Koti Uutisia Kotimaa Juutalainen kanteli Tankki-Baarista yhdenvertaisuusvaltuutetulle

Juutalainen kanteli Tankki-Baarista yhdenvertaisuusvaltuutetulle

18

Arbeit macht frei-kyltistä kohun keskelle joutuneesta Tankki-Baarista on tehty kantelu yhdenvertaisuusvaltuutetulle juutalaisen yksityishenkilön toimesta. Yhdenvertaisuusvaltuutetun toimistosta on otettu yhteyttä baarinomistajaan koska kyltti on tulkittavissa yhdenvertaisuuslain vastaiseksi häirinnäksi.

Toistaiseksi Tankki-Baari ei ole poistanut kylttiä painostuksesta huolimatta.

Lähde: yle

18 KOMMENTIT

 1. Miljoonia Saksan kanta-asukkaita massamurhailtiin surutta toisen maailmansodan jo loputtua, mutta tästä ei saisi olla tietoa historiankirjoissa tai toisen maailmansodan aikoja kuvaavissa dokkareissa??

  Stalin, Roosenwelt ja Churchill päättivät yhdessä tuumin että globalistinen orjakauppa onkin hyvä asia, kunhan Saksan kansa ovat ne orjat, ja tämä toteutettiin heti kun saatiin Saksan hallintovalta liittoutuneiden käsiin. Tämä on kovaa, dokumentoitua, historiallista faktaa, ei mitään “salaliittoteoriaa”.

  On myös vahvistettu fakta että kun USA:n joukot saapuivat Saksaan, oli heillä mukanaan runsaasti vihaisia Saksan juutalaisia, jotka sitten asetettiin tutkijoiksi, inkvisaattoreiksi ja teloittajiksi, tuhoamaan Saksan kansaa:

  https://www.darkmoon.me/2015/german-victims-how-the-allied-victors-of-wwii-tortured-and-killed-their-german-prisoners-part-1-of-2/

  “..Because their knowledge of the language and culture was superb, most of the intelligence officers accompanying US and British forces into the Reich after WWII were Jewish refugees who had fled Germany in the late 1930s. Although their American and English “aides” were hardly better, the fact that many of these people became interrogators, examiners and screeners, with old scores to settle, insured that no German would be shown any mercy.

  One man opposed to the vengeance-minded program of these Americanized Jews was General George Patton..”

  PS
  Mainitaan vielä sekin että Winston Churchillin ja liittoutuneiden kavereidensa mielestä Saksan suurin anteeksiantamaton synti oli hivuttautua irti ylikansallisesta velkaorjajärjestelmästä ja elättää oma kansa omalla, suvereenin valtion valuutalla. Näin Churchill osoitti täysin todeksi sen mitä Hitler oli aikanaan sanonut ylikansallisista pankkiireista ja heidän pyrkimyksistään ryöstää kansakunnat ja niiden rikkaudet omiin taskuihinsa:

  http://www.renegadetribune.com/winston-churchill-germanys-unforgivable-crime/

 2. Eikös Kennedy ollut samoilla linjoilla vaikka jenkki olikin.Pääsi varmasti juutalais miljardöörien toimesta hengestään

 3. Yhdenvertaisuus, niin entä israelilaisten teemapuisto, jossa ammutaan arabeja.

  • Huvittavinta on se että jutkujen täytyy tehdä DNA-kokeita, jotta pystyvät sanomaan onko kyseessä jutku vai mohamettilainen. Sen verran läheltä liippaavat nämä molemmat jaafetilaiset heimot.

   Toivottavasti Euroopassa aletaan pitää myös yhtä tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa pian!

   • ” j.. täytyy tehdä DNA-kokeita, jotta pystyvät sanomaan onko kyseessä j… vai mohamettilainen.”

    Arabeiksi/muslimeiksi väitetyistä tulijoista, kuinka moni heistä ovat itse asiassa Mossad-agentteja, juutalaisia vereltään?

    “Sodan täydellistymä on kun vihollinen ei edes tajua että heidät ollaan hävittämässä maan päältä”.

 4. Jutkut työntävät nokkansa joka paikkaan. Tuo vaivainen kyltti on niille aina yhtä kauhistus. Mutta Intiassa myydään Hitler-jäätelöä hyvällä menekillä. Kas kun jutkut eivät työnnä nokkaansa sinnekin? Taitaa olla liikaa populaatiota vastassa…

  • Kiinan armeijan palveluskelpoinen vahvuus: 752 855 402. Intian vastaava luku 622 480 340. Onkohan Jewnited States of Zionilla jotakin NOKANkoputtamista näille maille? Ei taida olla.

