Koti Uutisia Kotimaa Homonarkomaani Jari Sillanpäälle pedofiliasyyte

Homonarkomaani Jari Sillanpäälle pedofiliasyyte

21
Jari Sillanpää.

Sillanpää on itse kiistänyt syytteet. Aikaisemmin huumetuomion saanut homo kommentoi Iltalehdelle hänellä olevan “puhtaat jauhot pussissa” asian suhteen. Tieto syytteestä vaikutti heti entisen tangokuninkaan töihin, sillä häneltä on nyt peruttu useita konsertteja.

Syyttäjä vaatii avoimesti homoseksuaalille Sillanpäälle rangaistusta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä. Teko on tapahtunut vuonna 2017.

Kansallinen Vastarinta on aikaisemmin kirjoittanut useita artikkeleita homojen keskimääräistä suuremmista päihde- ja pedofiliaongelmista. Sillanpää ei vaikuta olevan asiassa poikkeus.

Lähde: Iltalehti

21 KOMMENTIT

  • Pedofiilit vaan tuppaa istumaan avotaloissa tuomionsa, koska sossutanttojen mukaan nämä ovat oikeastaan uhreja

 1. Tästä mitään tuomiota tule vaikka kuuluis. Ja Kansa nyökyttää päätään, se on jari vaan.

 2. Voi-voi, Jartsa. Harmi jos äijä sössii kaiken. Mutta toisaalta jos on pedari, niin… vaikea tuollaisille on heruttaa ymmärrystäkään.

  Suomessakin Ameriikan tyyliin rahalla saa vapautta, jopa juridisessa mielessä. Siellä on heti joku jammusetiä ynnä mustalaissarjamurhaajia puolustava sontasäkki kyllä isoine, tummine nokkineen rahan perässä.

  Jos “kaverit vain” ovat jotekin saaneet pedofiliaa Jartsan koneelle tämän kotona pidetyissä bileissä, niin mietin kyllä vähän että millaisia bileitä ja millaisia kavereita hra. Sillanpääällä mahtaa ollakaan?

   • Ei kai kaikki hintit sentään pedareita ole, vaikka yleistä tuntuu olevan, sillä mielisairaudet kulkevat monasti käsikädessä: on masennusta, mieliala- ynnä persoonallisuushäiriöitä, itsemurhia, itsensäviiltelyä, alkoholi- ja huumeongelmia, parisuhdeväkivaltaa jne. Ei ihme että homouskin luokiteltiin mielenterveysongelmaksi melko pitkään. Sitähän se selvästi tuntuu olevan. Itse tunnen/tiedän homoja ja kyllä niillä tuntuuu juuri noita em. oireita ynnä ongelmia ilmenevän.

    Jos minun kaverit harrastaisivat pedofiliaa minun tietokoneella, niin harkitsisin kyllä ystäväpiirin vaihtoa…

    Mutta mitenköhän tuo Sillanpääkin on nivoutunut juttuun? Siis tarkoitan että miten hänen koneelleen/koneellaan olevaan materiaaliin on päästy jne. Vai päästiinkö hänen jäljilleen niin että hän on viennyt tietokoneen huoltoon jo työpöydällä on ollut kansio PEDOFILIAA? Vai onko joku käräyttänyt? Ehkä Jarin olisi pitänyt itse polttaa heti kaverinsa, kun sai tietää näiden harrastavan moista. Olisi voinut varmaan todistaakin asian olevan näin. Nyt kun jälkikäteen selitellään että “kaverit juhlissa ovat käyttäneet konettani”… Ei mene oikein läpi. Kuulostaa juuri narkkarin kootuilta selityksiltä.

 3. Espanjassa on wanha tervehenkinen sanonta, joka voisi käännettynä kuulua näin:
  “Huoraakin Jumala rakastaa, mutta ei hinttaria”.

 4. Kuten Helsingin imaami sanoi: “raiskasihan Muhammad Aishan lapsena, ja hän on sentään esimerkki kaikille muslimeille miten elää”.

  • Kyllä pedofilia pian laillistetaan Suomessakin ja risti poistetaan lipustamme.

Comments are closed.