Koti Uutisia Ulkomaat Assad sanoo hirttävänsä kaikki Isis-vangit

Assad sanoo hirttävänsä kaikki Isis-vangit

15

Syyrian presidentti Bashar al-Assad näyttää länsimaille esimerkkiä siitä, miten Isis-terroristit tulisi tuomita: Hän kertoo, että kaikki vangitut jihadistit tullaan Syyrian lakien mukaisesti tuomitsemaan kuolemaan hirttämällä. Tämä koskee myös jihadisteja, jotka ovat ulkomaiden kansalaisia.

Raakojen terroristien oikeuksista huolestunut juutalaisen perustama ihmisoikeusjärjestö Amnesty International väittää jo tuhansien jihadistien tulleen teloitetuksi Saydnayan vankilassa ja onkin tuominnut Assadin toiminnan.

Lähde: Daily Mail Online

15 KOMMENTIT

 1. Oispa hassua jos tämä Isis-naisten ongelma ratkaistaisiin syyrialaisittain. Meidän ulkoministeriö kun ei kykene päätöksiin ilman että lakeja rikotaan.

 2. Hirmuhallintoa, eli kalifaattia tukeneet ovat asemastaan riippumatta hirmuhallinnon terroristeja. Ovat aiheuttaneet niin paljon kärsimystä ja menetystä että joka ikinen lantti mikä heidän hoivaamiseen menee on liikaa. Mitä nopeammin haudassa, sen vähemmin he enää rasittavat kärsiviä ihmisiä. Siksi naulapyssy olisikin luultavasti vieläkin parempi ratkaisu, ihan siinäkin mielessä että sosiopaattisista rosvoista huolta kantaville, kovapalkkaisille Ämmänestyille voisi kertoa että loppu oli nopea ja kivuton, joten voitte nukkua rauhassa. Jos se ei riitä niin Ämmänestihän voisi alkaa 100% rahoittamaan haluamaansa vankilatoimintaa – paitsi että lentolippujahan ne noille haluaa ratkaisuksi.

 3. Älkää turhaan hirttäkö — Suomi kyllä ottaa kaikki. Nyt juuri “neuvotellaan” “kurdien” kanssa, miten saadaan kaikki tänne eli lapsia ei eroteta äideistä. (Orvot pääsevät automaattisesti Suomeen loisimaan ykkösluokassa välittömästi.) Sitten “yhdistetään perheet” ym. mukavaa. Saadaan Suomen väkiluku nousuun niin että heilahtaa.

  Kyllä meillä on varaa!

 4. Jos jihadistit olisivat voittaneet, he surmaisivat nyt urakalla vastustajiaan. Assad toimii kuten tuollapäin toimitaan. Mikään muu ei tehoa. On pakko teloittaa. Ei voi jättää henkiin jihadisteja. Jos jätettäisiin, jihadistit aloittaisivat surmantyönsä uudestaan.

  Mutta 10.000 jihadistin kertaluontoinen teloittaminen ei tuo pysyvää ratkaisua. Lähi-idän väestö on kuumakalleja ja tuottaa jatkuvasti uusia jihadisteja. Olojen vakaina pitäminen vaatii tasaista teloitettavien määrää vuodesta toiseen. Tuntuu julmata, mutta jos kuumakalleja ei teloiteta he teloittavat kyllä. Lopputuloksena on aina teloitukset.

  Ehkä eräs syy Syyrian sotaan on ollut Assadin mahdollisesti liian inhimillinen politiikka. Siksi jihadistien valta pääsi kasvamaan.

  • Muinaiset viisaat väittivät “faktana” että autiomaan asukkaat ovat järestään “demonisia”. Kun katselee missäpäin on eniten raakalaismaisuutta, taitaa väite pitää kutinsa.

 5. Eiköhän homo-Haavisto yritä pelastaa nämäkin: Tervetuloa Suomeen!

 6. Hopihopi, allekirjoitusta laittamaan!

  ”..Me allekirjoittaneet vaadimme, että terroristiseen toimintaan osallistuneiden henkilöiden pääsy Suomeen estetään, terrorismia tukevat henkilöt karkotetaan Suomesta ja heidän Suomen kansalaisuutensa sekä kaksoiskansalaisuutensa poistetaan. Suomen on annettava viesti, että jakamattomat ihmisoikeudet eivät anna turvasatamaa sellaisille henkilöille tai heidän lapsilleen, jotka tietoisesti ja fanaattisesti pyrkivät toiminnallaan aiheuttamaan kärsimystä, vahinkoa, tuskaa ja kuolemaa.”

Comments are closed.