Koti Uutisia Hölmö valkoinen hakattiin Fergusonissa

Hölmö valkoinen hakattiin Fergusonissa

4

Viihdeuutiset

VIIHDEUUTISET Livevideoiden kuvaamista Internetiin harrastava vasemmistolainen opiskelija joutui mielenosoittajien pahoinpitelemäksi Yhdysvaltain Fergusonissa viime viikolla. Hän kertoo osallistuneensa tulevien protestien suunnittelukokoukseen, jossa viisi mielenosoittajaa hyökkäsi hänen kimppuunsa.

Pahoinpitelyn syyksi uhri epäilee sitä, että hyökkääjät luulivat hänen olleen poliisi tai kuvanneen videota. Tapauksesta tekee hieman huvittavan se yhtälö, että valkoinen rasisminvastustaja osallistuu mustien poliisinvastaisiin mielenosoituksiin, joissa hän joutuu mustien hakkaamaksi, päätyen lopulta kutsumaan poliisia apuun.

Nyt mies yrittää kerätä rahaa joukkorahoituksella maksaakseen sairaalalaskunsa. Bambuser-sivustolta voi katsoa hänen sairaalassa kuvaamansa videon, jolla mies kertoo lähes itku kurkussa päivän tapahtumista.

Elokuussa Kansallinen Vastarinta uutisoi äärivasemmistolaisesta, joka niin ikään joutui mustien hakkaamaksi Fergusonissa. Tuolloin pahoinpitelyn motiivina oli se, että äärivasemmistolainen oli valkoinen.

4 KOMMENTIT

  1. Kait se pistää miettimään näitä asioita. Jos ei, niin antaa mennä vaan. Ihminen oppii kantapäällä.

  2. Hän pääsi osaksi sitä agendaa jota ajaa. Hänen tulisi olla onnellinen saavuttamastaan läpimurrosta. Mutta missäs on se videomateriaali jossa hänen edustamansa ja kannattamansa väestönosa toteuttaa itseään hänenkin hyväksymällä ja toivomalla tavalla? Se olisi ollut paljon parempi julkistaa. Ja varmaan kerännyt paljon enemmän tykkäyksiä.

    Ja kun kaikista asioista pitää aina löytää se hyvä puoli, niin alkaisikohan hän pikkuhiljaa ymmärtämään eri rotujen erilaisia käytöstapoja? No, vielä hän kuitenkin kunnon marxilaiseen tapaan menee toisten kukkaroille. Kerjäten rahaa itse aiheutettuihin kuluihin.

  3. Enpä usko, että tuostakaan alkaa heräämään, vaikka aika selkeä opetus olikin.

Comments are closed.