   Pakistanissakin sai Bin Laden olla aivan rauhassa. Pitää kuitenkin muistaa että Commonwealthiin kuuluvista seitsemästä maasta kaksi ovat juurikin nuo Intia Ja Pakistan…

  • “Jutkut työntävät nokkansa joka paikkaan” taitaa olla geneettinen ja/tai fysiologinen syy… Eihän moisten nenien kanssa muutakaan oikein voi

 5. Mitä helvetin HÄIRINTÄÄ?
  Saksalaisen sodan aikaisen työleirin portin kyltistä kyhätty kopio.
  Miksei sirppi ja vasara esim t-paidassa häiritse?
  Stalin kun tapatti parikymmentä miljoonaa henkeä…..
  Ai niin, holokausti, joka on totta koska se olisi voinut tapahtua, sanoi joku juutalainen joskus. Vakuuttavaa.

 6. Miksei tämä juutalainen valita siitä kun niin monet heimolaisensa ostelevat yksityislentokoneita, samalla kun paasaavat gentiilikansoille hiilijalanjäljistä ja avoimista rajoista kaikille (friatider.se)?

  • “Ilmasto on miljardien mahdollisuus LVI-alalle”, lipsautti eräs lehti ilmastokiimoissaan. Olen pitänyt asiallisena alan ammattilaisten lehtenä tätä, mutta uusinta numeroa kun luin, niin eipä siinä paljoa muuta ole kuin ilmastonmuutosta, ilmaston lämpenemistä, hiilidioksidia, hiilijalanjälkeä jne.

   Tuo koko “ilmastonmuutos” on vain huono meemi, aivan kuten “hiilijalanjälkikin”. Täytyypä vissiin oikein laskea että kuinka monta kertaa nuo sanat mainittaan yhdessä lehdessä ja lähettää palautetta…

   Kun ei enää voida mistään ihmisiä lisää laskuttaa ja verottaa, niin nyt sitten on menty sinne asti että verotetaan taivaalta satavasta vedestä ja siitä että planeetan lämpötila muuttuu. Elämmme totisesti hulluja, sairaita aikoja.

   • Jännä juttu kumminkin, että 11 000 tiedemiestä ja tutkijaa allekirjoitti vetoomuksen ilmastohätätilasta. Maailma on ylikansoittunut, saastunut, sademetsät palaa ja napajäätiköt sulaa sekä ilmasto lämpiää ihmisen toiminnan vuoksi. Kaikki ei vaan ole sionistien salajuonia. Näitä ilmastotoimia ja luonnonsuojelua sekä saasteiden radikaalia vähentämistä pitäisi tehdä globaalisti.

    • Ps. On suoranainen ihme, että näiden monikansallisten megayhtiöiden ja kapitalististen roistovaltioiden toiminnan vuoksi (saastuttaminen, metsien hakkuut, sademetsien tuhoaminen, luonnonvarojen rosvoaminen, päästöt meriin yms.) ei ole vielä ekosysteemit kaatuneet, mutta ei se kaukanakaan ole. Kansainvälistä rahavaltaa vastaan!

    • Ja yhtä monta tutkijaa ja tiedemistä on kirjoittanut vetoomuksen että maapallo EI ole missään hätätilassa.

    • Nyt pitää ymmärtää että ilmasto on muuttunut aina ja muuttuu vast´edeskin. Sitä ei muuta mikään ihmisen toimi tai toimimattomuus.

     Käsittämätöntä että tähän liitetty rahastus uppoaa täälläkin lukijoihin.

     • Jep, on sangen outoa että jääkausi on kiistaton tieteellinen fakta, mutta sitten planeetan jäähtymistä ei voida hyväksyä kuitenkaan (tai sitä mahdollisesti edeltävää lämpenemistä).

      Samaa ongelmaa näen siinä että Jewnited States of Zionin kuulentoja pidetään kiistattomana faktana, mutta ei voida selittää kuitenkaan miten päästään esim. radioaktiivisen van Allenin vyöhykkeen ohitse sinne kuuhun.

   • Johan tuo väite 11 000 tutkijasta on paljastunut valheeksi. Ja miksi siis huolestua huuhaasta, jos kerran oikea saastuminenkin on vakava uhka. Väitätkö, että sionisteilla ei ole osaa eikä arpaa tuohon saastumiseen? Hiilidioksidi ei ole saaste eikä haitaksi. Pikemminkin se on hyväksi kasveille

Comments are closed.