspäivä lähestyy! Millainen oli tunnelma 2018?

Itsenäisyyspäivä lähestyy! Millainen oli tunnelma 2018?

2

Itsenäisyyspäivänä Helsingissä järjestetään kansallissosialistinen Kohti Vapautta! -marssi ja isänmaallinen 612-soihtukulkue. Virittäydy juhlatunnelmaan lukemalla Niklas Suomen Kohti Vapautta! -puhe viime vuodelta!

Niklas

Suomen rikolliset vallanpitäjät – kuunnelkaa tarkkaan, sillä tämä puhe on suunnattu juuri teille. Vaikka jyrkkä sävyni voi pian järkyttää teitä, tulisi teidän olla kiitollisia siitä, että esitän varoituksen etukäteen. Jos nimittäin luulitte, että voitte ammatiksenne raiskata omaa kansaanne vuosikymmenten ajan ja tulla palkituksi yltäkylläisillä ja rauhallisilla eläkepäivillä, olette väärässä.

Helsinkiin on tänään kokoontunut joukko kansallissosialisteja, jotka edustavat uutta itsenäisyystaistelua. Joukkomme tulee kasvamaan, kun yhä useampi suomalainen herää kulutuskulttuurin ja palkkaorjuuden horroksesta valkoisiin kohdistuvan kansanmurhan jääkylmään todellisuuteen. Kun näin tapahtuu, tulette elämään kohtalonne hetkiä.

Rikolliset vallanpitäjät, olemme saapuneet tänään Helsinkiin esittämään teille elintärkeän neuvon. Pohtikaa vakavasti, ovatko rikostenne synnyttämät tuotot niihin liittyvien riskien arvoisia. Mitä luulette lopulta hyötyvänne siitä, että yritätte tappaa Suomen kansan? Mitä hyödytte väestönvaihtopolitiikasta, kansallismielisiin kohdistuvasta ajatuspoliisivainosta, Euroopan unionin ylivallasta tai viattomien suomalaisten lasten monikulttuurisesta aivopesusta kouluissa ja mediassa? Luuletteko kansan antavan tämän kaiken teille anteeksi? Kuvitteletteko, että nimenne unohtuvat, kun Suomen itsenäisyyden riistoon syyllistyneet viedään tuomiolle?

Painotan, etteivät varoituksen sanani kohdistu vain poliitikkoihin ja virkamiehiin. En nimittäin hetkeäkään usko lumedemokraattisiin valheisiin siitä, että Suomen tulevaisuudesta päätettäisiin eduskunnassa ja hallituksessa äänestäjäenemmistön tahtoa noudattaen. Olen kansallissosialisti, joten tiedän, että kaiken julkisen rappion taustalla piilee yksityinen raha. Parlamentaarisen demokratian kultainen sääntö onkin: ”Kenellä on kulta, hän laatii säännöt.”

Niklas

Kun puhun rikollisista vallanpitäjistä, en katso siis ainoastaan Arkadianmäkeä kohti. Katson lisäksi kohti Etelärantaa, ulkomailta käskynsä ottavia Suomen rahaelitistejä kohti. Osoitan varoitukseni Elinkeinoelämän keskusliitolle, joka lobbaa tälläkin hetkellä massamaahanmuuton ja suomalaisia sortavien työmarkkinoiden puolesta. Varoitan Baronan, Arffmanin ja Pihlajalinnan kaltaisia yhtiöitä, jotka saartavat suomalaisia jokaisesta ilmansuunnasta – edistämällä maahantunkeutujien vyöryä, riistämällä heikko-osaisia suomalaisia, kavaltamalla valtiolta rahaa suomalaisvastaisiin hankkeisiinsa ja polkemalla suomalaisia palkkoja. Sanani koskevat myös Ehrnroothien ja Herlinien kaltaisia rahasukuja, jotka sijoittavat yhteiskunnalta ryöväämänsä veroeurot globalistiseen rappiokulttuuriin.

Varoitan kaikkia niitä, jotka ovat tuhonneet kansallisen itsenäisyyden edellytykset tekemällä suomalaisista suurten monopolien alistamia matalapalkkaorjia sekä rodullisia toisen luokan kansalaisia. Itsenäistyminen vaatii taistelua orjuutta vastaan kaikkialla siellä, missä orjuutta on. Kuinka voisimme haastaa Euroopan unionin, Naton ja YK:n tyrannian, jos kätemme on sidottu oligarkkien kultaisilla kahleilla? Rikolliset poliitikot, virkamiehet ja rahaelitistit – tulemme varmistamaan, ettei teistä kukaan pääse pakenemaan vastuutaan.

Elämme itsenäisyyden kannalta merkillisiä ja ratkaisevia aikoja. Eduskunta, oikeusministeriö ja poliisihallitus ovat tänä vuonna ajaneet julkisuudelta salassa useita yhtäaikaisia lakiuudistuksia, jotka kaikki tähtäävät samaan tavoitteeseen: poliittisen toisinajattelun vaientamiseen sekä kansalaisten perusoikeuksien ja yksityisyydensuojan murskaamiseen. Eliitin kiirettä on helppo ymmärtää. Pakolaiskriisi rikkoi ”rasismi”-sanan ympärille rakennetun poliittisen tabun, minkä vuoksi rotutietoiset kansanliikkeet ympäri Eurooppaa ovat nousseet viime vuosina. Samalla kansainvälinen velkataakka on paisunut historiallisen suureksi, ja yksi poliittinen tai taloudellinen šokki saattaa aiheuttaa kriisin, joka voi johtaa vallankumousten ja itsenäisyystaisteluiden puhkeamiseen länsimaissa.

Rikolliset vallanpitäjät, minne aiotte paeta, kun kansainvälinen velkapyramidi romahtaa ja kun kriittinen osuus kansasta jää ilman töitä sekä ruokaa? Luotatteko siihen, että valvontakamerat, poliittisesti motivoitunut roskamedia, mellakkapoliisit ja armeijan tarkka-ampujat suojelevat toimistojanne? Aiotteko jatkaa rahaeliitin palvelemista vielä silloinkin, kun raha menettää arvonsa ja maksujärjestelmät lakkaavat toimimasta?

Niklas

Rikolliset vallanpitäjät, uskotteko todella, että tarpeeksi moni suomalainen poliisi ja sotilas on valmis kuolemaan puolestanne, kun EU:n tyrannia tulee tiensä päähän? Luuletteko saavanne suojaa elintasopakolaismassoilta, joiden uskollisuuden olette ostaneet sosiaaliturvamaksuilla? Rikolliset vallanpitäjät, teen teille palveluksen kertoessani teille totuuden: lopulta kukaan ei tahdo suojella teitä.

Kaikki näennäinen valtanne on rakennettu pelon, apatian ja korruption varaan. Kun EU ja euro romahtavat, ette voi maksaa enää armeijalle ja poliisille suojelurahoja. Samalla kriisiolosuhteet pakottavat tavalliset suomalaiset pois kotisohvan apatiasta kaduille vaatimaan oikeutta.

Rikolliset vallanpitäjät, kukaan ei tule tuolloin enää seisomaan teidän ja taistelevan kansan välissä. Kansallissosialistit tulevat marssimaan jokaisen Suomen kaupungin halki, sulkemaan valtiomme rajat laittomien tunkeutujien tulvalta, kansallistamaan pankit ja siivoamaan kadut raiskaavista roskajoukoista. Tulemme lunastamaan itsenäisyyden tuolloin hinnalla millä hyvänsä! Eläköön voitto!

2 KOMMENTIT

Comments are closed.