Koti Uutisia Kotimaa Video: Husu “Husutti” A-Studiossa vuonna 2014

Video: Husu “Husutti” A-Studiossa vuonna 2014

7

Viime päivien ykkösuutinen “Husu” Husseinin valheesta saa koko ajan uusia käänteitä. Tällä kertaa Husun valheita on kaivettu vuodelta 2014 olevasta A-Studion lähetyksestä.

Alla olevalla videolla Hussein valehtelee 12 minuutin kohdalla, ettei ole Suomessa oloaikanaan syyllistynyt rikoksiin. Kuten mediassa on uutisoitu, on Husu saanut tuomion ainakin polkupyörävarkaudesta, pahoinpitelystä sekä kolmesta petoksesta vedätettyään rahaa Kelalta.

Husu on saanut vuosien ajan positiivista näkyvyyttä mediassa, eikä hänen tuomioitaan ole ennen tätä kaivettu esille – samaa kohtelua ei ole saaneet esimerkiksi kansallismieliset poliitikot tai aktivistit. Nyt vaihtoehtomedioiden paine kuitenkin pakotti katkaisemaan kamelin selän.

7 KOMMENTIT

  1. Somalit ovat maapallon iljettävimmät ja röyhkeimmät kädelliset maapallolla ja kaikki mehmetit mukaan luettuna.Näitä kun ei olisi kaikki olisi hyvin

  2. Tästä seurannee Husun rikoksia kaivelleita vastaan laajat näytösoikeudenkäynnit, sillä rikosten esiin tuominen on Suomessa kunnianloukkaus.

    • Olisivat edes johdonmukaisia, ja alkaisivat vetää oikeuteen lääkäreitä jotka löytävät sairauksia, varsinkin psyyken puolella, potilaistaan?

      Suomesta on tullut farssi.

  3. Mikään ei tule muuttumaan.Heinäluoma sanoi että puolueeseen takaisin puolen vuoden jälkeen kun on katunut.Hah Hah hah….Somalien elämänkatsomus on valehtelu kuten arabienkin.Fillari varkaus juttu on malliesimerkki näiden mulliturpien käyttäytymis malleista.On käymässä vielä omaa fillariaan varjelevan pojan päälle ihan päivänselvässä tilanteessa ja husu itse vielä haluaa poliisit paikalle.Nämä on sairaita päästään ja näkeehän sen millaisia maita nämä on ja mitä paskaa sieltä valuu tänne

  4. Sehän olisikin varsinainen peliliike Husulta, jonka olisi nyt vain fiksumpaa poistua vähin äänin julkisuudesta. Toki ÄO alle 70 pistettä keskimäärin somaleilla, joten voi olla, että Husulla ei leikkaa asian suhteen tarpeellisen paljon.

  5. Ei kyllä pokka pitäisi samalla tavalla kuin Halla-Aholla noissa haastatteluissa, vaan olisin husujen rivelissä kiinni alta aikayksikön.

Comments are closed.